Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 896
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Скрит текст:
По принцип акаунта е настроен с приоритет да плащаш от наличността в него. Пари се вземат от картата когато наличността в акаунта е недостатъчна.

Хващам се за цитираното, защото и аз имам питане в тази насока. Разполагам с малка сума в PP баланса си, а скоро мисля да пусна поръчка от един сайт за по-голяма стойност. Интересува ме при самото плащане системата ще усвои ли първо малката сума от баланса и ще дръпне ли останалата (по-голяма) част от парите от дебитната ми карта? Така ли се получава автоматично? Трябва ли да задам някаква настройка за целта? Не искам цялата сума да се вземе от дебитната ми карта – предпочитам малката сума в PP баланса ми също да бъде оползотворена. Simple Smile
първо тегли от баланса ти в ПП и след това разликата от картата
[/quote]

Така е, но има една важна подробност:
Валутата трябва да е същата, иначе тегли пълната сума от картата.
Ако имаш долари в баланса, можеш да плащаш само долари.

# 166
Вчера си регистрирах картата и днес влизам в ДСК Директ и виждам, че са ми взели 2,99 лв, но никъде не виждам въпросния четирицифрен код. Пише ми единствено:
xxxxxxxxxxxxx ОПЕРАЦИЯ НА ПОС 03.10.2016 17:41
Авт. код: B71163
Блокирана до 17.11.2016

Какво ще рече това и защо е блокирана???

# 167
Може ли да ми кажете как да си сменя валутата в акаунта

# 168
Здравейте. В пощата си имам имейл, че имам чакащо плащане в Пейпал- да го приема, но като отворя Пейпал не виждам нищо за приемане. Какво да правя? Превеждат ми пари...

# 169
  • София
В случай, че наистина са ти превели пари, то трябва да ги виждаш. Ако е за първи път, ще пише сумата и Pending. Можеш да ги изтеглиш към сметката след 21 дни, но ако си в България картата ти трябва да е Виза.

# 170
Момичета, не бях влизала в акаунта си на РР от доста време. Днес влязох и видях, че изглежда по различн начин. Не намирам бутона , от който преди прехвърлях сума от акаунта към банковата сметка. Сега намирам само офия да въведа банков акаунъ  за US  банка. Да не би вече да не е възможно прехвърлянето на парички налични в РР баланса към банкова карта Виза? newsm78

# 171
  • Sofia
Да не би вече да не е възможно прехвърлянето на парички налични в РР баланса към банкова карта Виза? newsm78

Все още е възможно. Peace Като влезеш в акаунта си, в лявата част на екрана не присъства ли опцията "Withdraw funds"? При мен – да. Peace

# 172
Вчера си регистрирах картата и днес влизам в ДСК Директ и виждам, че са ми взели 2,99 лв, но никъде не виждам въпросния четирицифрен код. Пише ми единствено:
xxxxxxxxxxxxx ОПЕРАЦИЯ НА ПОС 03.10.2016 17:41
Авт. код: B71163
Блокирана до 17.11.2016

Какво ще рече това и защо е блокирана???
Кода ще го видите след 5-6 дни.

# 173
Да не би вече да не е възможно прехвърлянето на парички налични в РР баланса към банкова карта Виза? newsm78

Все още е възможно. Peace Като влезеш в акаунта си, в лявата част на екрана не присъства ли опцията "Withdraw funds"? При мен – да. Peace

Търсих такава опция- не намирам...

# 174
  • Sofia
   Странно, аз я виждам, веднага щом вляза в акаунта си. newsm78

# 175
Здравейте,
И аз ще ползвам вашата помощ. Благодаря за темата и всички, които споделяте опит!
Отивам да се образова. Тези дни ще си направя акаунт.
Въпрос имам като за начало.

Колко време след регистрацията можем да правим покупки?

# 176
Колко време след регистрацията можем да правим покупки?
Веднага като добавиш картата.

# 177
какво ще стане ако не си верифицирам картата?
В началото обърках нещата и май вече тази карта не мога да я верифицирам? Дали ще мога да купувам с нея за малки суми до 500 евро.

# 178
Ако имаш долари в баланса, можеш да плащаш само долари.

Може да се направи превалутиране и да се оползотворят средствата в баланса, ако ще плащаш в друга валута. Вярно е, че се губи от курса, но не е чак толкова много (зависи от сумата).
Имаш долари в баланса, обменяш ги в лири и като плащаш в лири, първо се използват те, после се тегли от картата.

# 179
zyli2 сумата е блокирана посметката, защото, ако не вкараш 4 цифрения код, от Пей пал ще ти върната сумата след 30 дни.
Кода ще го видиш на основанието за превода- много цифри и някъде между тях пише Код 4 цифри...

Какво ще стане ако карта, която не е верифицирана и вече не мога... я изтрия и после я кача като нова- ще я разпознае ли системата?

Общи условия

Активация на акаунт