"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 98 808
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
С риск да стане отегчително  Embarassed , но ще повторя , че на този сериал  най-добри са промо-епизодите . А за останалите  неща  трябва  много да си напред с почерпката , за да не ти правят впечатление  дразнещите пропуски и липса на логика , да не говорим за фъфлещите  артисти и т.н. Гледам филма само защото е български и все се надявам  Praynig  да го позабързат и изчистят от глупавите и нелогични  ситуации .
Права си Ели-фен.....аз със сигурност ще се алкохолизирам с този сериал!  Mr. Green  Drunk
На трезва глава не става за гледане!  Joy
То само да фъфлеха и да декламираха се ядва! Гледам тъпо домашните дано някой се смили и да ми подскаже какво си казват..... ooooh!
Ами всичките тези недомислици дето ни ги сервират....мАни, мАни!  tooth tooth tooth
Наистина ни взеха на мезе..... hahaha
Аааа, Калинчо не го закачайте, молим....чИ кво му е на косата....Ама  като  го грабнат за някоя реклама за шампоанче, люта завист ще ни заяде.... smile3555

# 451
Тоя сериал имам чувството, че е създаден за удовлетворяване на нечие неначесано его. Доста слабо беше първия сезон, но сега вече е просто смешно.
В последните години гледам и подкрепям всички бг продукции, наистина не се сещам за нещо, което да ме е разочаровало повече от това, като разминаване между "опаковка" и "съдържание".
Съжалявам за актьорите, защото част от тях съм гледала в театъра и в други продукции и не всички са бездарни декламатори, въпрос на подбор, режисура и сценарий е, не само до актьорска игра.

# 452
Абсолютно подкрепям мнението на  Ели-фен и  tutulina! И Бона! ( писали сме заедно)

Тути, обичам да те чета Joy

Четох някъде, че Стилянова не умира, (имала много ангажименти в театъра). Обаче сега се замислих, че  когато го четох това театрите бяха във ваканция, та  ще чакам да се появи.

Гледам го и аз с мъъъъка защото е български и заради играта на някои актьори.

Силно се надявах да четат тук и да си коригират сценария, но явно не си водят записки.

Ама 'ногу куца сценарият! Много!

Никаква промяна и в играта на Думанян- толкоз си може явно.  Twisted Evil
Санитарчето ми липсва и на мен също, ноооо си имаме Миньо Монев.  Heart Eyes И все такива роли играе - на алчен човек! И то добре ги играе!

# 453
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Тоя сериал имам чувството, че е създаден за удовлетворяване на нечие неначесано его. Доста слабо беше първия сезон, но сега вече е просто смешно.
В последните години гледам и подкрепям всички бг продукции, наистина не се сещам за нещо, което да ме е разочаровало повече от това, като разминаване между "опаковка" и "съдържание".
Съжалявам за актьорите, защото част от тях съм гледала в театъра и в други продукции и не всички са бездарни декламатори, въпрос на подбор, режисура и сценарий е, не само до актьорска игра.

Бона напълно поддържам написаното от теб. Не са бездарни актьорите, ама как се съживява умрял и неадекватен сценарий...то само с напъни не става. Всичко е толкова хаотично написано и поднесено, че човек като мен със забавени реакции трудно се ориентира в обстановката.....Даже на моменти си мисля, дали самите сценаристи знаят за какво точно пишат, ама нейсе! Българско е все пак, наше си е, ама ми се искаше да е нещо по-така, да ме хване за душата, а не да се прозявам пред екрана и да се нервя.....Уууфффф, изказах се.... rotfImbo
Явно аз съм голЕма телеПатка....а?  hahaha  Яяяя, как разгадавам мисли от разстояние.. Mr. Green
То е ясно на кого е "неначесаното его".....според мен, ама толкова си може Евтимовата булка....милата, тя къде не се пробва....ама трябва да си дялан камък, че да "уйдисаш" навсякъде, все пак?  newsm78

Тути, обичам да те чета Joy

Билян@   -  Тенкю, баби!   love001    smile3525

Момичета, спорен ден от мен  Kissing Heart

# 454
А коя е Евтимовата булка? Младата Жени ли?
@Биляна, да си жива и здрава, че ме подсети кой е актьорът, който играе алчният доктор, от снощи го мисля  Laughing

# 455
https://lifestyle.bg/bulgarian/priznaniyata-na-evtim-miloshev-i- … a-apostolova.html

Дано Тути появи да разкаже, но аз това намерих в нета...

# 456
@Биляна, да си жива и здрава, че ме подсети кой е актьорът, който играе алчният доктор, от снощи го мисля  Laughing
Актьорът не е МИньо, а МОньо Peace Играе перфектно!
Младата Жени е жената на Евтим, а преди това беше жена на Рачков. И на двамата е родила по един син

# 457
  • До морето
@Биляна, да си жива и здрава, че ме подсети кой е актьорът, който играе алчният доктор, от снощи го мисля  Laughing
Актьорът не е МИньо, а МОньо Peace Играе перфектно!
Младата Жени е жената на Евтим, а преди това беше жена на Рачков. И на двамата е родила по един син

А още по преди това е била с Димо от ПИФ.  Няма празно жената  Laughing

# 458
Мисля, че повечето разбраха, че грешката ми е неволна.... И е МОньо!

# 459
  • Разпиляна във въображението
Гледах малко снощи.

Три часа Стилянова лежала на пътя и всички я подминавали. Това е пълен абсурд. Да не говорим, че никой не се е свързал със Захариев? Стилянова има майка, която знае, че тя е трябвало да отпътува със Захариев и носи детето му. Ако е мъртва - трябва да се обади в болницата, трябва да има погребение и т.н. Цялата история е безумна.

Генадиев към Мазов - онзи, който оперирал детето. Как може да се отнася така с лекаря? ДА го изгонва. Мръсното к...ле е корумпиран до мозъка на костите си и се знае какво леке е, обаче се прави на много праведен. И много добре знае, че за такава работа 300 лв. е просто смешно. Абсолютна подигравка към работата, а като гледам пак до него ще опрат за Захариев. Да не говорим за унижението да му платят 300лв. на две вноски.

За Реанимацията, в която всички седят и бистрят - полицай, полицай, доктор, шеф Joy #Crazy newsm78

Оказах се права Калин с ПР-ката.

Генадиев си е виновен за секциото - трябваше да е там, а не да пие коктейл в някаква забутана лаборатория без прозорци.

# 460
Мисля, че повечето разбраха, че грешката ми е неволна.... И е МОньо!

Разбира се  Peace

П.П. Мале, булката Евтимова гони кака ви Мигленка по бракове, бре!  Laughing Хич не съм в час със светските клюкини.  Embarassed Благодаря ви за информацията.

# 461
  • София
С такова нетърпение чаках всеки епизод на 1 сезон-сега ми е голяма мъкаааа.Много го харесвам Моньо и аз Peace

# 462
  • България
https://lifestyle.bg/bulgarian/priznaniyata-na-evtim-miloshev-i- … a-apostolova.html

Дано Тути появи да разкаже, но аз това намерих в нета...
Цитат от статията: "Затова е важно за България да създава съдържание на роден език - да има продукти с отношение към българските зрители, към идентичността ни, смята продуцентът."
   И какви се оказахме.
Ревниви Ганьовци, които правят атентати.  Stop
Представяте ли си, ако сериала се закупи от чужда държава.
Големи ценности. Confused

# 463
  • Бургас
Аз имам теория за Галя: жива е, но с амнезия. Изгубила е бебето и е в някоя болница, в която съвсем случайно Захариев ще я открие.
Историята с телефона си я обяснявам, че след време пак Захариев ще го намери ,,случайно,, и ще разбере, че Виолета е видяла катастрофата и го е взела.
Изобщо не очаквам Генадиева да научи цялата истина преди края на сезона, с това увъртане на Генадиев и 5-минутно мълчание всяка серия, се учудвам, че не е луднала съвсем. Не помня как се казваше актрисата, играеща Генадиева, ама не ми харесва как играе. То вярно и образът е странен, но една сутрин я гледах и в предаването на Гала, малко преди старта на сезона. Ами от всички тя се държеше най-неадекватно, досущ играта и в сериала.
Биляна ми е по-поносима вече, ама Александър продължавам да не го чувам и разбирам и не ме кефи нещо.

# 464
Мен и друго ме дразни при Захариев и Стилянова. Голяма любов, дете ще имат, заедно щяха да пътуват, пък след един смс и той се отказа от нея. Ами пораздвижи се, потърси я, помъчи се да й обясниш... някакви такива неща. Пък той - нищо. Седи един такъв апатичен. Да не говорим, че някак много подозрително стана всичко. Организират пътуване, всичко е наред между тях, тя нищо не му споменава... и изведнъж няколко часа след това получава този смс за продадените деца. Как пък не се усъмни, да го зачовърка нещо...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт