Канадски мами - 2

• 17 565
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
  • Plovdiv->Toronto
Силви, изчисти си пощичката, прелива   Laughing ...
Значи ще се видим в неделя, обичайните заподозрени, ще ти донеса списанията, за които говорихме  Peace ...

# 211
Привет, Момичета!

Краси, как мина купона? На ниво, нали?! Hug Или си пазите силите за Ниагара и джакузито! Да Ви е жив и здрав Татито и много късмет му желая. Да Ви води на много нови и интересни за Вас с Раян места! Приятно изкарване на Ниагара. Целувки на малкият художник, Раян!

....До понеделник слънце, 15-16 градуса. Много се радвам.
....в Едмънтън има ли много българи или не? Мъжа ми казва, че на града му казвали още Дедмънтън, щото било много скучно, умряла работа, демек....
Надюшка, мила. За българи- няма много, но от известно време ми харесва твоето мото: "имам нужда от малко приятели, отколкото много познати". Пък и да ти кажа когато няма българи покрай теб, стимула да научиш чуждият език е много силен за да можеш да просъществуваш и да комуникираш с другите. Peace А относно града, какво да ти кажа?! Като за град- столица на една от 10-те СА провинции, като града в които е най- голямият MALL в света става. Peace Наистина не е с мащабите на мегалополиси като Монтреал, Ванкувър и Торонто но е огромен за БГ възприятие. И аз на твойте години бях на принципа ако е БГ трябва да е София, ако е САЩ- трябва да е Лос Анжелис, ако е Канада- да е Монтреал, но с натрупване на годинките осъзнах че БГ максимата " по- добре пръв на село, отколкото последен в града" не е чак толкова безсмислена. Peace А относно "dead"монтон, наистина тук нашата специалност/комп. системи и технологии/ не е много развита/ като изключим DELL/, но за сметка на това нефтената, преработващата, химич. промишленост са водещи в цяла СА и с много раб. места. Heart Eyes

Дано прогнозата която си чула да се окаже вярна и да изкарате една незабравима безвятърна среща в неделя!  Praynig Желая Ви топъл и слънчев ден!

# 212
Ето ни и нас, ей сега се връщаме от докторката, че палеца на крачето ни е възпален ooooh!
каза да не режа ноктите на краката докато не тръгне да ходи и сега това да го оставя да си се оправи само.. вие какво правите в такива случаи??

На връщане видях че има Warehouse Sale на Пума до нас.. много ми се ходи но опашката е доста голяма, ако има някой желаещ адреса е 3840 Finch Ave East
мисля си ако на някой му се ходи може и аз да дойда с количката.. поне ще си правим компания докато чакаме.. Миналата година ходихме на един такъв на Рутс и си накупихме доста готини неща, а имаше и детски дрехи.. сега на Пума незнам какво ще да е точно, аз съм много навита за маратонки, но най-вероятно да само дрехи

# 213
Силви, изчисти си пощичката, прелива   Laughing ...
Значи ще се видим в неделя, обичайните заподозрени, ще ти донеса списанията, за които говорихме  Peace ...

mersi  Hug

# 214
  • The wild, wild west
Здравеите! Ние живеем във Филаделфиа, но планираме да посетим Монтреал/ Квебек сити в края на Юни. Ще пътуваме с бебо  baby_neutral, които е на 14 месеца в момента. Та ако можете да ми препоръчате  Praynig неща за правене, места за посещение подходящи за нас, ще ви бъда много благодарна. И двамата с мъжа ми сме българи 30 + годишни и всичко по принцип ни е интересно. Flutter
А ако някои има време и желание може и да пиинем някъде по едно заедно!  Grinning

Албена Благодаря предварително! Hug

# 215
Албенка, прекрасен избор за ваканция сте направили!  Heart EyesВ Монтреал има толкова много неща за виждане и посещения, толкова история, ресторанти, паркове и фестивали има там.  Hug А също и в Quebek. Ти не пишеш за колко време планувате да бъдете там, а това е важно. На мен една година ми отне да ги опозная. Но да не отнемам правото на Монтреалските мами да ти кажат най- свежата информация. Само да ти кажа, че отивайки към Quebek да не пропуснете да се отбиете на Montmourancy Falls. Преживяването си заслужава! Peace

# 216
  • The wild, wild west
Еиии, вече имам и един отговор. Благодаря! bowuu
Смятаме за около седмица, от която 2-3 дни ж Квебек сити.  Grinning

# 217
Ще изкарате разкошно, мога да те уверя и няма да скучаете! Дано и времето бъде с Вас! Peace

# 218
  • Canada
stoevaal, на мен любимото ми място в Монреал е Ботаническата градина - разкошна е, заслужава да се види. Биодомът - също. Непременно се качете и на хълма Монт-ройал - от там се разкрива невероятна гледка към центъра на града. А водопадът Монтморенси над Квебек-сити ми е притегателна сила.

# 219
..... На мен една година ми отне да ги опозная. Но да не отнемам правото на Монтреалските мами да ти кажат най- свежата информация. Само да ти кажа, че отивайки към Quebek да не пропуснете да се отбиете на Montmourancy Falls. Преживяването си заслужава! Peace

Аз предлагам ти на ни разкажеш  Wink толкова си сладкодумна  Hug а и на толкова места си ходила, че може и аз да се навия да отидем някъде - почти никъде сме ходили по забавления, а язък, че сме в Монреал Tired

stoevaal, ако до тогава не съм родила - с удоволствие ще пийнем по нещо с вас.Аз съм от Сливен Mr. Green

# 220
  • Canada
Montmourancy Falls е страхотно местенце, ние ходихме през зимата -езерото беше замръзнало и вървейки по него стигнахме подножието на водопада..-не пропускайте да отидете до там. Да не забравяме и старият Квебек, който на мен специално ми навява спомени за стария Пловдив..

От 4 до 22 Май в Отава(по близо е от Квебек) има фестивал на лалетата - празник за о4ите. Тази година пак ще отидем с удоволствие.

В Монтреал оби4аме много да ходим в стария град, където можете да видите катедралата "Нотр Дам"(копие на френската) и да се разхождаме на пристанището-всяка събота или неделя има нещо интересно там , на планината " Mont Royal", на остров "Jean Drapeau", където можете да направите кръг4е на пистата на Формула1 и да посетите Биосферата, отивайки на ботани4еската градина можете да видите олимпийския стадион+биодом.Има много музеи, не сме имали време да ходим, но ще отидем със сигурност на една изложба "The treаsure of Tscar", която се показва за последно(поне така ми казаха)- изложбата е до 6 май.
За друго сега не се сещам, наистина през лятото има пове4е празници и фестивали(безплатни), но лятото. А  ние сме любители на паркове, където можеш да си направиш барбекю и детето да поти4а на воля, така 4е други мами-монреалки могат да добавят нещо в списъка.
А за пийването заедно няма проблем  Peace

# 221
Привет на всички и от мен!  bouquet

Гаргамелчо, дано всичко се оправи по-бързо с палчето. Ня знам, какво се прави в такива случай, не ми се е случвало Hug

stoevaal, ще пийнем разбира се по едно кафенце, вие само елате.  Yoni bonboni е описала прекрасно, местенцата които наистина не са за изпускане. Аз не се сещам нещо да добавя, а пък и съм заклет фен на Торонто, така че ще си мълча. Whistling

Наденце, наистина беше голям кошмар първата седмица в детската градина. Пищеше до задушаване, не е искал нито да пие, нито да яде. Но тази седмица е много по-добре, папка и даже спи там. Сега мъжът ми ми се обади да ми каже, че като го е оставил и малкият му викал бай, бай.  Grinning

Kalida, само ако знаеш колко съм слушала за този ваш Edmonton mall  ooooh!. Сайта им го знам наизуст. Зарекла съм се, че някой ден ще го разнищя Wink

Дидка, как си мила? Гърлото така ме боли, че другия път излизам с вълнена шапка. Викито как е? Heart Eyes

# 222
cho4o, мерси Grinning палчето изглежда по-добре днес
Радвам се че малкия вече свиква с градината Grinning

Ох, като споменахте за фестивала на лалетата и така ми се ходи.. никога не съм била и се чудя дали си заслужава толкова часа път с малкото зверче.. тя хич не обича да е вързана в столчето за кола и сигурно ще се сърди доста

Писанке, питах в нашата библиотека, но за съжаление не организирали стори тайм за бебета

За срещата, пак ли на обяд ще се събираме?

Последна редакция: пт, 28 апр 2006, 18:07 от Гаргамелчо

# 223
  • Торонто/Сливен
Гаргамелчо, пак по същото време. Grinning

Ние излизаме сега, да търсим маса, като се върнем ще пиша пак. Grinning

# 224
Краси, как мина купона? На ниво, нали?! Hug Или си пазите силите за Ниагара и джакузито! Да Ви е жив и здрав Татито и много късмет му желая. Да Ви води на много нови и интересни за Вас с Раян места! Приятно изкарване на Ниагара. Целувки на малкият художник, Раян!

Благодаря ти мила за прекрасните пожелания. Купона не беше голям, но на ниво. Най-много се радва Раян, духа няколко пъти свещи4ките и накрая си заби вси4ки пръсти в тортата Laughing Ние тази година решихме да си направим голям подарък "къща" и днес ще подписваме документите за морги4а затова съм много щастлива Hug

Приятен ден на вси4ки, весела и забавна срещи4ка ще 4акаме снимков материал photo

Общи условия

Активация на акаунт