MasterChef България - минало/настояще/бъдеще

• 105 840
  • 1 037
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Работи на Дарин заведението, и пуска снимки на много изкушаващи неща.
За съжаление все още не съм го посетила, а се каня отдавна.
https://www.facebook.com/pg/daro.sofia/photos/?ref=page_internal
Аз докато се наканя да отида, да пробвам сандвичите, то заведението стана Даро.

# 841
Simple SmileА знам го това, то си е нещо като закусвалня. Незнаех, че е тяхно.Сандвичите не са нищо особено, на човек ако му се яде сандвич, 200 метра нататък е караваната, където бургерите са страхотни
Абсолютно! Street Chefs!! Уникални!! Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
https://www.facebook.com/street.chefs.bulgaria/

И за да съм по темата, при Ву бях опитала всички сандвичи, редовно хващахме и Боян там. Но нищо чак толкова впечатляващо. При Дарин опитах някакви мъфини само, нямам особени впечатления. Не бих отишла специално.

По скромното ми мнение най-добрите в София- не е зле Виктор да ги посети, щото бургерите, които предлага има какво да се желае

# 842
  • София
Simple SmileА знам го това, то си е нещо като закусвалня. Незнаех, че е тяхно.Сандвичите не са нищо особено, на човек ако му се яде сандвич, 200 метра нататък е караваната, където бургерите са страхотни

И за да съм по темата, при Ву бях опитала всички сандвичи, редовно хващахме и Боян там. Но нищо чак толкова впечатляващо. При Дарин опитах някакви мъфини само, нямам особени впечатления. Не бих отишла специално.

По скромното ми мнение най-добрите в София- не е зле Виктор да ги посети, щото бургерите, които предлага има какво да се желае

Едни мои приятели се натровиха в на Виктор Ангелов заведението  Crossing Arms Като цяло дочувам, че е паднало нивото

# 843

Едни мои приятели се натровиха в на Виктор Ангелов заведението  Crossing Arms Като цяло дочувам, че е паднало нивото

Точно обратното при мен. Едни мои приятели ходиха преди 3 дни, адски доволни.  Peace Peace Peace

Други познати ходиха на Михайлчев ресторанта - останаха без думи, вкусно, красиво и елегантно поднесено всяко едно поръчно от тях ястие.

# 844
Нивото определено не е това, което беше, след 2-3 разочарования спряхме да ходим. С това име и при тези цени повече шанс няма да му дам.
Грозд също беше по-добър ресторант преди Токев да го купи, в другия не съм ходила
От тримата шефове само от ресторанта на Михалчев си запазвам доброто впечатление

# 845
  • София
Не го е купил Андре "Грозд"-а, под наем беше там, но вече не е.

# 846
Чак такива детайли незнам, и не ме интересува,но щом толкова бързо се е изнесъл, явно нещо не е ок.

# 847
  • Sofia
Чак такива детайли незнам, и не ме интересува,но щом толкова бързо се е изнесъл, явно нещо не е ок.
Андре си отвори ресторант на Околовръстното,посока Бояна  Peace

# 848
  • София
Скрит текст:
Изгониха го.  Mr. Green

GeNa, този на Околовръстното е първия, а Грозд се явяваше втори. Peace

# 849
Скрит текст:
Изгониха го.  Mr. Green

Как така са го изгонили, наем ли не е плащал.
Че той го е взел, разбрах от сервитьора, след като питахме някои неща за храната и за промяната в менюто, бяха изчезнали неща, които харесвахме в този ресторант

# 850
  • Sofia
Скрит текст:
Изгониха го.  Mr. Green

Ааааа,ясно  Hug.

# 851
  • София
Как така са го изгонили, наем ли не е плащал.

Имаха някакви разногласия със собственика.

# 852
  • Sofia
Street Chefs от Мастершеф ли са участници? newsm78 От снимките не видях познати лица?

# 853
Не не са участници, просто коментирахме хубави бургери

# 854
  • Sofia
Не не са участници, просто коментирахме хубави бургери
о,полезно ми беше,ще ги тествам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт