СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 520
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 705
Да, да добавим и Атлетико Mr. Green
 Ох, змийке, да ми е як гъза, да бачкам за частни уроци smile3511

# 706
  • София

Имаш време, не се шашкай засега.

# 707

Имаш време, не се шашкай засега.
  Аз,  smile3521отрано мисля, да трупам активи

# 708
Чисто статистически на фона на всички двойки, 10/17 е абсолютно неприемливо! Тук вина има Директорът на 125 СОУ назначавайки член на комисията! Друг е въпросът по отношение на детето с написани отговори на ръката- това или трябва да се докаже или въобще да не се споменава!!!
Откъде знаеш, че във въпросния клас има 10 пълни шестици? И как реши, че детето с написани отговори на ръката е персонаж от тазгодишния изпит?
Коментираме професора, не защото не е прав по отношение на това, че не е редно учител, участващ в изготвянето на тестовете, да преподава на деца, които ще трябва да решат същите тези тестове и да получат оценка върху тях.
Скрит текст:
Поинтересувай се от международната олимпиада по математика през 2003, от състезанията през последните години, от конфликтите на Гроздев с Кендеров...Аз бих обърнала внимание на националния кръг на ЕК, проведен само преди няколко дни...Може да ти се изяснят доста неща.

Между другото, тук доста помощ можеш да получиш.  Simple Smile

# 709
  • София
Тези матури всяка година ли са такава пародия? То не бяха некоректни въпроси, сменени тихомълком отговори, санкция за попълване на таблица, разчистване на сметки, всякакви врели-некипели из пресата. Whistling За сефте следя, или поне се опитвам частично, и просто съм впечатлена  Laughing в лошия смисъл на думата. Пък на професорите Симеонов казвал нещо със същите 4 начални букви, но с друг край, голям образ  е този човек  Grinning

# 710
Чисто статистически на фона на всички двойки, 10/17 е абсолютно неприемливо! Тук вина има Директорът на 125 СОУ назначавайки член на комисията! Друг е въпросът по отношение на детето с написани отговори на ръката- това или трябва да се докаже или въобще да не се споменава!!!
Откъде знаеш, че във въпросния клас има 10 пълни шестици? И как реши, че детето с написани отговори на ръката е персонаж от тазгодишния изпит?
Коментираме професора, не защото не е прав по отношение на това, че не е редно учител, участващ в изготвянето на тестовете, да преподава на деца, които ще трябва да решат същите тези тестове и да получат оценка върху тях.
Скрит текст:
Поинтересувай се от международната олимпиада по математика през 2003, от състезанията през последните години, от конфликтите на Гроздев с Кендеров...Аз бих обърнала внимание на националния кръг на ЕК, проведен само преди няколко дни...Може да ти се изяснят доста неща.
Каква е връзката с 2003 година?! Тук говорим за това, че проверител и преподавател се оказват едно и също лице. Тук не става въпрос за доказване дали във въпросния клас шестиците са 10/17. Ако въпросната дама не беше и класна на децата въобще нямаше да се стигне до тази дискусия. Аз не се интересувам от това кой е крив и кой е прав. Проблемът е, че в България се толерира конфликт на интереси!!!

# 711
Тук говорим за това, че проверител и преподавател се оказват едно и също лице.
И кое е това лице?
За мен е притеснително, че на страницата на МОН днес е пуснато съобщение, че със заповед на министъра на образованието и науката Меглена Кунева от 20 май 2016 г. е назначена проверка на инспектората на министерството в Центъра за контрол и оценка на качеството на училищното образование. Проверката е въз основа на сигнал срещу служител на центъра за потенциален конфликт на интереси.
Притеснително е, че г-н професорът се опитва да изкара Снежинка Матакева чиста като сълза.
Няма как експертът по математика в МОН да няма нищо общо със ситуацията.

# 712
Скрит текст:

Да изчетох я, без последните десет страници, които са ми домашното за утре. Защо не ми даде линк, а ме остави да си троша главата в четвъртокласната, скръндза такава  smile3518

# 713
  • Бургас
В Бургас определено модата е испански език - мин. бал миналата година 29.488, докато за френските паралелки -само 27.196, който няма как да не смъква нивото,  иначе ако моето дете се колебае между двата езика, бих предпочела френски все пак

# 714
    Преди петнадесетина страници бях копирала призива на учителя по математика Иво Иванов във връзка със задачите на НВО. Той е пуснал тема тук и който иска да вземе отношение и да се включи в протестната му битка, ето линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=927026.new#new

# 715
И кое е това лице?
За мен е притеснително, че на страницата на МОН днес е пуснато съобщение, че със заповед на министъра на образованието и науката Меглена Кунева от 20 май 2016 г. е назначена проверка на инспектората на министерството в Центъра за контрол и оценка на качеството на училищното образование. Проверката е въз основа на сигнал срещу служител на центъра за потенциален конфликт на интереси.
Притеснително е, че г-н професорът се опитва да изкара Снежинка Матакева чиста като сълза.
Първо, Матакиева мноооого отдавна е пенсионерка!
Относно лицето, Вие намерете приликите:
http://www.ckoko.bg/page.php?c=37
http://sou125.com/%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0 … D0%BD%D0%B5%D0%B2

# 716
И кое е това лице?
Относно лицето, Вие намерете приликите....
Не четете, уважаема. Предполага се, че лицето е съставител, а не проверител.
Що се отнася до Матакиева... Колко мнооого отдавна е пенсионер и как се казва експертът по математика в МОН?
Но дори за момент да допуснем, че експертът е друг. Нали не вярвате, че не е знаел за ситуацията с г-жа Христова? Или, че тя сама и единствена съставя двата модула на темата по математика?

# 717
  • Бургас
Не ми се спори по отношение на ГРЕ и говоря само за Бургас. Нивото е ниско, много. Имам достатъчно наблюдения. Ако щете и мнения на хора, завършили това училище. Това, че някой с висок бал е избрал дадено училище без да вземе предвид общото ниво, изобщо не е показателно.  

# 718
И кое е това лице?
Относно лицето, Вие намерете приликите....
Не четете, уважаема. Предполага се, че лицето е съставител, а не проверител.
Що се отнася до Матакиева... Колко мнооого отдавна е пенсионер и как се казва експертът по математика в МОН?
Но дори за момент да допуснем, че експертът е друг. Нали не вярвате, че не е знаел за ситуацията с г-жа Христова? Или, че тя сама и единствена съставя двата модула на темата по математика?
Ахаааа, съставител - учител вече НЕ представлява конфликт на интереси?! Ами... добре! Колкото до експртът в МОН, не знам как се казва, а Матакиева още по време на Коледната ваканция се радваше на внуците си - да е жива и здрава жената!

# 719
  • Бургас
Не ми се спори по отношение на ГРЕ и говоря само за Бургас. Нивото е ниско, много. Имам достатъчно наблюдения. Ако щете и мнения на хора, завършили това училище. Това, че някой с висок бал е избрал дадено училище без да вземе предвид общото ниво, изобщо не е показателно.  
За Търговската някаква наблюдения може ли? Личните ми такива са от преди години, но детето не искаше езикови гимназии и се съобразих с това, като ми обяви ТОХ за вариант, а разбрах че нивото там е паднало изключително, проведох кампания за насочване към Търговска, аз ще мога да му помагам , но дано и нивото да се е запазило, че и там баловете са паднали много.
Някой има ли наблюдение за Бургас, да очакваме ли понижение на баловете, че племенника се бори с малко по ниски оценки за желаната паралелка?

Общи условия

Активация на акаунт