Черешката на тортата - сезон 7

• 91 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Май ще да е за добро, че в един "екип" са Иринка и Ивка...  Mr. Green  така само една седмица ще слушаме проповеди, макар че ще е почти непоносим дует 5 дни....  Ужас ooooh!

# 76
  • София
Абе, случва се,и на мен много често ми изчезват думички от главата?

# 77
  • София
Бая противна твар е едната Ирина (Тенчева) - не че другата е голямо цвете, но по-бива някак ... по се издържа.  То чак не ми се вярваше, че някога ще ми дожалее за Екимова - ама Тенчева  я кълва като кобра на двумесечна диета. 
Иво Танев си е същият мазньоч като в Брадъра, само Дичо какво дири в тази компания?
Ми поне един симпатяга да има за цвят...  Joy

# 78
Бая противна твар е едната Ирина (Тенчева) - не че другата е голямо цвете, но по-бива някак ... по се издържа.  То чак не ми се вярваше, че някога ще ми дожалее за Екимова - ама Тенчева  я кълва като кобра на двумесечна диета. 
Иво Танев си е същият мазньоч като в Брадъра, само Дичо какво дири в тази компания?
+1

Тъкмо се питах Тенчева или Екимова ми е по-неприятна,но определено първата никога,ама никога не съм можела да изтърпя (слава богу само от екрана) ,тооооооолкова е бавна ooooh!,ужас!
Очаквано най-поносим е Дичо.
Менюто на мен ми харесва .

# 79
Ама защо се наредиха на диванчето като Чичовци в кафенето?

# 80
  • София
Очаквах поне един сезон да мине без поредния отрицателен герой. Явно обаче, че и сега ще си ги има ... по сценарий. В първата седмица вероятно това ще бъде Ирина Тенчева.

# 81
Тези девойки с танците нямаха ли други дрехи? Все едно са излезли набързо да изхвърлят боклука.

# 82
Ирина Тенчева всячески не я издържам. Егати супержената го раздава!!! И едни тъъъънки, тъъънки заяждания  Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 83
Тенчева е абсолютен дървен философ. Сякаш очаквах Иво да е "злодеят" но Иринка е дразнеща, бавна и критична.

# 84
  • София
Ирина забрави,че щеше да отнема точки за ресторант?

# 85
  • somewhere near the sea
Предястие и основно все риба. Рикота в салата и рикота в десерт. Това бяха забележките на Манчев.
Накрая все десятки, само Дичо даде девет.

# 86
  • София
Ива каза и, че по канибалски начин ще изчисти скаридите.  Joy

# 87
  • Тра-ла-ла
Очаквам като в изчанчен филм - да влезе някой и да ги отстреля, за да не се мъчат  Joy Горките - толкова им личи, че се преструват и напъват

# 88
Ирина забрави,че щеше да отнема точки за ресторант?
Крушата с теракота много й хареса и каза, че Ива си измила срама за ресторанта така... hahaha

# 89
Тенчева е абсолютен дървен философ. Сякаш очаквах Иво да е "злодеят" но Иринка е дразнеща, бавна и критична.
И мрънкаща .Представям си  как каканиже на главата на Иванушка.

Общи условия

Активация на акаунт