Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 898
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • Pazardjik
DENINI , това е нормално. В началото, докато натрупаш транзакции всяка получена сума ще можеш да я ползваш едва след 21 дни. 
Клиентът толкова лесно не може да си вземе парите обратно. Ако клиентът не получи стоката си или има някакъв проблем с нея, има право да отвори case в Ebay (предполагам че в Ebay е продажбата) или в Paypal и тогава сумата на това плащане става блокирана до разрешаване на кейса.
Ако всичко е ОК - сумата ти отново е на разположение.
Ако например клиентката не си е получила стоката и ти нямаш проследяващ  номер да докажеш обратното, тогава от Paypal връщат сумата на клиента.

# 151
anet4e1

How do I add a U.S. bank account to my PayPal account?

In some countries, adding a U.S. bank account option may not be available.

Here's how to check if adding a U.S bank account option is available in your PayPal account: 1.Log in to your PayPal account.
2.Click Profile near the top right corner of the page.
3.Click Profile and settings.
4.Click Financial information.
5.Click Add my bank next to "Bank accounts".
6.You'll be able to see if there is an option to add a U.S. bank account.

If you see an option to add the U.S. bank account (please make sure it's not a virtual bank), simply follow the steps below: 1.Select the U.S. bank account type.
2.Enter your bank account information, and click Continue.
3.Click Save.

# 152
при верифицирането на Кредитна карта, после как ми връщат тези 1,5 евро... с валутен превод ли? или не

# 153
  • Pazardjik
Благодаря! Сега писах и на Пейпал, защото се оказва че за тях е невъзможно да си от една държава и да имаш банкова сметка в друга. Така че май трябва да си закрия акаунта и да отворя нов. Ще видим.

Тези 1,50 евро всъщност към момента са по сметката, но блокирани и не могат да се ползват. След няколко дни ( може да бъде до 45 дни) банка ще ги разблокира и отново ще са в наличност. Ако случайно това не се случи - подаваш искане до банката. Няма да плащаш нищо.

# 154
Имам преведени пари в Пейпал акаунта опитвам се да пусна поръчка от Ибей,натискам плащане чрез ПП преизчислява ми сумата в Бг левове изписва последните цифри от картата и ми тегли от картата.Някой може ли да ми помогне?

# 155
при верифицирането на Кредитна карта, после как ми връщат тези 1,5 евро... с валутен превод ли? или не
По сметката

# 156
  • Pazardjik
zyzi2, провери дали парите ти в paypal акаунта са на разположение или са все още блокирани (за 21 дни - при новите акаунти). По принцип акаунта е настроен с приоритет да плащаш от наличността в него. Пари се вземат от картата когато наличността в акаунта е недостатъчна.

# 157
zyzi2, провери дали парите ти в paypal акаунта са на разположение или са все още блокирани (за 21 дни - при новите акаунти). По принцип акаунта е настроен с приоритет да плащаш от наличността в него. Пари се вземат от картата когато наличността в акаунта е недостатъчна.
Благодаря!
Не знаех че има срок.Те са там от една седмица някъде.Как мога да разбера дали са блокирани.Превод са от кеш.
Сега разбрах понеже за първи път получавам пари трябва да изчакам 21 дни.Явно това е проблема.
Защо баланса ми е в Евро а не в паунди.
С този нов изглед на Пеейпал нищо не разбирам.

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 10:33 от zyzi2

# 158
добро утро!
Бихте ли ми казали как и къде да сменя данни на виза картата ми.
Изтече и поднових и искам да я въведа  към пейпал.
Благодаря!

# 159
добро утро!
Бихте ли ми казали как и къде да сменя данни на виза картата ми.
Изтече и поднових и искам да я въведа  към пейпал.
Благодаря!
Триеш картата и пак я добавяш.

# 160
anet4e1 благодаря ти много за отговора Simple Smile

# 161
  • Sofia
По принцип акаунта е настроен с приоритет да плащаш от наличността в него. Пари се вземат от картата когато наличността в акаунта е недостатъчна.

Хващам се за цитираното, защото и аз имам питане в тази насока. Разполагам с малка сума в PP баланса си, а скоро мисля да пусна поръчка от един сайт за по-голяма стойност. Интересува ме при самото плащане системата ще усвои ли първо малката сума от баланса и ще дръпне ли останалата (по-голяма) част от парите от дебитната ми карта? Така ли се получава автоматично? Трябва ли да задам някаква настройка за целта? Не искам цялата сума да се вземе от дебитната ми карта – предпочитам малката сума в PP баланса ми също да бъде оползотворена. Simple Smile

# 162
По принцип акаунта е настроен с приоритет да плащаш от наличността в него. Пари се вземат от картата когато наличността в акаунта е недостатъчна.

Хващам се за цитираното, защото и аз имам питане в тази насока. Разполагам с малка сума в PP баланса си, а скоро мисля да пусна поръчка от един сайт за по-голяма стойност. Интересува ме при самото плащане системата ще усвои ли първо малката сума от баланса и ще дръпне ли останалата (по-голяма) част от парите от дебитната ми карта? Така ли се получава автоматично? Трябва ли да задам някаква настройка за целта? Не искам цялата сума да се вземе от дебитната ми карта – предпочитам малката сума в PP баланса ми също да бъде оползотворена. Simple Smile

първо тегли от баланса ти в ПП и след това разликата от картата

# 163
  • Sofia
   Страхотно, точно това искам. bouquet Благодаря ти!

# 164
Може ли акаунт, направен в България, да се ползва в друга държава или трябва да направя друг и да преместя парите? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт