За нова роля се подготвя ЧААТАЙ, че свършва меденият УЛУСОЙски рай - ТЕМА 213

• 41 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
здравеите искамда попитам Улосои в какъв нов филм ще се сенима ? Привле4е ме заглавието - уда4но е не може ве4но само хубавия бъншен вид  да му пе4ели роли Simple Smile има ли вероятност да у4аства отново с ферия или това отново са слухове?
Привет фтички Hug Hug Hug
Нищо не ви убягва бе-следите всичко изкъсо-аферим....абла ви чете-де през ред,де през два-ама гледа да не отърве полета Laughing
Вивчоооо Hug Heart Eyes-рядко се вясвам малесеф и така ще да е-ма бош вер-да сме здрави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А сега да отговоря на мучи18-с Ферия сериала приключи отдавна.После имаше друг със Серенай(Мира) и той свърши-та аз лично се надявам и си мисля,че ще е нова актриса-пък коя ще да е Thinking-да си кажа честно не ми дреме-ако ми ареса спойката ще гледам и двамата-ако ли не-съм свикнала да гледам с двете очи саааааде Чаатай-или накратко-кардото Joy Joy Joy Joyпък  за колежката-моа мижам-нема ми е сефте де Mr. Green
Приятна вечер Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug
дааа, сериалите свършиха и дано НИКОГА повече не се снима с някоя от непрежалимите  Sick Sick Sick или някоя подобна на тях.  Mr. Green

Вече е ясно, че в Турция мъжката мода - коси, бради, дрехи, аксесоари ... се диктува от Чаатай Улусой. Браво на теб, Чаатай Улусой.

# 61
здравеите искамда попитам Улосои в какъв нов филм ще се сенима ? Привле4е ме заглавието - уда4но е не може ве4но само хубавия бъншен вид  да му пе4ели роли Simple Smile има ли вероятност да у4аства отново с ферия или това отново са слухове?
Привет фтички Hug Hug Hug
Нищо не ви убягва бе-следите всичко изкъсо-аферим....абла ви чете-де през ред,де през два-ама гледа да не отърве полета Laughing
Вивчоооо Hug Heart Eyes-рядко се вясвам малесеф и така ще да е-ма бош вер-да сме здрави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А сега да отговоря на мучи18-с Ферия сериала приключи отдавна.После имаше друг със Серенай(Мира) и той свърши-та аз лично се надявам и си мисля,че ще е нова актриса-пък коя ще да е Thinking-да си кажа честно не ми дреме-ако ми ареса спойката ще гледам и двамата-ако ли не-съм свикнала да гледам с двете очи саааааде Чаатай-или накратко-кардото Joy Joy Joy Joyпък  за колежката-моа мижам-нема ми е сефте де Mr. Green
Приятна вечер Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Абла............. Hug Hug Hug Hug  Сигурно ще гледаме само кардото ти пак........... Party Party Party   Убав и лош............. Crazy Crazy Crazy Crazy  викат щял да бъде............. smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Лу.......... Heart Eyes Hug    и ти ли сакаш бАнбон ся....... Thinking на мен много ми се свиди.... Blush и не ги раздавам току-така........... Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 62

Айде от мен да мине, аз ще ти дам бАнбон, Бойче  Hug

Влюбен, гол и вдъхновен  Party Party Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes

# 63
  • Sofia, Bulgaria

Shocked  Sick ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Е хайде и от мен един прекрасник Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 20:38 от Iskra Pandova

# 64
# 65
# 66
здравеите отново - първо благодаря за тоговорите ви. Писах Ферия защотото мен ли4но много ми харесхаа като двоика , а знам 4е след това сеснима в квартала на богатите - но не го гледах - не ми хареса избобщо Серенаи - някак си за мен няма никаква химия там Simple Smile Ина4е ако се снима с друга и си ходят няма лошо. И да кажа за мен е по хубав без никакви мустаци и бради , но отва си е само мое мнение- и тъи като не разбха в какъв филм ще се снима да разбирам 4е още не се знае ли? newsm78

# 67
здравеите отново - първо благодаря за тоговорите ви. Писах Ферия защотото мен ли4но много ми харесхаа като двоика , а знам 4е след това сеснима в квартала на богатите - но не го гледах - не ми хареса избобщо Серенаи - някак си за мен няма никаква химия там Simple Smile Ина4е ако се снима с друга и си ходят няма лошо. И да кажа за мен е по хубав без никакви мустаци и бради , но отва си е само мое мнение- и тъи като не разбха в какъв филм ще се снима да разбирам 4е още не се знае ли? newsm78

Ако питаш за филм, той вече се снима и ако имаш желание, може да го изгледаш. Филма се казва Див мед, има линкове на 1 стр, също го има и в Замунда.  Peace Затова и темата така се казва.  Peace
Ако говориш за сериал - засега се знае малко или почти нищо за него. Скоро може би ще се появи информация.  Peace

# 68
Дали да не вкараме и Късокракая в заглавието  Rolling Eyes Rolling Eyes    Mr. Green

# 69
Дали да не вкараме и Късокракая в заглавието  Rolling Eyes Rolling Eyes    Mr. Green

да, може  Joy Joy Joy и късокракая и дългокракая и всички бивши, настоящи и бъдещи непражалими партньорки на Чачо.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лека нощ  Hug Hug Hug

# 70

да, може  Joy Joy Joy и късокракая и дългокракая и всички бивши, настоящи и бъдещи непражалими партньорки на Чачо.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лека нощ  Hug Hug Hug

Mr. Green Mr. Green  Ама няма толкова място бе, ще се хванат само късите  hahaha hahaha

Лека!  Heart Eyes Heart Eyes

# 71
  • Sofia, Bulgaria
      Хаде сега пък и късокракая Mr. Green
    Иве Heart Eyes  Hugмоля те ни късокракая,нит дългокракая  Sick

нека да почнем да дъвчем следващата която ще дойде  Mr. Green Party Party Party Party

# 72
  Виж я сложи и като първа дума у заглавието................. ooooh!  и тогава направо си сменяй маршрута...............  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy   

Такъв рев му фърлих зарад тоз годеж................ Sick  че ся ич не носИм на майтап............ #Cussing out

# 73
Добро утро Hug Hug

Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

# 74
Добро утро и от мен................ Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт