СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 558
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Е, явно ще се ходи в романските езици. Не я привличал немския нито английския.  Laughing Говорихме, но с съученичките се на говорили. Пък и тя  винаги е харесвала тези езици. Уважавам й мнението все пак.
... Тези паралелки имам чувството, че ще изместят АЕГ и НЕГ скоро, големи мераци за тях. ...
Не съм съгласна. Категорично. Нивото там е отчайващо ниско, сравнено с първите три гимназии. Винаги е било така, но напоследък разликата е очевадна.
Иринка, поне наистина изберете испанската паралелка. Най-добре е от останалите.

# 691
Не му ли мина модата на този испански newsm78

# 692
  • София

Не, Барса са на върха Mr. Green

# 693

Тц. " Реал" спечели Шампионската лига.  Grinning

# 694
  • Русе
Е, явно ще се ходи в романските езици. Не я привличал немския нито английския.  Laughing Говорихме, но с съученичките се на говорили. Пък и тя  винаги е харесвала тези езици. Уважавам й мнението все пак.
... Тези паралелки имам чувството, че ще изместят АЕГ и НЕГ скоро, големи мераци за тях. ...
Не съм съгласна. Категорично. Нивото там е отчайващо ниско, сравнено с първите три гимназии. Винаги е било така, но напоследък разликата е очевадна.
Като гледам резултатите на испанската, май не е много ниско нивото.  http://www.danybon.com/obrazovanie/top-uchilista-bg-maturi-12-class-2016/

# 695
elan, те говорят за Бургас, не за София.

# 696

Тц. " Реал" спечели Шампионската лига.  Grinning
Хм newsm78, на мен футболистка не ми трябва

# 697
Като изключим Бразилия, какъв е преобладаващият език в Южна ( Латинска) Америка?
А и защо смяташ, че е важно на теб какво ти трябва? Тя няма ли думата?

# 698

А аз не съм съгласна с Вас Goldie. Има много умни деца в паралелките с френски език, влезли с бал над 33 през изминалите години. Това категорично вдига нивото на обучение. Този език е прекрасен. Ако детето го учи с желание, има големи възможности за висше образование със стипендия във Франция и Швейцария. Имам познати деца студенти медицина в Lyon, архитектура в Aix-en-Provence, икономика в Paris. Бих посъветвала Irinka100 да изберат френски пред испански Simple Smile

# 699
  • Варна
Като изключим Бразилия всички останали испански. Grinning

# 700
  • София

Тц. " Реал" спечели Шампионската лига.  Grinning
Да, но Барса е култът. А Меси е геният, пък всички фенове на Барса мразят Реал.
Изперках покрай емоциите на пубера.

164 ИЕГ е в топ 3 на България през последните години. Като майка на осмокласник в това училище мога да кажа, че не е случайно.

# 701
Да, но Барса е култът. А Меси е геният, пък всички фенове на Барса мразят Реал.
Барса, Меси, Реал...Мразят, обичат...Ама все на испански го правят.  Grinning
Страхотен език и много перспективен също.

# 702
Като изключим Бразилия, какъв е преобладаващият език в Южна ( Латинска) Америка?
А и защо смяташ, че е важно на теб какво ти трябва? Тя няма ли думата?
Има, но не е ориентирана все още. Боже newsm17, мислех английски и немски, сега и испански ли  newsm17, въх, въх.

# 703
  • София
Да, да добавим и Атлетико Mr. Green

# 704
Не познавам проф.Сава Гроздев, но очевидно понятието "конфликт на интереси" според повечето от вас не означава абсолютно нищо! Чисто статистически на фона на всички двойки, 10/17 е абсолютно неприемливо! Тук вина има Директорът на 125 СОУ назначавайки член на комисията! Друг е въпросът по отношение на детето с написани отговори на ръката- това или трябва да се докаже или въобще да не се споменава!!!

Общи условия

Активация на акаунт