Черешката на тортата - сезон 7

• 91 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • София

А да вярно. Поправям се - 39.

# 647
  • София
Много ми е интересно другите какво ще сготвят.Тази вечеря ми се стори доста минималистична.

# 648
  • Тра-ла-ла
Като гледах промото за утре - Линдарева ще сготви буламачи някакви

# 649
Никога не съм харесвала Ники Сотиров, нито на младини, нито сега ми допада като поведение. Вечерята му също не беше кой знае колко впечатляваща. Вярно, постара се, сам направи всичко/без панакотата вероятно/ но въпреки всичко, не мисля, че заслужи 39-те точки, но карай да е весело.
Любопитна съм Зорчи какво ще сготви.

# 650
  • sf
Тази,дето пя, дъщеря ли му е,че изпуснах?

# 651
  • Sofia
Не му е дъщеря.

# 652
  • Тра-ла-ла
Има, има...сега ровнах - Ния Сотирова. Била доктор

# 653
  • Sofia
Да,проверих и аз,имал дъщеря...

# 654
Дж Дамян наистина като някой поп се докарал. Grinning

# 655
  • Sofia
Направо джихадист Mr. Green

# 656
Никога не съм харесвала Ники Сотиров, нито на младини, нито сега ми допада като поведение. Вечерята му също не беше кой знае колко впечатляваща. Вярно, постара се, сам направи всичко/без панакотата вероятно/ но въпреки всичко, не мисля, че заслужи 39-те точки, но карай да е весело.

И аз не го понасям. Мразя превзети мъже.  Почти нищо не направи според мен, поне аз не бих пробвала нищо от предложените арт инсталациии, повечето съм ги правила, де. Нищо ново. Пана котата може би, но едва ли я е правил той. Мноого хареса къщата, по - скоро мястото.

Бонка ме дразни,  Линдарева като видях промото си е провал отсЕкъде.
Харесвам Нейнски, Дамян ако се обръсне няма да е лошо, той също не ме дразни. Май не останаха.  Grinning

# 657
  • ГО

И аз не го понасям. Мразя превзети мъже.  Почти нищо не направи според мен, поне аз не бих пробвала нищо от предложените арт инсталациии, повечето съм ги правила, де. Нищо ново. Пана котата може би, но едва ли я е правил той. Мноого хареса къщата, по - скоро мястото.

Бонка ме дразни,  Линдарева като видях промото си е провал отсЕкъде.
Харесвам Нейнски, Дамян ако се обръсне няма да е лошо, той също не ме дразни. Май не останаха.  Grinning
+1
Не го харесвам Сотиров, както и един друг с женска физиономия - Гюров.
Снощната вечеря не беше нищо особено. Друго няма ли с какво да сготвят, че само сьомга, скариди, авокадо, хумус....

п.п. довечера ще имаме гости и ще ядем сьомга, ама нас не ни дават по телевизията  Joy

# 658
Скрит текст:
ако нищо не се слага ще си е замразено бананово пюре newsm78
Прави се само от банани. При разбиването сместа става кремообразна.
Бърз сладолед от една съставка
с малката подробност, че това е сорбе
Крайният резултат няма нищо общо със сорбе.

+1 Това е много известен веган сладолед, банана замества млякото. Всъщност в много рецепти се използва банан за да замени продукт с животински произход. Яйце например.

Моя веган сладолед го правя със slow juicer и няма нищо общо със сорбе. Сега тук прочетох, че може да се добави какао, ще опитам  Simple Smile

# 659
  • Има много детски смях.
DJ Дамян с коя фолк- гърла се подвизаваше преди? Върти ми се нещо такова в главата.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт