За нова роля се подготвя ЧААТАЙ, че свършва меденият УЛУСОЙски рай - ТЕМА 213

• 40 471
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Яко в Матрицата...
Лу, не са мои ooooh! Тия двамата не са ми любимци, не бих ги сложила до Чачо Laughing

# 616
все на заслужил социален работник с дечица го докарва...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ренко, забравих  newsm78   ooooh!  Joy

сага пък и Коч се появи  Sick  каква война имаше м/у феновете им по време на ПО  Mr. Green

# 617
  • Яко в Матрицата...
все на заслужил социален работник с дечица го докарва...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

Ренко, забравих  newsm78   ooooh!  Joy

сага пък и Коч се появи  Sick  каква война имаше м/у феновете им по време на ПО  Mr. Green

Как бе, Иве? Mr. Green hahaha

Не я помня тази война с феновете на Коч Thinking

# 618

Ренко, забравих  newsm78   ooooh!  Joy

сага пък и Коч се появи  Sick  каква война имаше м/у феновете им по време на ПО  Mr. Green

Коч... ? Къде сте го гледали?  newsm78 newsm78

Ето и вариант "One man show" се появи в отговор...  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Laughing

Намерих и баРЕлина... Бойче? .... отговаря на всички изисквания...  hahaha hahaha

Grinning Grinning

# 619
Как бе, Иве? Mr. Green hahaha

Не я помня тази война с феновете на Коч Thinking

ами не се сещам  Joy  дай подсказка  Party
феновете на Коч бяха направили няколко анти-страници за Чачо, колажи, грозотии, май писаха и някакви глупости  Laughing Joy  не знам как точно Улусоистите ги бяха настъпили, но помня, че Лили ми разказваше, че Чачовите фенки били първи  hahaha hahaha hahaha  и си го изпросили  Joy

# 620
  • Яко в Матрицата...
Аз съм гледала Коч само в един филм, добре им се получи с Неслихан. Поне на мен много ми хареса филма. Peace

One man show няма да е, все някой трябва да му партнира - с или без прикритие, полисмените не са сами Laughing

Иве, на зелените човечета, зелените hahaha

# 621

нИдей беееее  hahaha hahaha hahaha  онова пак ще ни начука кофите ей сега  Whistling   hahaha hahaha
превъртях една камара актриси, щото си мислех за партньорка в дизи, ти накъде дръпна чергата  hahaha hahaha

# 622
  • Яко в Матрицата...

нИдей беееее  hahaha hahaha hahaha  онова пак ще ни начука кофите ей сега  Whistling   hahaha hahaha
превъртях една камара актриси, щото си мислех за партньорка в дизи, ти накъде дръпна чергата  hahaha hahaha

За партньорката нямам никакви идеи, ще ми се само да може да играе. Ще й простя и да не е хубава Joy

Ани милата, вече ни е свикнала... или пък не... Я един подкуп Crazy Crazy

# 623
Аз съм гледала Коч само в един филм, добре им се получи с Неслихан. Поне на мен много ми хареса филма. Peace

One man show няма да е, все някой трябва да му партнира - с или без прикритие, полисмените не са сами Laughing

Може да е някой Арт- проект,  hahaha hahaha полицейски моно сериал... приказка...  Joy Joy Joy

а за зелените...  #Cussing out  #Cussing out

Crazy Crazy

# 624
Моля, моля  Naughty Naughty Naughty Naughty първо кой се е осмелил да нареди лигавия, арт, гнусен екземпляр в полицейски екшън?  Sick Sick Sick бляк  ooooh!
и второ - никакви подкупи не минават  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy
искате или не - ще има лИбоФ  Party Party дано само е по-страстна от предните  Laughing че то предните бяха много сладникави и детски  Joy Joy Joy

абе да й забранят Инст на тая брадатата, баси грозотията  Sick

В Т пишат, че се била снимала в колата на Чачо  hahaha hahaha hahaha

# 625
  • Яко в Матрицата...
Лу, ще е така със зелените, докато не се появи с някоя Naughty Все с някакви тъмни балкански субекти се влачи ooooh!

Ани, време му е за по-страстна лИбов, че нали уж вече няма да го играе ученик hahaha

# 626

абе да й забранят Инст на тая брадатата, баси грозотията  Sick

В Т пишат, че се била снимала в колата на Чачо  hahaha hahaha hahaha

и на предното стъкло на колата му да се снима, все ще е толкова грозна  Sick Sick hahaha hahaha

страстна лИбов нЕма да видим,  Mr. Green   може само да ни я загатват  rotfImbo  
ще има ашк в реала  newsm19 newsm19 newsm19  

# 627

абе да й забранят Инст на тая брадатата, баси грозотията  Sick

В Т пишат, че се била снимала в колата на Чачо  hahaha hahaha hahaha

и на предното стъкло на коата му да се снима, все ще е толкова грозна  Sick Sick hahaha hahaha

страстна лИбов нЕма да видим,  Mr. Green   може само да ни я загатват  rotfImbo  
ще има ашк в реала  newsm19 newsm19 newsm19  

тя страстната лИбоФ не може да се загатва бе  Naughty Naughty Naughty Joy Joy
ще има реална, ама друг път  hahaha hahaha Чачи ще си намери нЕкоя ХАмериканка  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

днес се загледах в "Търси се" по бтв. Гост беше един мой любимец, когото бях забравила  ooooh! ooooh! та се подсетих за него и превключих на "Ревю" и "Нова генерация".  Joy Joy Joy

ади поздрав  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

ПП и още едно много любимо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=TlJecRRBoig

# 628

днес се загледах в "Търси се" по бтв. Гост беше един мой любимец, когото бях забравила  ooooh! ooooh! та се подсетих за него и превключих на "Ревю" и "Нова генерация".  Joy Joy Joy

ади поздрав  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

мноУ готин тоз бе  Crazy Crazy  и аз го гледах  Party  ама хич не ми се върза тази личност с това име на група  hahaha hahaha
уффф, Милена  Sick Sick Sick  що го пуснах  Sick Sick

# 629
че какво и е на Милена бе?  Party Party Party много ме кефи мен.  Heart Eyes Heart Eyes
а Васко Гюров е уникална личност.  Heart Eyes можеш ли да кажеш, че е на 51 години?  Joy Joy някои хора не остаряват. Очите му светят .. много интелигентен и готин човек.  Heart Eyes
Ето и споменатата в предаването много "говореща" песен  Peace актуална и днес  hahaha hahaha което не е смешно, ами жалко ...

Общи условия

Активация на акаунт