Черешката на тортата - сезон 7

• 91 765
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
А и какво значение има кой как го нарича. 2 страници спор е ли това сорбе или сладолед са излишни.

И щото е излишен реши и ти да се включиш  newsm78

# 676
  • София
Преди тая Ваня имаше една друга жена, Светла ли беше, Краси ли, не помня вече, но се подвизаваха в някакво предаване по... да кажем Мсат.

Светла. Мисля, че две деца има от нея. Предаването им беше едно такова странно, пазаруваха едни хора в Пикадили с едни списъци.

# 677
  • София
Бабата на Линдарева е много сладка баба  Heart Eyes

# 678
  • София
Бабата на Линдарева е много сладка баба  Heart Eyes

Никиту ставал вегетарианец след пържола и половина. А що готви сьоНга? Mr. Green

# 679
Къде готви Линдерава, много семпла  и малка кухня? Вчера пропуснах епизода, та сега видях Дамян Талибана Sick

# 680
Незнам Бони дали и какво е правила на лицето си, но много ми харесва. 

# 681
От цялата компания Бонито ме дразни най-много, всяко нейно включване ми образува нерви.

На Линдарева готвенето ми е стил манджурляци, кво да е.  Sick

PURE, Линдарева е у баба си! Peace

# 682
  • София
Толкова много гъби в такава малка тенджерка - как мисли,че ще се изпържат?

# 683
  • София
От цялата компания Бонито ме дразни най-много, всяко нейно включване ми образува нерви.

PURE, Линдарева е у баба си! Peace

Бонито се е взела много насериозно. Брех, брех...Ако не друго, поне роди новият лаф на вечерта, а именно -  "хаост".  Laughing Sunglasses

# 684
  • София

Laughing  Аз и се чудя как успя да побере тези гъби в тенджУрата ами и да бърка. Младо е момичето , има да се учи.

# 685
Не само не е готвила, но и не е гледала как се прави. Не е нужно да си професионален готвач, но да не можеш едни гъби да изпържиш и да се съгласиш да участваш в кулинарно предаване е тъпотия.
А Дамянчо е заплаха за националната ни сигурност. Sick

# 686
На колко години е това дете на природата Линдарева, че минава за младо момиче още? Twisted Evil Mr. Green

# 687

Ти па - то не мисли т'ва - не му е присъщо.   Mr. Green  Такова количество в тази тенджера  - единствената възможност е да ги залее с вода и да ги свари.  

# 688
  • София
Ми не й е лошо менюто. А Бони като не яде пилешко и свинско, сливи ли има в устата да каже? Ама не, понеже е гаднярка, не е казала предната вечер.

# 689
  • София

Ти па - то не мисли т'ва - не му е присъщо.   Mr. Green  Такова количество в тази тенджера  - единствената възможност е да ги залее с вода и да ги свари.  
Tрябваше да ги сложи с масло в тавата и във фурната.

Общи условия

Активация на акаунт