За нова роля се подготвя ЧААТАЙ, че свършва меденият УЛУСОЙски рай - ТЕМА 213

• 41 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро  Hug Hug Hug

Бойче, кой се сгоди бе?  Joy Joy Joy Joy  И що рИвеш на годеж? От радост или от мъка?  Joy Joy Joy

# 76
  • Яко в Матрицата...
Хелоуууу Party Party

Бойче Hug Heart Eyes, не плачи, джанъм, какво ще гледаме втори сезон, яяяя hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

# 77
  • София
Хелоуууу Party Party

Бойче Hug Heart Eyes, не плачи, джанъм, какво ще гледаме втори сезон, яяяя hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Ех, тази Севда, чок Кара излезе  ooooh!

Добро  утро, ято  Hug Hug Hug

Пък аз подхванах Татлъмите  Mr. Green Големи сладурковци са  Laughing Лейля какви муцки прави само  Joy Joy Joy Joy

# 78
Абе аз съм от тез с пикливите гьозове............ Blush Blush и често ми се случва...... Sick Joy Joy Joy Joy Joy

Незнам онова малкото от де се е научило да реве така .........много и се получава и направо ми скъса сърцето......... Joy Joy Joy Joy Joy Joy  До сега само еркеците и аннетата им са ме разплаквали така................ Party Party Party Party

После ако искате мога и да ви разкажЕм и за притесненията си относно бате Ибо............ Crazy Crazy Crazy   но ..... Naughty само ако искате........ Joy Joy Joy Joy

Ани.......... Hug   Рени............ Hug  Виве............ Hug

# 79
Бойче, що се притесняваш за батко Ибо, бе?  ooooh! ooooh! какво му има на този сладурчо?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 80
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!

Скрит текст:
[/
Абе аз съм от тез с пикливите гьозове............ Blush Blush и често ми се случва...... Sick Joy Joy Joy Joy Joy

Незнам онова малкото от де се е научило да реве така .........много и се получава и направо ми скъса сърцето......... Joy Joy Joy Joy Joy Joy  До сега само еркеците и аннетата им са ме разплаквали така................ Party Party Party Party

После ако искате мога и да ви разкажЕм и за притесненията си относно бате Ибо............ Crazy Crazy Crazy   но ..... Naughty само ако искате........ Joy Joy Joy Joy

Ани.......... Hug   Рени............ Hug  Виве............ Hug
]

Бойче,имаше си коммпания за реването в мое лице Sick Mr. Green

# 81
пък аз само се смях  Laughing Laughing Laughing Laughing

Привет, девойки!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Къде го онова крехко и младо, бе? Ама едно към едно с батю си значи, съвсем се покри и то.  Confused

# 82

Къде го онова крехко и младо, бе? Ама едно към едно с батю си значи, съвсем се покри и то.  Confused

Гале, на годежа ли се смя бе?  Joy Joy Joy То така и трябва  Joy Joy годеж е все пак. Хубаво нещо  Joy Joy Joy

Скри се , ама много се покри  Crossing Arms Crossing Arms Когато нямам работа и мога да си вися в нета, той го нЕма. Ще се появи когато ме затрупат с работа  Joy Joy Joy Joy

# 83

Гале, на годежа ли се смя бе?  Joy Joy Joy То така и трябва  Joy Joy годеж е все пак. Хубаво нещо  Joy Joy Joy

Скри се , ама много се покри  Crossing Arms Crossing Arms Когато нямам работа и мога да си вися в нета, той го нЕма. Ще се появи когато ме затрупат с работа  Joy Joy Joy Joy

Направо се обезводни горкото девойче снощи, по едно време от очите сълзи нямаше от устата само пяна излизаше  Laughing Laughing Laughing Другия път като го дават ще се наредя до Бойчето да й държим ръката, да не плаче и страда много...

Heart Eyes Crazy

# 84

Направо се обезводни горкото девойче снощи, по едно време от очите сълзи нямаше от устата само пяна излизаше  Laughing Laughing Laughing Другия път като го дават ще се наредя до Бойчето да й държим ръката, да не плаче и страда много...

Heart Eyes Crazy

Вместо да ходиш ти, ще и пратим Чачо  Crazy Crazy Crazy Crazy да и държи ръката  Party Party
ето го идва, готов да помогне  Party Party Party Joy Joy

# 85

Heart Eyes Heart Eyes

Мераба  Hug Hug

Кой рИвал, кой се сгодил, какво му е на батко Ибо  newsm78  и нЕма да си сменя маршрута.... пък    Crossing Arms

# 86
Скрит текст:
пък аз само се смях  Laughing Laughing Laughing Laughing

Привет, девойки!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Къде го онова крехко и младо, бе? Ама едно към едно с батю си значи, съвсем се покри и то.  Confused

Гале, на годежа ли се смя бе?  Joy Joy Joy То така и трябва  Joy Joy годеж е все пак. Хубаво нещо  Joy Joy Joy

Скри се , ама много се покри  Crossing Arms Crossing Arms Когато нямам работа и мога да си вися в нета, той го нЕма. Ще се появи когато ме затрупат с работа  Joy Joy Joy Joy

Направо се обезводни горкото девойче снощи, по едно време от очите сълзи нямаше от устата само пяна излизаше  Laughing Laughing Laughing Другия път като го дават ще се наредя до Бойчето да й държим ръката, да не плаче и страда много...

Heart Eyes Crazy

Вместо да ходиш ти,
ще и пратим Чачо  Crazy Crazy Crazy Crazy да и държи ръката  Party Party
ето го идва, готов да помогне  Party Party Party Joy Joy

Леле, Ани, само да знаеш аз как мога да рИва, като бога съм ... значи нямам спирка... мога ей ся  да почна, еле пък ако знам, че такъв кахраман ще ме успокоява  Wink Grinning

Heart Eyes Heart Eyes

Мераба  Hug Hug

Кой рИвал, кой се сгодил, какво му е на батко Ибо  newsm78  и нЕма да си сменя маршрута.... пък    Crossing Arms

hahaha Казах!

Привет, Иве!  Heart Eyes Hug

# 87
 Joy Joy Joy Joy Joy дооообре бе, ето сега обсъжда маршрута ... кой, къде риве и откъде да мине първо и кого да успокоява  Joy Joy Joy

# 88
Joy Joy Joy Joy Joy дооообре бе, ето сега обсъжда маршрута ... кой, къде риве и откъде да мине първо и кого да успокоява  Joy Joy Joy

ама естествено, че мен  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy  Бойчето си има копие  Laughing

Галенце  Hug  Heart Eyes

# 89
добре бе, джадъъъ  hahaha hahaha разберете се с Бойчето и Галя  Stop Joy Joy Joy
но в крайна сметка аз ще го чакам на летището и където реша там ще го закарам  Party Party Party

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт