СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 310
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Аз нищо не разбирам от тази статистика.Немога да се ориентирам и незнам това оценките по бел и мат.общо ли са?Моля за пояснение. Sad

Има три файла - статистика по БЕЛ, статистика по МАТ и статистика сборен резултата МАТ+БЕЛ. То си е написано. Какво не се разбира?

# 106
  • най-шареното място
Аз не знам колко са случаите общата оценка за кандидатстване да е по-висока от тази за първи модул. Предполагам, че това е рядкост. Най-често срещаното е точно обратното.
Моето дете е повишило оценката си от първи модул с втория по БЕЛ.
Специално по БЕЛ това е много вероятно. При математика се случва ако детето е оплело някоя лесна задача от първи, но има перфектен /или близо до него/ втори модул. Изобщо това са случаите когато вторият модул е силен, а първият - не.

# 107
  • Варна
Някой беше предложил да прави анализ на база статистиката на РИО? БЕЛ 5.554 МАТ 5.893. БАЛ 35.233. какви са шансовете за СМГ НЕ ? Има 113 деца преди нас със сбор от МАТ И БЕЛ. но МАТ се утроява и ми става каша как да го мисля. Благодаря!

И според мен има реални шансове. Детето е 113-то по бал за езикови гимназии, но по бал за МГ ще е доста по-напред.

# 108
Някаква представа колко вероятно момичета ще отидат в СМГ ?
/ може би на база миналогодишен прием/?

# 109
  • София
Бети, благодаря за темата!
Още не съм прочела всичко, вчера се почерпихме след последния изпит.
Ура, ваканцията започва! Днес ще идем да видим едната работа, утре - другата.
Ясмина, чувала съм за такава практика в малко градче - убеждават децата да не се явяват на втори модул. Причината е, че се страхуват, че няма да запълнят паралелките си, а това може да означава закриване на училища, съкращения на учители. Изобщо там борбата за всеки ученик е страховита.
В София аз не съм чувала за такова нещо. Има училища, в които "карат" всички ученици да останат за втори модул и и директорите казват на квесторите да не "пускат" децата, които решават да си тръгнат.

# 110
Да попитам и аз , при 11,036 имаме ли шанс за НЕГ ?

# 111
  • Варна
В София двойките по математика са 21%, а по БЕЛ - 5%. Доста добър резултат. Засега Бургас държат рекорда с най-много двойки по математика май?

# 112
  • дядовата ръкавичка
Айяла, значи при батко си отива. Честито Simple Smile

Да, русалке, благодаря  bouquet

Скрит текст:
Сигурно звучи абсурдно, но смятам до отида на Деня на отворените врати. Баткото ни е много спестовен откъм информация  Wink

# 113
  • най-шареното място
Някой беше предложил да прави анализ на база статистиката на РИО? БЕЛ 5.554 МАТ 5.893. БАЛ 35.233. какви са шансовете за СМГ НЕ ? Има 113 деца преди нас със сбор от МАТ И БЕЛ. но МАТ се утроява и ми става каша как да го мисля. Благодаря!

И според мен има реални шансове. Детето е 113-то по бал за езикови гимназии, но по бал за МГ ще е доста по-напред.

Реално ще се някъде между позицията по статистика само математика и общата статистика. Тъй като оценката по БЕЛ е отлична / децата, които могат добавяйки по-висока оценка по български към по-ниския си МАТ резултат не са много теоретично - не съм гледала статистиката за тези резултати/, МАТ статистиката ще дава малки изкривявания.

# 114
  • дядовата ръкавичка

Мисля, че има голям шанс, особено ако е момче  Peace

# 115
Благодаря Айяла , да  момче е !

# 116
  • София
10.356 за езикова в София момиче?  

# 117
  • София

Да:) Миналата година последното прието момче със сбор 11,012 е било  към 220 позиция. Сегашен сбор 11,036 отрежда на младеж някъде към 182 място.

# 118
  • София
Айяла, значи при батко си отива. Честито Simple Smile

Да, русалке, благодаря  bouquet

Скрит текст:
Сигурно звучи абсурдно, но смятам до отида на Деня на отворените врати. Баткото ни е много спестовен откъм информация  Wink

Айяла, кога е Денят на отворените врати? Моят човек е твърдо за СМГ с немски, но много ми се иска да се огледа по-добре преди това.

# 119
Здравейте при 10,171 момиче имаме ли шанс за френската гимназия в София

Общи условия

Активация на акаунт