Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 883
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ако имаш долари в баланса, можеш да плащаш само долари.

Може да се направи превалутиране и да се оползотворят средствата в баланса, ако ще плащаш в друга валута. Вярно е, че се губи от курса, но не е чак толкова много (зависи от сумата).
Имаш долари в баланса, обменяш ги в лири и като плащаш в лири, първо се използват те, после се тегли от картата.

Много ти благодаря, мислех че няма такава опция, след като ми теглят суми от картата при плащане в различна валута  bouquet

# 181
  • София
Как да си прехвърля пари от баланса в картата.

# 182
  • Sofia
   Чрез бутона "Withdraw funds", както съм писала точно на миналата страница. Peace

# 183
  • Мадрид / София
Ако акаунта е създаден, но не е активиран изтриват ли го или така си остава в очакване?

# 184
  • Sofia
   Май така си стои. Аз преди време имах един акаунт, който, след като бях създала, изобщо не бях ползвала. Беше си функциониращ, докато не реших да го закрия. Peace

# 185
Не знам какво да правя вече. Иска ми US bank account. Имам верифицирана Мастеркарт, но не иска да прехвърля парите от ПП към нея.
Да не би вече само Виза да важи?

# 186
  • София
Прочетох го, благодаря за отговора , въпреки ,че се потретвате най малко

# 187
  • София
Май да, само с виза става, вчера го правих и директно визата ми изписа да избера

# 188
Някой плащал ли е с банкова сметка, чрез Пей Пал? Как става това и какви са таксите? Тук за банката в България има ли такси или таксите са само на Пей пал?

# 189
Някой плащал ли е с банкова сметка, чрез Пей Пал? Как става това и какви са таксите? Тук за банката в България има ли такси или таксите са само на Пей пал?

Цитат
When you add your bank account, you can withdraw funds from your PayPal balance to your bank account.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 19:30 от Зимна Утрин

# 190
ами незнам, но аз вече съм добавила... даже е и верифицирана

# 191
ами незнам, но аз вече съм добавила... даже е и верифицирана

Сметка в българска банка или карта, която е към сметка?

# 192
в българска банка. Имам качена карта и после качих същата сметка на която е и картата... Сега картата не е верифицирана., но сметката е верифицирана...

# 193
в българска банка. Имам качена карта и после качих същата сметка на която е и картата... Сега картата не е верифицирана., но сметката е верифицирана...

Таласъмче, грешката е моя. Промених си цитата.

# 194
  • Мадрид / София
   Май така си стои. Аз преди време имах един акаунт, който, след като бях създала, изобщо не бях ползвала. Беше си функциониращ, докато не реших да го закрия. Peace
Благодаря. Вече я закрих.

Общи условия

Активация на акаунт