За нова роля се подготвя ЧААТАЙ, че свършва меденият УЛУСОЙски рай - ТЕМА 213

• 41 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
добре бе, джадъъъ  hahaha hahaha разберете се с Бойчето и Галя  Stop Joy Joy Joy
но в крайна сметка аз ще го чакам на летището и където реша там ще го закарам  Party Party Party

Joy Joy Ани,  да не си се записала в офицЯлната фен група,  hahaha hahaha нали те са на летището?  hahaha hahaha

Вие се редете на опашка, тя Ива вече се уреди...  Grinning Grinning

Бойче  Hug, и с кака Наз ли ще рИвеш?  Joy Joy

# 91
# 92

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Пончик и той при Дуду  hahaha hahaha hahaha

Лу, не съм се записала в никкави групи, аз действам самостоятелно  newsm47

# 93
  • Sofia, Bulgaria
добре бе, джадъъъ  hahaha hahaha разберете се с Бойчето и Галя  Stop Joy Joy Joy
но в крайна сметка аз ще го чакам на летището и където реша там ще го закарам  Party Party Party

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И аз ще отида,
 пък която стигне първа ще го вземе  Flutter hahaha hahahahahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Joy Joy Ани,  да не си се записала в офицЯлната фен група,  hahaha hahaha нали те са на летището?  hahaha hahaha

Вие се редете на опашка, тя Ива вече се уреди...  Grinning Grinning

Бойче  Hug, и с кака Наз ли ще рИвеш?  Joy Joy

Скрит текст:
добре бе, джадъъъ  hahaha hahaha разберете се с Бойчето и Галя  Stop Joy Joy Joy
но в крайна сметка аз ще го чакам на летището и където реша там ще го закарам  Party Party Party

Joy Joy Ани,  да не си се записала в офицЯлната фен група,  hahaha hahaha нали те са на летището?  hahaha hahaha

Вие се редете на опашка, тя Ива вече се уреди...  Grinning Grinning

Бойче  Hug, и с кака Наз ли ще рИвеш?  Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 94
# 95

hahaha hahaha hahaha hahaha  ама не могат да стигнат турските си колеги  Naughty Naughty Naughty
Може би в следващия брой ще пуснат опровержеието  hahaha hahaha hahaha

Искра, аз тичам много бързо, когато реша  hahaha hahaha hahaha

# 96
# 97
  • София

Кой рИвал, рИвал, след два дни очаквайте опровержение  hahaha hahaha hahaha hahaha

ПП Ани ме изпреварила  Laughing Laughing Laughing Laughing
Точно се замислих, дали и опровержението ще публикуват или ще си останат само с половината информация  Joy Joy Joy Joy Joy

И Ани  Hug Heart Eyes много внимавай как ще се измешаш на летището, че после да не се налага да се пуска опровержение  Mr. Green

# 98

hahaha hahaha hahaha hahaha  ама не могат да стигнат турските си колеги  Naughty Naughty Naughty
Може би в следващия брой ще пуснат опровержеието  hahaha hahaha hahaha

Искра, аз тичам много бързо, когато реша  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha  тичала бързо  hahaha hahaha

мило, да не забравиш Жопчето-плакат   hahaha hahaha hahaha  

И Ани  Hug Heart Eyes много внимавай как ще се измешаш на летището, че после да не се налага да се пуска опровержение  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha  таз е от БГ, ама не от онЕ  hahaha hahaha

# 99

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Пончик и той при Дуду  hahaha hahaha hahaha

Лу, не съм се записала в никкави групи, аз действам самостоятелно  newsm47

Grinning Grinning Grinning Grinning  действай!  Peace

Какви са тези Зорлута сега...  ooooh! ooooh!  Извадихте ли биноклите,  Grinning Grinning часовника на Дуду е на 3 часа  Joy Joy Joy датата не скивах, както и атмосферното налягане...  hahaha hahaha hahaha

Какво бил приплакал кузена авукат в нета??!!  Rolling Eyes Rolling Eyes В Т.  newsm78  Били сме го изтървали наЩу момче ?!!

Ох, бе, манете ги тез Жобчета ...   Grinning Grinning Grinning Mr. Green  ooooh! hahaha hahaha

# 100
Лу, ами той Дуду си е в Зорлуто Joy Joy Пончика е бил при него, ама дали снимката е нова, не се знае  Peace

не съм чула да рИве адвоката, дай линк да видим.  Thinking
Но пък ми се изпречи гнусния в Т и то на видео.  Sick https://www.youtube.com/watch?v=LKQ792kp8Fk&feature=youtu.be

ПП, последно е сложил това в Т адвоката. И писал, че са се затъжили за Чачо.  Peace

# 101
Лу, ами той Дуду си е в Зорлуто Joy Joy Пончика е бил при него, ама дали снимката е нова, не се знае  Peace

не съм чула да рИве адвоката, дай линк да видим.  Thinking
Но пък ми се изпречи гнусния в Т и то на видео.  Sick https://www.youtube.com/watch?v=LKQ792kp8Fk&feature=youtu.be

ПП, последно е сложил това в Т адвоката. И писал, че са се затъжили за Чачо.  Peace

Нямаше линк, затова питах, а снимката е тази, превода леко бяга  hahaha hahaha Нерде изтървали, нерде затъжили...

ПП А, тешекю за Метин'джим hahaha hahaha

# 102
Лу, ами той Дуду си е в Зорлуто Joy Joy Пончика е бил при него, ама дали снимката е нова, не се знае  Peace

не съм чула да рИве адвоката, дай линк да видим.  Thinking
Но пък ми се изпречи гнусния в Т и то на видео.  Sick https://www.youtube.com/watch?v=LKQ792kp8Fk&feature=youtu.be

Нямаше линк, затова питах, а снимката е тази, превода леко бяга  hahaha hahaha

ааа, значи рускините пак са си съчинявали  Peace

# 103
мило, как на теб ще се изпречи бе  Sick hahaha hahaha  баси късмета  Joy Joy  

ааа, значи рускините пак са си съчинявали  Peace

за кой ли път, за кой ли път   Joy Joy

# 104
мило, как на теб ще ес изпречи бе  Sick hahaha hahaha  баси късмета  Joy Joy 

ааа, значи рускините пак са си съчинявали  Peace

за кой ли път, за кой ли път   Joy Joy

ами влзиам и той насреща  Joy Joy ама викам да го сложа, че вие ще го оцените  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт