СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 513
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 675
Професорът е тръгнал на обиколка по телевизиите. Хванах края на изявлението му по БНТ. След него един учител по МАТ каза, че задачите са си нормални.  
Професорът да си оправи собствените проблеми вместо да се занимава с чуждите. Който се интересува от състезателна математика, знае за какво говоря.

# 676
  • София, Дървеница
На щерката оценката по МАТ от първи модул- 6.00; оценката за кандидатстване е 5.80 И това се получава, защото вече оценката за кандидатстване се смята на общо 100 точки, а не по отделно за двата модула.
При сина ми се получи следното:
II модул повиши с половин единица оценката получена на I модул по БЕЛ,
но понижи с половин единица оценката получена на I модул по МАТ.
(ясно ми е защо)

# 677
  • София
Ами, ако бяха попитали някоя от дамите в 18-то (интервюто с таткото е снимано там), щяха да разберат.
Но явно много хора не са запознати с формата на изпита. Та няма да е лошо да разяснят и по телевизията. Макар че в материала на БНР господинът от МОН каза, че за догодина се готвят промени.
Изкукуригахме с тези модули и оценки.
Вчера си вървя по улицата и и чувам няколко работника да си говорят - единият казва "4,60 - трябва да стигне", а другият - "нужно е поне 5,50". В първия момент си помислих, че си споделят за оценки, а те всъщност си разискваха как да се направи някаква шахта Laughing

# 678
  • Бургас
Е, явно ще се ходи в романските езици. Не я привличал немския нито английския.  Laughing Говорихме, но с съученичките се на говорили. Пък и тя  винаги е харесвала тези езици. Уважавам й мнението все пак.
Испански? Тези паралелки имам чувството, че ще изместят АЕГ и НЕГ скоро, големи мераци за тях. На синчето му минават някакви идеи за Френска, ама само защото са няколко деца от класа за там, не смятам да му остава думата и за това. Толкова целеустремено се подготвяхме за Търговската, сега няма да мине номера.

# 679
  • Градът на света Богородица
Ами, ако бяха попитали някоя от дамите в 18-то (интервюто с таткото е снимано там), щяха да разберат.
Но явно много хора не са запознати с формата на изпита. Та няма да е лошо да разяснят и по телевизията. Макар че в материала на БНР господинът от МОН каза, че за догодина се готвят промени.
Изкукуригахме с тези модули и оценки.
Вчера си вървя по улицата и и чувам няколко работника да си говорят - единият казва "4,60 - трябва да стигне", а другият - "нужно е поне 5,50". В първия момент си помислих, че си споделят за оценки, а те всъщност си разискваха как да се направи някаква шахта Laughing

newsm62

# 680
  • София
Искам да питам нещо, защото не следя точно наредбата. Променени ли са видовете класирания или са си както преди - първо и второ с едно заявление, трето с ново заявление със свободните места, и четвърто (директорското) вече на място в училищата? Преди няколко дни вече няколко майки ми обясняваха много убедено, че наредбата е променена и вече третото класиране е направо директорското. Коя е истината?

# 681
Искам да питам нещо, защото не следя точно наредбата. Променени ли са видовете класирания или са си както преди - първо и второ с едно заявление, трето с ново заявление със свободните места, и четвърто (директорското) вече на място в училищата? Преди няколко дни вече няколко майки ми обясняваха много убедено, че наредбата е променена и вече третото класиране е направо директорското. Коя е истината?
Няма такива промени.

# 682
  • София
Ами, значи в този случай ще "гръмнат". Били я прочели, имало промени... Тяхна си работа. То, насила не можеш да научиш никого на нищо.

# 683
Ами, значи в този случай ще "гръмнат". Били я прочели, имало промени... Тяхна си работа. То, насила не можеш да научиш никого на нищо.
Кажи им да четат документите в официалните страници на МОН и РИО, а не статии в интернет и по вестниците.

# 684
  • София
всичко си били прочели. ooooh! Възрастни хора са - да се оправят.

# 685
  • София
Стана ми любопитно - директорите имат ли право да приемат деца, които не са се явили на НВО или имат двойки? Ако не може, сега с тези двойки май много училища няма да успеят да запълнят профилираните си паралелки. И ако дете е прието в профилирана паралелка в СОУ, но тя не успее да се напълни, какво става с детето?

# 686
  • Пловдив
мюмла, при останали незаети места директорите могат да приемат деца, които са се явили на НВО и са го издържали. На 4-то класиране се подават документи директно в училището и се прави класиране по бал.
Ако една паралелка трябва да бъде закрита, понеже няма достатъчно брой записани деца в нея, децата се пренасочват от РИО по следващите им желания.

# 687
  • България, София
Припомнете ми - кога изнасят списъци на всички кандидати в училищата гнезда?

# 688
  • столицата
Мюмла, 4.60 и 5.50 значи Joy hahaha
Оценките от НВО по МАТ и БЕЛ не се ли изнасят и в училищата?.Според детето, в нашето училище били изнесли само останалите предмети? newsm78

# 689
  • Варна
Информация за Варна, ако някой се интересува:

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ И КЛАСНИ РЪКОВОДИТЕЛИ,

На 09.06.2016 г. от 14,00 ч. в Актовата зала на ІV ЕГ „Фр. Ж. Кюри“, гр. Варна, ще се проведе информационна среща във връзка с приема на документи за ученици кандидатстващи след VІІ и VІІІ клас през учебната 2016/2017 г. година.

http://rio-varna.bg/

Общи условия

Активация на акаунт