СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 480
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честно казано и ние се колебаем къде.
Никак не е лесно да се вземе такова решение.
Никога не сме очаквали да има шанс за НЕГ, съответно не сме го обсъждали.
Синът ми учи в училище немски като втори език, но истината е, че не знае нищо, ама наистина нищо. С английския не е така, справя се чудесно, без да е посещавал каквито и да било курсове. Но и "системите", по които му е преподавано са различни - по английски започнаха разговорно, а по немски - с много предварителен материал преди разглеждането на съответния юнит.
Аз съм учила доста езици и зная, че в някои "влизаш" лесно, докато в други учиш, учиш, но не успяваш да минеш един праг.

# 121
Здравейте и от мен!

При резултати: БЕЛ - 5.607 и мат - 5.036 има ли шанс за Втора немска?

# 122
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

При резултати: БЕЛ - 5.607 и мат - 5.036 има ли шанс за Втора немска?

момче? момиче? има квоти ...

# 123
  • Бургас
В София двойките по математика са 21%, а по БЕЛ - 5%. Доста добър резултат. Засега Бургас държат рекорда с най-много двойки по математика май?
Аз още не мога да проумея какво се случи в Бургас тази година Rolling Eyes Днес говорих с една колежка, в класа на внука ѝ има 11 двойки по математика и това е в едно от добрите основни училища. А децата са ходили и на уроци. Умът ми не го побира. Явно е много зле положението Tired

# 124
В класа на дъщеря ми има 11 двойки по математика. Представете си какво е било обучението през годината.

# 125
  • София
В класа на сина ми май има само една двойка.

# 126
  • Русе

В класа на дъщеря ми има 11 двойки по математика. Представете си какво е било обучението през годината.

Представям си. Не мислете, че е лесна математиката и че всички деца могат да разбират еднакво. Това само показва, че материалът не е дозиран правилно според възрастта и възможностите и че в системата на частните уроци и допълнителни курсове няма обратна връзка за мониторинг.

# 127
  • Пловдив
 A m b e r, нищо й няма на математиката. Иска се решаване на задачи. А това зависи най-вече от учителите. Кой колко обяснява и натоварва децата.
Разбира се, че няма да разбират еднакво, те и не учат еднакво, не се упражняват еднакво. Но пък да не можеш да се добереш до 16 т. си е направо трагедия. Трагедия за цялата система на преподаване на този предмет в училище.

# 128
Наясно съм с това. Но все пак по-голеимят процент деца би трябвало да покриват минимума за тройка. Но няма да останат деца за паралелка в 8 клас. Затова целенасочено не се работи с децата. В това съм сигурна 100%.

# 129
Еее, най-сетне статисика!
Успех на всички!

# 130
Здравейте, Честито на всички дечица и на всички мами! Пожелавам на всички успех и да бъдат приети, където искат!

Моля, дайте ми мнение - момиче София, бал 32,75, математика - 4,929, БЕЛ - 5,446, по статистиката на РИО общо е точно 10,375, много иска в Испанската...чудя се дали ще имаме шанс?

# 131
Някой има ли представа за децата от провинцията които кандидатстват в София. Преди две години, когато голямата ми дъщеря кандидатстваше, имаше едно училище-гнездо, в което подаваха документи деца от провинцията за софийските училища. Та там бяха подали документи повече от 1000 деца с доста високи балове и "изядоха" някои места в гимназиите. Не знам дали ги класират на общ принцип или децата от София са с някакво предимство.
Вълнува ме, защото догодина пак имам седмокласничка и се подготвям отрано.

# 132
Мами, може ли формулите са пресмятане оценката в точки.
Благодаря ви предварително.
И разбира се - успех на софийските деца, те май последни получиха статистиките си.

# 133
  • дядовата ръкавичка

Представям си. Не мислете, че е лесна математиката и че всички деца могат да разбират еднакво. Това само показва, че материалът не е дозиран правилно според възрастта и възможностите ....

Предозиран е дори. Проблемът, според мен, е не толкова в сложността, колкото в обема и  малкото часове за работа и упражнения в училище.

# 134
Не намирам Sad
Нито статистика, нито линк за изтегляне на формукляра за кандидатстване.
Моля за линкове!

Общи условия

Активация на акаунт