СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 296
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Tzvetche, според мен имате шанс за НПМГ и АЕ. Пишете всички училища в желания ред.

# 826
  • Варна
Да дам отчет за родителската среща във Варна  . Родителската среща беше силно информационна  за предстоящото подаване на документи . Нямаше никаква връзка с 4та ЕГ , просто там се провеждаше. Присъстващите основно бяха учители от други училища и няколко родители /някой дошли и с децата си / .
Тук в темата доста детайлно е обяснявано за самото подаване и записване , за класиранията и за самите етапи по подаване на документи.
За самото подаване на документи няколко пъти натъртиха , че са необходими заявление , удостоверение за завършен седми клас - оригинал и копие и медицинско свидетелство за цветоусещане / ако кандидатства детето за специализирани училища и бившите техникуми /. На копието на удостоверението  за седми клас ,  подаващия документите , трябвало да напише пред комисията че е вярно с оригинала. В заявлението желанията се попълват само с текст , а кодовете се попълват от комисията.

# 827
  • София, Дървеница
Tzvetche, според мен имате шанс за НПМГ и АЕ. Пишете всички училища в желания ред.
newsm10

# 828
  EmbarassedЗа първи път  пиша ,интересно ми е да разбера вашите коментари за бал 34,368 и вероятност за СМГ-АЕ ?Наистина ли има много деца от ЧУ ,,Св.София'' с висок бал ,има ли резултати някъде, а от ПЧМГ??

# 829
Да дам отчет за родителската среща във Варна ...

Благодаря Simple Smile

# 830
  • София
  EmbarassedЗа първи път  пиша ,интересно ми е да разбера вашите коментари за бал 34,368 и вероятност за СМГ-АЕ ?Наистина ли има много деца от ЧУ ,,Св.София'' с висок бал ,има ли резултати някъде, а от ПЧМГ??

Св. София е най-доброто училище за прогимназиалния етап, логично е децата да са с висок бал.

# 831

Изглежда имате голям шанс за СМГ АЕ.

А иначе за "Света София":
http://www.danybon.com/obrazovanie/sveta-sofia-rezultati-maturi-7-class-2016/

# 832
# 833

Изглежда имате голям шанс за СМГ АЕ.

А иначе за "Света София":
http://www.danybon.com/obrazovanie/sveta-sofia-rezultati-maturi-7-class-201

Благодаря за полезните връзки

# 834
  • Варна
Да дам отчет за родителската среща във Варна  . Родителската среща беше силно информационна  за предстоящото подаване на документи . Нямаше никаква връзка с 4та ЕГ , просто там се провеждаше. Присъстващите основно бяха учители от други училища и няколко родители /някой дошли и с децата си / .
Тук в темата доста детайлно е обяснявано за самото подаване и записване , за класиранията и за самите етапи по подаване на документи.
За самото подаване на документи няколко пъти натъртиха , че са необходими заявление , удостоверение за завършен седми клас - оригинал и копие и медицинско свидетелство за цветоусещане / ако кандидатства детето за специализирани училища и бившите техникуми /. На копието на удостоверението  за седми клас ,  подаващия документите , трябвало да напише пред комисията че е вярно с оригинала. В заявлението желанията се попълват само с текст , а кодовете се попълват от комисията.

Много благодаря! То си пишеше в съобщението, че срещата ще е във връзка с приема на документи. А случайно да са казали дали е задължително личното присъствие на детето при подаването на документите?

# 835
Току-що ми изпратиха това, ако някой го интересува:
Министерството на образованието обяви кои са училищата с най-високи резултати на матурите в 12 клас. Ето и класацията на МОН с най-високи резултати по БЕЛ:

1. 91 НЕГ (Първа немска гимназия) София – 200 – зрелостници – 5,71
2.164 ПГИЕ (Испанската гимназия) София – 141 зрелостници – 5,67
3. Американски колеж в София – 126 зрелостници – 5,66
4. 73 СОУ (т.н. Втора немска гимназия) София – 128 зрелостници – 5,605.
5. ЕГ Пловдив – 278 зрелостници – 5,55
6. Първа езикова гимназия – Варна – 223 зрелостници – 5,53
7. НГДЕК (Класическата гимназия) – София – 84 зрелостници – 5,52
8. ГПЧЕ „Йоан Екзарх“ – Варна – 179 зрелостници – 5,45
9. ЕГ „Иван Вазов“ – Пловдив – 232 зрелостници – 5,45

# 836
Здравейте,

Интересно ми е дали някой от вас си е правил прогнози за изменението в баловете в сравнение с миналата година. Според мен баловете в диапазона на оценки от 12.000 до 9.149 лекичко ще спаднат, докато при тези по-ниски от 9.149 лекичко ще се повишат. Но това е само моята прогноза, без да твърдя, че ще се сбъдне. Ще видим. Ако има други предположения, ще се радвам да ги споделите.

# 837
emilio94, ти май наистина само пишеш в темата без да четеш.  Линк към тези резултати беше даден още преди два дни.

# 838
Току-що ми изпратиха това, ако някой го интересува:
Министерството на образованието обяви кои са училищата с най-високи резултати на матурите в 12 клас. Ето и класацията на МОН с най-високи резултати по БЕЛ:

1. 91 НЕГ (Първа немска гимназия) София – 200 – зрелостници – 5,71
2.164 ПГИЕ (Испанската гимназия) София – 141 зрелостници – 5,67
3. Американски колеж в София – 126 зрелостници – 5,66
4. 73 СОУ (т.н. Втора немска гимназия) София – 128 зрелостници – 5,605.
5. ЕГ Пловдив – 278 зрелостници – 5,55
6. Първа езикова гимназия – Варна – 223 зрелостници – 5,53
7. НГДЕК (Класическата гимназия) – София – 84 зрелостници – 5,52
8. ГПЧЕ „Йоан Екзарх“ – Варна – 179 зрелостници – 5,45
9. ЕГ „Иван Вазов“ – Пловдив – 232 зрелостници – 5,45

СМГ отсъства?

# 839

Това са само резултатите от матурата по БЕЛ. Там математическите гимназии разбираемо не са в челната десятка, защото наблягат на задачите, не толкова на белетристиката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт