СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 224
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив

Кодовете се попълват от длъжностното лице, което приема заявлението.  Peace

Изобщо не са нужни в момента.

# 946
  • София
Да знам, но ме предупредиха мами от миналата година, че ставали грешки. Исках предварително да си подготвя бланка и с кодове и на място да ги проверя.  newsm78

# 947
  • Пловдив
Да знам, но ме предупредиха мами от миналата година, че ставали грешки. Исках предварително да си подготвя бланка и с кодове и на място да ги проверя.  newsm78

Ще си отваряш очите на 8, когато попълват кодовете.
От друга страна изрично е написано, че при разминаване между код и изписване на паралелката, се взема под внимание текстът. Но, като се има пред вид през колко проверки минават тези заявления и пренасянето на информацията в програмата за класиране, евентуални грешки се улавят.  Peace

# 948
  • I want it all and I want it now.
Още е рано, може в понеделник да ги пуснат.

# 949
  • Русе
Кодовете ги имаше на бланки пред стаята, в която се подават документите - ние си ги попълнихме.

# 950
  • Пловдив
Кодовете ги имаше на бланки пред стаята, в която се подават документите - ние си ги попълнихме.

А при нас кодовете бяха само в стаите при приемащите заявленията.
Отвън имаше списъци без кодове. Явно си зависи от РИО-то.

А за присъствието на децата: Аз пък нарочно я взех със себе си, за да се накефи, когато я поздравиха за постигнатите резултати и като й казаха, че с този бал влиза навсякъде. 
И на записването беше с мен.

# 951
  • Чукарландия
Благодаря за отговорите! bouquet

# 952
Някой знае ли дали в събота и неделя ще приемат заявления в училищата-гнезда или само през работните дни?

# 953
  • у дома
Дали има вече онлайн бланката на заявление за кандидатстване? Hug

http://rio-varna.bg/images/Zaiavlenie2016.docx

А някой знае ли дали трябва да е едностранно или двустранно или няма значение  newsm78

# 954
  • София
Carmela Biscuit, благодаря ти! Форумските деца винаги успяват  Peace Успех на твоята дъщеря на Международната олимпиада по биология - черешката на тортата за всеки състезател!
С колежа и аз така ги виждам нещата. Както и останалото , което си написала.
Скрит текст:
В момента тече подготовка за малката Балканиада. Но там са файнълите, и е трудно да се съвместят нещата. Разбира се, не невъзможно. Но моето дете не би се справило. Иначе ние съдействие от у-щето получаваме. Аз позвъних седмица преди подготовката на класната в неделя, за да я уведомя, че детето има само още една седмица в у-щето. В понеделник тя беше погледнала всички предмети, и беше казала на нея и на двамата учители, по които е видяла малко или по-шарени оценки. Във вторник и двамата са я потърсили, за да видят ситуацията. Ясно ми е че такова лично отношение на малко места го има.
Отделно - Шаркова се включва в подготовките на всички международни състезания, което също е доста ценно като опит.
Пиша в скрит текст, защото повечето хора не се интересуват от състезанията, но все пак може да има някой, на който да му е интересно къде и как са нещата.

# 955
  • Русе

А при нас кодовете бяха само в стаите при приемащите заявленията.
Отвън имаше списъци без кодове. Явно си зависи от РИО-то.

А за присъствието на децата: Аз пък нарочно я взех със себе си, за да се накефи, когато я поздравиха за постигнатите резултати и като й казаха, че с този бал влиза навсякъде.  
И на записването беше с мен.
И аз така. Беше грейнала цялата, особено като си подаде заявлението само с едно желание и се опитаха да я върнат за да попълни още. Simple Smile Като си спомня, май всички бяха с децата си.

# 956
  • София
Нали можем да добавяме още редове към таблицата с желаните училища и паралелки? И пълно наименование на училището означава да напишем напр. не само ФЕГ, а ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" или Френска езикова гимназия "Алфонс дьо Ламартин"?

# 957
  • Пловдив
Дали има вече онлайн бланката на заявление за кандидатстване? Hug

http://rio-varna.bg/images/Zaiavlenie2016.docx

А някой знае ли дали трябва да е едностранно или двустранно или няма значение  newsm78

Оригиналните поне при нас са двустранни. Но пък да София може и да не стигнат редовете, тогава не знам как се процедира.
В Пловдив през почивните дни не приемат заявления. Дните са достатъчни и работното им време е достатъчно дълго. Аз лично отидох към 16,30 на втория ден и в училището-гнездо бяхме 5-6 родители с децата, не повече. Попълнихме си спокойно всичко, че РИО-Пловдив предварително попълнени и разпечатани заявления не приема.

# 958
  • София
Аз подадох предварително попълнени и разпечатани документи, даже и кодовете си бях написала. Приеха ми ги.

# 959
  • София
Някой назад писа за оценките, че не били важни. При положение, че седми клас е един вид финал на един етап в детския живот, ако детето има всички качества и се е трудило упорито, защо да не се зарадва на едно удостоверение от шестици! Въпрос на чест. Много често такива деца имат и други постижения, които са като глазура. Високият бал и възможността за прием в някое от най-добрите гимназии са черешката на тортата.

Общи условия

Активация на акаунт