Канадски мами - 2

• 17 583
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Честито Возкресение Христово,момичета!!!Бъдете живи и здрави и Бог да пази дечецата и семействата ни! Hug

Последна редакция: нд, 23 апр 2006, 20:44 от HOLY

# 181
Весел празник и от нас easter

Ние имаме малак проблем със спането и в къщи е лудница.. добричкото ми бебче изведнъж се превърна в малък монстър. Мисля че от много зяпане неможе да се унесе да заспи и като се измори надава един рев до небесата, стой та гледай и нищо не помага.. сега ми дреме в скута и ме е страх да мръдна
 Crazy
Pisanka, блазе ти за културното мероприятие, искам и аз Simple Smile

HOLY, много сладка снимка.. и кукитата са супер! Blush

# 182
  • Торонто/Сливен
Честит празник и от нас!  bouquet

Днес ходих за сефте на църква тук, добре, че имаше хора преди мен, та да видя какво се прави. Embarassed Иначе, църквата ми хареса, а и с българи вътре имаше една много задушевна атмосфера.
И по случай празника си купихме нов домашен телефон, че стария от много тръшкане в земята (Денис го хвърля, да не си помислите, че със Сунай се мерим с него из къщи Laughing) нещо взе да сдава багажа.

Гаргамелчо, много гадно това с неспането. Confused Денис като се роди беше така 1 месец, само рев и по няколко мин. сън, през които а сме мръднали, а е почнал да се дере пак. Дано да е някакъв период и бързо да мине. Съветвам те всеки удобен момент да я оставяш в леглото и да не се изкушаваш да я приспиваш (ако не го практикувате, де), защото бързо свикват и после няма отучване.

Краси, и този път си извинена, но да ти е за последно. Naughty Така, както си я подкарала с отсъствията, май ще има поправителна сесия лятото. Laughing Шегувам се, нали е ясно, да не се обидиш. Wink
Весело изкарване на рожденните дни ви желая. Hug

Напомням на всички, че в неделя ни предстои пак среща. Ура, ура. Grinning

# 183
....То всъщност това е и основната цел за организирането на този тип мероприятие. ....
Писанка, това мероприятие се организира от библиотеката, седмично ли? Звучи много интересно! Да се срещаш с различни хора. С дечицата сигурно е било адски весело? Hug Но още по- вълнуващо е било в Kitchener, Waterloo, St. Jacobs.  Hug

Холи, разкошна Великденска снимка! Да не пропуснеш да я пратиш на бабите. Те я заслужават! Peace

....добричкото ми бебче изведнъж се превърна в малък монстър. ...
Гаргамелчо, не в монстер, а в истинско малко човече с характер. Бебчо вече знае какво иска. Heart Eyes

Нади, честит Ви нов телефон. Благодарение на Дени, ще преобзаведете цялата къща!

Весел и слънчев следобед Ви желая!

# 184
  • Торонто/Сливен
Нади, честит Ви нов телефон. Благодарение на Дени, ще преобзаведете цялата къща!

Мдаа, има нещо такова. Laughing

Аз все забравям да ти кажа. С мъжа ми сме инженер-химици и той забелязал, че неговото производство (на азотни торове) се среща само в Албърта. И е решил след време да се местим там. И му викам оня ден, да се ориентира към Едмънтън, че за там съм сигурна, че има поне 1 българско семейство. Grinning

# 185
nadi_n, тя нощем спи без проблеми в повечето случаи, само през деня е проблема, но с гушкане всичко се оправя.. пробвах номера да хвърля едно одеало върху нас, много бързо се умири и заспа Heart Eyes
като се наспи всичко се оправя Grinning

Последна редакция: пн, 24 апр 2006, 02:15 от Гаргамелчо

# 186
  • Торонто/Сливен
Гаргамелчо, що махна снимката? Rolling Eyes Тъкмо щях да казвам "Дай боже всекимо такова монстърче." Hug

# 187
Честит Великден на всички.
Наде, днес за съжаление не можахме да се срещнем в църквата, но нищо. Дано да имаме късмет с времето в неделя. Гледах прогнозата и го дават цялата седмица да е така дъждовно.
Гаргамелчо, дано да е временно това състояние на бебка. Сигурно е много изнервящо така да реве по цял ден. Но като ми дойде до главата и аз ще го видя какво е.

# 188
Гаргамелчо, що махна снимката? Rolling Eyes Тъкмо щях да казвам "Дай боже всекимо такова монстърче." Hug
Снимка, каква снимка, никаква снимка пък аз не видях  Crossing Arms

Честито Възкресение Христово!!! Много любов, семейно щастие, здрави и весели дечица, осъществяване на желанията и мечтите, Ви пожелавам момичета !!!

Калида, да тези сбирки са веднъж седмично. Гаргамелчо, може и ти да попиташ в близкият ти клон на библиотеката. Също така има разни събирания и към "Ontario Early Years Centres". Аз още не съм ги проучила тях, защото викам първо да видя какво ще е в библиотеката, а пък и тя ни е по-близо. Но и другите събирания могат да се окажат интересни.
 Наде, честита ви придобивка. Ами така де малкият Денис се грижи да се обновявате. Ето и нашият телефон е вече за смяна, защото някои от бутоните кога работят, кога не, ама няма още кой да го хвърли  Mr. Green.
  Холи, като видях сладките и как ги беше накрасила, очите ми останаха. А пък и твойте сладурчовци са много сладки на снимката. Много ми хареса й как си подредила масата-яйченца, сладки, великденски свещички-всичко създава усещане за уют и топлина. Кога смогваш с две дечица. Аз имам едно и не мога нещо да се организирам. Даже и днес, празник-непразник,  го строих моят мъж да ми помага, че не мога всичко. Crazy
  Наде, я кажи какво точно правехте в църквата. Попа провеждаше ли литургия, или само хора имаше.  Миналият път като отидох там (преди две седмици, за първи път) ми направи впечатление, че попът тръгна да чете някакъв текст на английски и яко сричаше. Първо ме учуди, защо на английски, но сигурно има някакъв регламент, част от проповедта да е на английски. След това започнахме да спорим с нашите приятели, трябва ли българският поп в бълг. църква в Канада да знае английски. Иначе много добро впечатление ми направи самият поп. Каквото каза (на бълг. ез. Mr. Green) всичко му разбрах. Говореше ясно и все едно приказваше приказка, не да си мънка нещо под носа като други. То и проповедта му беше все едно разказваше притча, а не някаква литургия и да чете от библията.

.... Сигурно е много изнервящо така да реве по цял ден. Но като ми дойде до главата и аз ще го видя какво е.
О, да. Не се притеснявай  Mr. Green

Мен трябва да ме номинирате за най-дълги постинги. То като се разпиша, няма спирачка. Embarassed

# 189
Дидка това сафари е в Зоо къта на Торонто, ина4е и на мен много ми се ходи на истинско сафари.
Kalida не ми завиждай, ами хващай мъжо да те води Wink сега още не е сезон и могат да се намерят много изгодни оферти Peace пък и не е дале4е.
Наде Винаги готов за поправителната сесия лятото  Wink мога да я повторя даже няколко пъти Hug

Честито Возкресение Христово на вси4ки, да са ни живи, здрави и щастливи де4ицата и ние покрай тях Grinning

# 190
Добро Ви утро момичета!

Лека и слънева седмичка Ви желая!

...Kalida ....хващай мъжо да те води ...сега още не е сезон и могат да се намерят много изгодни оферти Peace пък и не е дале4е....
Краси, за тази година ще се радвам ако можем да уредим пътуване до БГ, но за другата е добро като идея. Peace А за разстоянието, за мен е малко далеч, но все пак е в Канада. Hug

....Мен трябва да ме номинирате за най-дълги постинги. То като се разпиша, няма спирачка...
Писанке, не така! Naughty Пиши, интересни неща разказваш, а ако държиш можем и да те номинираме все пак. Heart Eyes

Дидка, каде си? Как изкарахте вчера на гостито?

Лек и слънчев ден с много разходки Ви желая!

# 191
........ А за разстоянието, за мен е малко далеч, но все пак е в Канада. Hug

Kalida не съм погледнала подписа ти Embarassed за което се извинявам, вярно 4е си е доста дале4ко, но пък аз найстина ти завиждам за Rockies Rocky Mountain Много ми се иска да посетя това място, но ще ми трябват месеци за да видя вси4ко Simple Smile

# 192
....Много ми се иска да посетя това място.....
Краси, няма да съжаляваш ако го видиш! И Rockies, и Banff National Park, и Jasper National Park те са толкова много, но вие ходили ли сте до Quebek и над него, там също е разкошно и остават незабравими спомени. Hug

# 193
  Холи, като видях сладките и как ги беше накрасила, очите ми останаха. А пък и твойте сладурчовци са много сладки на снимката. Много ми хареса й как си подредила масата-яйченца, сладки, великденски свещички-всичко създава усещане за уют и топлина. Кога смогваш с две дечица. Аз имам едно и не мога нещо да се организирам. Даже и днес, празник-непразник,  го строих моят мъж да ми помага, че не мога всичко. Crazy

Много ти благодаря  Hug но,само на снимката така изглежда! ooooh! Точно 5 мин. има-няма беше масата в това положение! Rolling Eyes После хулиганката дръпна покривката и всичко стана на куп! Crazy А отстрани съм изрязала пълната мивка с чинии и пръснатите играчки из цялата къща! ooooh! За да имам подредена маса,всичко друго беше наопъки.Ако всичко беше подредено-нямаше да има подредена маса.Едното винаги е за сметка на другото! Confused

# 194
Дидка, каде си? Как изкарахте вчера на гостито?

Ядене, пиене, изчукахме всички яйца де що има  Mr. Green че аз даже се друснах с малките мишоци по едно време на едно хоро Mr. Green
Вечерта бяхме на друго гости и се върнахме като, че сме копали 10 декара царевица в къщи.Вики хапна и заспа на секундата....както и татко му Joy
Така съм се надула тия дни от ядене, че малко упражнения са ми нужни Wink

Вие как прекарахте - кой е бореца у вас Wink

Общи условия

Активация на акаунт