Канадски мами - 2

• 17 574
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Дидка, ама Вие сте близо до базиликата и до Mount Royale? Това е страхотен парк. Ние преди време по 2-3 пъти на седмица се качвахме там. Терасата е страхотна, с този зашеметяващ изглед към Centre Ville и към реката. И катеричките са толкова голями и красиви, а тук са едни мишлета. Hug За мен Монтреал е един от най- красивите градове на света. Heart Eyes
Вие как прекарахте - кой е бореца у вас ....
При нас разбира се беше Дана, след десетина изпочупени яйца! Hug

.....За да имам подредена маса,всичко друго беше наопъки.Ако всичко беше подредено-нямаше да има подредена маса.Едното винаги е за сметка на другото! ...
Холи, то винаги е така, особено при теб с тези двама сладури! Hug

# 196
За мен Монтреал е един от най- красивите градове на света. Heart Eyes

Калида,защо не си храните катеричките? Mr. Green

А за Монреал,кога и аз ще го видя красив? newsm78 Освен даунтаун и парковете нищо друго не ме впечатлява! Confused А старите кафяви сгради,особено ако са с метални външни стълби  Sick
са отвратителни!
...бях чела някъде,че Монреал е най-мръсния град в Канада! Tired

# 197
....Освен даунтаун и парковете нищо друго не ме впечатлява...бях чела някъде,че Монреал е най-мръсния град в Канада!
Аз може би така мисля, защото съм живяла в центъра и не съм видяла околните квартали, Холи. Но въпреки всичко си го харесвам много! Peace Дано и ти сега го видиш в красивата му страна, а  не само в сиво- кафяви краски; като ви се оправи времето! Hug

# 198
....Много ми се иска да посетя това място.....
Краси, няма да съжаляваш ако го видиш! И Rockies, и Banff National Park, и Jasper National Park те са толкова много, но вие ходили ли сте до Quebek и над него, там също е разкошно и остават незабравими спомени. Hug

Все още не за съжаление, но идеята ни е да обиколим родината за да я обикнем Wink Grinning така, 4е и това ще стане само малко време да ни остаме.

# 199
Добро и слънчево утро, Момичета!

Дано днес и на източната част на Канадата да е слънчево и топло, за да Ви е слънчево и в душите!
При нас се заформя страхотен ден!

....но идеята ни е да обиколим "родината" за да я обикнем ....
Краси, само това е начина за да видиш една нова страна/ за мен това никога няма да бъде Родина, затова си позволих да сложа кавички в цитата ти/ от хубавата й страна, защото ежедневието убива красотата. Както Холи, вижда все още страхотният за мен Монтреал, само в сиво- кафяви оттенъци. Да стигнете до Gaspe/ над Quebek е/ там е убийствено хубаво. Peace
Аз искам да стигнем до North West Territories и Nunavut, за да видя полярните сияния. Те си заслужават, а и какви трипове организират там....! Heart Eyes

Желая Ви един нов прекрасен ден, с много слънце и усмивки!

# 200
  • Торонто/Сливен
Малеее, момичета, от много страсти във форума темичката ни почти на втора страница отишла. ooooh! Айде, стягаме се и почваме наново. Покрай празниците много мами ми се загубиха, да се разписват бързо, че да не ги мисля. Simple Smile

# 201
  • Canada
Аз само да напомня за срещата Grinning
30-ти април, неделя, след 12 часа в кафето на Хай парк.

# 202
Sneji,
Orientirai me otnosno tova kafe.  newsm78 Ima li si ime, kude tochno se namira. Ne, che az znam kude se namira High Park, no razchitam na moiat suprug.  :oops:Dano tozi put uspeem da doidem. Praynig

# 203
Croco1,вьрни се няколко страници назад кьм пьрвата среща и ще видиш ще сьм написала името и адреса на заведението.

# 204
Bonsoir мили дружки  bouquet
Този път наистина прекалих с изчезването ми.
Но покрай това дете и детската градина ми се съсипаха нервите. Направо не знаех къде се намирам. Слава богу май започва да свиква, ама не смея да го кажа. Много ви благодаря за пожеланията, които сте изпратили на Ерик за първият яслен ден.

Съжелявам, че не мога да се включа активно в разговора ви, ама заспивам седнала

Желая ви, една спокойна нощ Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 апр 2006, 07:22 от cho4o

# 205
Не мога  да намеря адреса и името на заведението.

# 206
croco1, погледни на тази страница. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=88571.240
  Кивито е дала адреса, а аз съм обяснила на Каролина как точно да стигне до кафето пеша. Ако сте с кола, само следвайте улицата при влизане в парка (тя е еднопосочна) и ще го видите. Пак казвам, всеки можете да питате-кафето  е едно.

# 207
Благодаря за препратката. Сега всичко намерих.  Hug А освен това в предишната тема намерих и разни пожелания за мен за =добре дошла=. Много благодаря!  bouquet И искам да си призная, че ужасно ме е срам, че сега ги виждам. Embarassed  Сега ще започна да омайвам половинката да ме докара на срещата.
Приятна вечер на всички!   bouquet

# 208
Момичета, завиждам Ви за срещата! Но разчитам на снимков материал та после, макар и виртуално да вземем участие и ние.
Дано да имате хубаво и топло време! Hug
Сега е ред на Монтреалските мами да спретнат някаква среща! Peace

# 209
  • Торонто/Сливен
Момичета-кокичета, гледах прогнозата сега. До понеделник слънце, 15-16 градуса. Много се радвам. Дано да го няма вятъра от предната срещичка. Sunglasses

croco1, гледай да си достатъчно убедителна в омайването, че да ви видим на срещата. Wink

Kalida, в Едмънтън има ли много българи или не? Мъжа ми казва, че на града му казвали още Дедмънтън, щото било много скучно, умряла работа, демек. Има ли нещо вярно?

cho4o, май сте имали екшън покрай свикването с яслата, но щом вече отминава всичко, добре. Hug

Аз съм в очакване на "Американ айдъл", да видя кой ще си тръгне. Силно се надявам, че няма да е Елиът, човекът ги разби снощи, мноооооого добър.  Grinning

Последна редакция: чт, 27 апр 2006, 05:27 от nadi_n

Общи условия

Активация на акаунт