Цветята в нашия дом-Тема 72

• 75 650
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • оттам, откъдето започва България
 bouquet Красоти, красоти, които на моя балкон няма как да постигна, но пък се радвам на вашите градини.  Peace
Но той Господ си знае работата. И без това не ставам за цветарка /само умарям китки/ затова ми е дал тераса, а не двор.  Wink

# 496
  • на острова на мечтите
fotki.info/][/url]
Ето ви един малък красив букет от градината.
Бубанка, хванах му цаката на свалянето. Сега трябва да разбера,как точно го направих Mr. Green

Сега трябва да разбера и как да ги обръщам, за да не върти те глава, хе хе!

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 18:54 от danilu

# 497
  • на острова на мечтите
/image/o827v270f/][/url]free image upload

# 498
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Май се справи.

# 499
  • на острова на мечтите
Wink Hug

# 500
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро и весел ден на всички!

# 501
звездичка, твоите наистина са чакали есента  Crazy

и хризантемките ми харесват много Hug

Благодаря  bouquet
П.С. Хризантемите - не знаех, какви цветове са,а бяха много мънички, затова ги насях по 2, по 2 те пък и двете коренчета се хванаха и сега са ми такива смесени Simple Smile Чакам да цъфнат и другите да видят какво съм направила. Вече знам как - ще покажа и на вас Simple Smile

# 502
  • Карлово
И малко цветно настроение
image uploader
Как се постига този ефект да са като букет. Моите, когато цъфнат нямат такъв търговски вид! Cry

# 503
Дама трефа, това е сортова особеност.
Има различни и много сортове хризантеми,  едри, дребни, кълбовидни, храстовидни и т.н.
Тези с едрите цветове си искат и някои по-специални грижи-чистене на излишните пъпки, други пъке хубаво 2-3 пъти да се подрязват лятото.
Аз харесвам топките, но повечето не са ми цъфнали още.

# 504
И малко цветно настроение
image uploader
Как се постига този ефект да са като букет. Моите, когато цъфнат нямат такъв търговски вид! Cry
С минимални усилия Simple Smile Явно самия сорт е такъв, а и мястото им допадна

# 505
  • София
Момичета, помощщ!!
Имам циклама и най-накрая ми оживяи цъфна!!! Уморих четири преди това... и сега ми цъфти, ноо има болест на листата, лепнат много и някои имат точици от долната страна.. с какво да ги измия, намажа и излекувам??? Мога да кача снимки на листата.. а лепнещото е чак и по купичката за вода, където няма допир с листата. Помощ!!!

# 506
Може би ти трябва инсектицид, но ако имаш възможност пусни една снимка.

# 507
  • София
Сега съм на работа, довечера ще снимам . Аз имам един препарат, довечера ще видя как се казва и за кскво точно беше/помня че е с коприва/
Ще пиша допълнително.

# 508
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета, момичета, не мога да не споделя и много да похваля едно мило другарче от темата   Hug

Heart Eyes Heart Eyes 7/8 Хепи ме зарадва с пълна торба цветенца и още повече надежди, във вид на семенца Heart Eyes Heart Eyes
 снощи, когато си отворих подаръка ми идеше като чичо Скруч да се гмурна в него  Laughing

не мога да изброя всичко, но вече си имам цветенца за сянка, цветенца за полусянка, други за слънце, саксиени, дворни... даже тревичка фонтанче  Blush

Благодаря ти много, Хепи  Hug Hug Hug даже дядо Коледа не ми е носил толкова радости наведнъж  Hug  Heart Eyes Hug

# 509
  • на североизток от Рая
 Каква искрена радост, Доби! Усмихнах се докато те четях. Честити ти цветни подаръчета, най-вече - жест от ⅞ ...and Happily Ever After. А Чичо Скруч го бях забравила, как се сети за него.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт