Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 893
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • Мадрид / София
Чудесно си се справила. И информацията ще е от полза.

# 121
  • Sofia
   Надявам се. Simple Smile Честно казано, не знам защо толкова сложно е направено всичко... Считам се за схватлив човек, ама ето на, днес цял ден ровичкам и чак сега разбрах с точност колко е този %, с който те таксуват от PP. Нищо, де, ще се ровим, ще четем, пък накрая ще ни светне. Sunglasses

# 122
Здравейте, имам проблем с пейпал. Опитвам се да извърша плащане в онлайн сайт през моята Vpay карта, издадена в Уникредит Булбанк. Но всеки път когато се опитвам да платя получавам следното съобщение- You cannot complete this action on the card have you selected. Please select another card. Реших, че е защото картата не е вертифицирана. Полубих кода от банката след 24 часа, но след въвеждането на кода и пробване да се извърши плащане отново, резултата беше същия - You cannot complete this action on the card have you selected. Please select another card. Какъв може да е проблема. Свързах се с банката и според тях проблем с картата нямало и би трябвало да бъде изършено плащането.

# 123
Здравейте,
обръщам се към Вас за помощ имам PayPal акаунт ,  който ползвам от дъжд на вятър последно съм го ползвала март месец тази година.Сега се опитвам да вляза в акаунта си и не мога. На няколко пъти получавах имейли в който пишеше , че е нужна допълнителна  информацията за акаунта, но не го направих т.к се притеснявах да не е измама. В последният имейл от Pay pal пише че акаунта ми ще бъде заключен. 
Моля Ви за съдействие английският ми не е много добър!
Не видях някой да ти отговорил, но и да се повторя пак е по-добре, отколкото да те оставя да направиш моята грешка  Rolling Eyes В никакъв случай не попълвай никакви данни в бланки изпратени по пощата, 100 % е измама, най- лесната проверка е да погледнеш адреса, от който ти пращат писмото, обикновено има малко или очебийно раминаване с адреса на пейпал. Ако правиш нещо с акаунта си влизай само в официалната страница, а не от тази, към която те препращат от писмото, защото изглежда идентична, а е измама.
На мен така ми дръпнаха пари от картата, за щастие след околко 2 месеца ми ги възстановиха, но не всички са с такъв късмет.
Тъкмо влизах да предупредя и за друга измама - вчера ми изпратиха писмо, че съм си купила нещо си от иБей и да вляза да си потвърдя поръчката или нещо такова. Първо се засилих да го отворя, защото знам, че нищо не съм купувала и пари даже нямам в картата, но после погледнах адреса, от който е пратено писмото и си беше някакъв измислен.
Внимавайте, макар че повечето тук са запознати, но има и такива като мен, които не ползват често сайта и английския им не е толкова добър и се подлъгват  Rolling Eyes

# 124
  • Мадрид / София
И на мен онзи ден ми изпратиха писмо с обяснения относно акаунта ми, макар сметката да я закрих преди 2месеца. Да се влиза само от официалната страница за проверка.

# 125
Здравейте, имам проблем с пейпал. Опитвам се да извърша плащане в онлайн сайт през моята Vpay карта, издадена в Уникредит Булбанк. Но всеки път когато се опитвам да платя получавам следното съобщение- You cannot complete this action on the card have you selected. Please select another card. Реших, че е защото картата не е вертифицирана. Полубих кода от банката след 24 часа, но след въвеждането на кода и пробване да се извърши плащане отново, резултата беше същия - You cannot complete this action on the card have you selected. Please select another card. Какъв може да е проблема. Свързах се с банката и според тях проблем с картата нямало и би трябвало да бъде изършено плащането.

Не съм сигурна, че Vpay карта става за Пейпал.
Виза, Мастъркард и Американ Експрес със сигурност.

# 126
  • на пистата
получих писмо,че съм платила в пейпал.обаче картата на този акаунт няма пари.също така е закрита отдавна..писмото е от имейл service@paypal.com това някакви нови вируси ли са?друг има ли такива писма
не знам как да кача снимка да видите

# 127
  • Мадрид / София
Снимка се прави със Скийн шорт. Трябва да видиш на твоя компютър как се прави, защото е различно на различните компютри.

# 128
  • на пистата
аз имам снимка.ама как да я кача тук.пиша от телефона

# 129
получих писмо,че съм платила в пейпал.обаче картата на този акаунт няма пари.също така е закрита отдавна..писмото е от имейл service@paypal.com това някакви нови вируси ли са?друг има ли такива писма
не знам как да кача снимка да видите
Пише ли ти името в имейла? Ако отговора е не, тогава това не е от PayPal, а и щом нямаш пари в картата закачена в PayPal и нямаш пари в акаунта, тогава... какво има да му мислиш. Работата е ясна.
аз имам снимка.ама как да я кача тук.пиша от телефона
Снимки първо се качват в някой сайт за споделяне на снимки като http://prikachi.com и после се дава линк, който сайта ще генерира.
Това информативно, защото в случая няма нужда да казваш снимка.

# 130
  • на пистата
благодаря,не ми пише името,значи пак е от онези измамни имейли Simple Smile

# 131
  • Мадрид / София
А,вече са ти отговорили.

# 132

И аз така знам и предполагах. В пощенски клон на банката също момичето каза, че по всяка вероятност не може да се ползва Vpay карта за плащане в Пейпал. Обадих се и по телефона на Уникредит, където се опитаха да ме убедят, че уж с всички техни карти можело да се извършват плащания с Пейпал.  Crossing Arms

# 133

И аз така знам и предполагах. В пощенски клон на банката също момичето каза, че по всяка вероятност не може да се ползва Vpay карта за плащане в Пейпал. Обадих се и по телефона на Уникредит, където се опитаха да ме убедят, че уж с всички техни карти можело да се извършват плащания с Пейпал.  Crossing Arms
Аз ползвам Vpay на Уникредит и нямам никъкъв проблем с ПП, най-вероятно нещо си написала не където трябва.

# 134

Аз ползвам Vpay на Уникредит и нямам никъкъв проблем с ПП, най-вероятно нещо си написала не където трябва.
До колкото разбрах Vpay е европейска дебитна карта, бранд на Виза, доста по-защитена карта от всички други. Не знам защо не успявам да платя с нея. Може би проблема е, че търговецът, към когото се опитвам да платя не е в Европа и затова не я приема. Иначе данните проверявах няколко пъти и уж всичко е наред с тях, но...

Общи условия

Активация на акаунт