Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 876
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
обръщам се към Вас за помощ имам PayPal акаунт ,  който ползвам от дъжд на вятър последно съм го ползвала март месец тази година.Сега се опитвам да вляза в акаунта си и не мога. На няколко пъти получавах имейли в който пишеше , че е нужна допълнителна  информацията за акаунта, но не го направих т.к се притеснявах да не е измама. В последният имейл от Pay pal пише че акаунта ми ще бъде заключен. 
Моля Ви за съдействие английският ми не е много добър!
Не видях някой да ти отговорил, но и да се повторя пак е по-добре, отколкото да те оставя да направиш моята грешка  Rolling Eyes В никакъв случай не попълвай никакви данни в бланки изпратени по пощата, 100 % е измама, най- лесната проверка е да погледнеш адреса, от който ти пращат писмото, обикновено има малко или очебийно раминаване с адреса на пейпал. Ако правиш нещо с акаунта си влизай само в официалната страница, а не от тази, към която те препращат от писмото, защото изглежда идентична, а е измама.
На мен така ми дръпнаха пари от картата, за щастие след околко 2 месеца ми ги възстановиха, но не всички са с такъв късмет.
Тъкмо влизах да предупредя и за друга измама - вчера ми изпратиха писмо, че съм си купила нещо си от иБей и да вляза да си потвърдя поръчката или нещо такова. Първо се засилих да го отворя, защото знам, че нищо не съм купувала и пари даже нямам в картата, но после погледнах адреса, от който е пратено писмото и си беше някакъв измислен.
Внимавайте, макар че повечето тук са запознати, но има и такива като мен, които не ползват често сайта и английския им не е толкова добър и се подлъгват  Rolling Eyes

Благодаря ти bouquet Наистина е така помолих приятел, който доста често ползва пейпал да погледне имейла и той ме увери че става дума за измама!

# 136
Здравейте, моля за помощ! Нова съм в Paypal и тотално не мога да се оправя 😁 Направих регистрация, верифицирах си картата, всичко беше точно, изпратиха ми едни пари, които си стоят в баланса. Картата е Мастъркард, не мога да ги вкарам от баланса в картата! Иска ми U.S. bank account! Парите ми трябват и в най-кратки срокове трябва да намеря начин да ги прехвърля! Помагайте!!

# 137
Тегленето от България е възможно само с карти VISA.

# 138
Каква е таксата да преведа пари от картата ми в моя пейпал и после да ги изпратя до друг пейпал?

# 139
  • Sofia
   Ето тук, вдясно на страницата е написана таксата за изпращане на суми (Personal Transfer). А на останалите ти въпроси не мога да отговоря – не съм сигурна, че изобщо съществува опцията да прехвърлиш пари от банковата си сметка в PayPal баланса си. Обратният вариант е възможен, де, но за този – не знам. Peace

# 140
  • София
Да питам и аз - имам рефънд от асос - в акаунта ми в пейпал се вижда, че го има, преводат е в паунди, балансът ми обаче е 0,00 евро. Какво следва от тук натам?

# 141
Дзвер, провери си банковата сметка. Там трябва да видиш парите.

# 142
  • София
Дзвер, провери си банковата сметка. Там трябва да видиш парите.
Благодаря ти, няма ги още в банковата сметка, но предполагам, че ще отнеме време  bouquet

# 143
Здравейте, направих верификация на банкова сметка... от Пей Пал ми преведоха 0,01 долара, за да проверят дали сметката е тази.... но аз разбрах, че тази верификация на банкова сметка не ми е нужна и искам да я откажа.
Какво ще стане ако откажа банковия превод, който Пей Пал са ми пратили? някой знае ли, дали ще ми наложат някакви санкции от Пей Пал?

# 144
Как се маха банкова сметка в пей пал?

# 145
  • Pazardjik
Здравейте! Моля за малко помощ!
В момента имам Premier account в Paypal и регистрирана дебитна карта. Искам да добавя банкова сметка (не US сметка) и си изясних, че това е възможно само за Bussines account.
Възможно ли е да премина към Bussines account след като не съм фирма, а физическо лице? Спомням си, че за Premier искаха лична карта и някакви платени сметки.
Ще съм благодарна, ако някой който е наясно сподели.
Предварително благодаря!

# 146
преди време (2 месеца) се опитах 3 пъти да верифицирам дебитна карта VISA, взеха ми 3 пъти по 1,5  евро... чак сега разбрах, че е трябвало да вкарам код, който те ми пращат...

Сега мога ли да сложа този код и къде?

anet4e1 ot profile- profile and settings -my money-bank account (първото- от тук се качва банкова сметка), аз ФЛ или ЮЛ незнам...

# 147
  • Pazardjik
таласъмче, благодаря, но проблема с добавянето е че нямам възможност да избирам държава и трябва да въведа само US сметка(каквато нямам). Прочетох че за да избирам държавата на сметката ми трябва бизнес акаунт. И вече оттам ми идва чуденката за ЮЛ, ФЛ...

Картата би трябвало да можеш да я верифицираш през Wallet - Cards или пък от самия account (където свети на колко процента е профила ти). Трябва да имаш Confirm my debit or credit card и Enter Paypal code. След като верифицираш картата до няколко дни ще ти върнат парите.

# 148
  • Pazardjik
Верифициране:
Locate the charge and a code on your card statement

PayPal will charge $1.95 USD to your card. Once you've confirmed your card, this amount will be refunded to your credit card. This may take up to 30 days to appear on the card statement.
    The charge appears on your card statement with a 4-digit code and the word PAYPAL. If you view your card statements online, you can check for the code in a few days.

Confirm your card by entering the code

Have your 4-digit PayPal code ready.

Log in to your PayPal account.
    Click Wallet near the top of the page.
    Click on the card you want to confirm.
    Enter the 4-digit code and click Confirm.

# 149
Здравейте Simple Smile Имам въпрос относно получаването на пари от PayPal и се надявам да ми помогнете Simple Smile До сега само съм плащала чрез PayPal, no никога не съм получавала .
Продадох една стока и клиентката ми плати чрез PayPal Simple Smile Виждам сумата си в баланса , но не мога да я прехвърля към банковата си сметка. PayPal ми е свързан с банковата сметка. Получих съобщение , че парите ще мога да си ги прехвърля до 21 дни , тъй като за първи път получавам пари или ако клиента ми даде потвърждение , че е получил стока. Това така ли трябва да е , нормално ли е да е така или има някаква грешка и аз не мога да се оправя. Също ме интересува дали клиента може след като получи стока да отмени операцията и да си дръпне парите обратно и така аз да оста излъгана ? Благодаря ви предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт