"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 558
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Ами ако каже?
Въпреки че не вярвам.

# 616
И да каже, ще каже, че Калин е брат на Сашко и Сашко пак ще зареже Биляна в името на братската любов и солидарност.  Crazy Чудно ми е как за толкова време никой в тая болница не разбра, че Калин и Сашо са родени на една дата. Тия хора не се ли черпят за РД с колегите?  newsm78

# 617
  • В две мънички очи...
Не е дошла нова година още.

# 618
Брееей! Имаме си самороден талант в блока! Детето добре се справи в ролята на Асен. Трабваше обаче, да му докарат малко джипси акцент.

# 619
И да каже, ще каже, че Калин е брат на Сашко и Сашко пак ще зареже Биляна в името на братската любов и солидарност.  Crazy
Еее, много тъпо ще стане, то няма накъде вече по-тъпо, ама това, което предлагаш/предполагаш...  tooth  tooth tooth

Брееей! Имаме си самороден талант в блока! Детето добре се справи в ролята на Асен. Трабваше обаче, да му докарат малко джипси акцент.
Съседче ли ти е? А българче ли е? Или има нещо индийско или арабско в него?

# 620
Българче е.

# 621
  • Варна
Добре се справи детето, доста по-добре от някои актьори Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 22:32 от Тайга

# 622
Уффф, егати клишетата в тоз сериал, ш'повърна - представител на дъното на социалната стълба жертва крайник заради дете-гений, ръси анти-социофобски мъдрости; крушата не пада по-далече от дървото: Янко - Калин (с много пороци, ама добра сърцевина); жена предлага на мъж, той гледа умно... Абе, ало, сценаристите, защо си мислите, че за първи път гледаме сериал от романтично-драматичния жанр??!!

# 623
Сашко уж само за малко излезе

# 624
Аз съвсем бях забравила за поканата от страна на Евгения и си помислих, че Сашо баламосва Биляна, за да отиде и да й купи пръстен. Явно тотално съм се бъгнала. ooooh!

# 625
  • София
И ще се върне чак утре вечер Wink

# 626
  • До морето
А таткото защо си отряза крака, това как ще помогне на детето?

# 627
  • София
Аз съвсем бях забравила за поканата от страна на Евгения и си помислих, че Сашо баламосва Биляна, за да отиде и да й купи пръстен. Явно тотално съм се бъгнала. ooooh!

Оф и аз си помислих,че ще ходи нещо за нея да купува.  Grinning

А таткото защо си отряза крака, това как ще помогне на детето?

Ще получи парите от застраховката си.

# 628
Аз изпуснах последните серии на първи сезон, защото беше започнало да ми доскучава, но сега гледам. Пак ми стана интересно.
Биляна беше хубава тоя епизод. Ся последно Жени знае ли, че Сашо й е син?  Rolling Eyes

# 629
  • София
Аз изпуснах последните серии на първи сезон, защото беше започнало да ми доскучава, но сега гледам. Пак ми стана интересно.
Биляна беше хубава тоя епизод. Ся последно Жени знае ли, че Сашо й е син?  Rolling Eyes

Не,мисли,че е извънбрачен син на мъжа и. Peace

Общи условия

Активация на акаунт