Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 336
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,

И аз имам проблем с пейпал, от няколко дни се опитвам да си открия сметка. При потвърждаване на банковата ми сметка, на последната стъпка „Link a bank accounts“ вкарвам айбана ми и ми изписва следното „Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.“ и така няколко дни вече
Благодаря предварително.

# 571
Здравейте,

И аз имам проблем с пейпал, от няколко дни се опитвам да си открия сметка. При потвърждаване на банковата ми сметка, на последната стъпка „Link a bank accounts“ вкарвам айбана ми и ми изписва следното „Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.“ и така няколко дни вече
Благодаря предварително.

Не опитвайте със сметка... не става.
С кредитна карта опитайте.

# 572
Здравейте,

Благодаря предварително.

Не опитвайте със сметка... не става.
С кредитна карта опитайте.
Значи, дебитна не става така ли ...Само кредитна може ?

# 573
  • NE
Аз бях вкарала успешно айбана, но така ме цакаха с 7€ за прехвърлени 20€. Запиши си само номера на картата. Моята е дебитна.

# 574
Аз бях вкарала успешно айбана, но така ме цакаха с 7€ за прехвърлени 20€. Запиши си само номера на картата. Моята е дебитна.
Притеснява ме това че като се впиша в акаунта си и ми изписва че е активиран на 80% ако мога да се разплащам така няма да вкарвам айбан.

# 575
  • София
От години съм на 80% и проблеми нямам. Доколкото разбрах, не става с Бг сметка.

# 576
  • Sofia
   Да, директно с българска сметка не става. Може с дебитна карта, не само с кредитна.

# 577
Явно става за някои банки и банкова сметка да се въведе, щом Flower Fairy е успяла да дръпне пари към банкова сметка.. Но таксите при входящ валутен превод по банкова сметка са солени, така че няма смисъл.

# 578
  • Sofia
   Ами, едното няма общо с другото. Никой не казва, че не можеш да дръпнеш пари към сметката си. Peace

# 579
  • NE
Аз бях въвела първо номера на дебитната карта, после добавих и банковата сметка. Оказа се, че таксата за превод към картата е доста по-малка от таксата към банковата сметка.

# 580
  • София
Имам пари в баланса , как мога Да си ги върна , едната ми карта виза е изтекла , а в кредитната май не става , регистрирах мастер , но и там не става , имам друга виза , но е на друго име , с нея дали ще стане ? Видях , че става и със сметка, но така дали няма да има голяма комисионна и да загубя известна сума при връщането.

# 581
  • NE
Поднови си визата. Таксата там май е най-малка или ги остави в баланса и плащай с тях.

# 582
  • София
Вече изтрих визата, как да процедирам в такъв случай
Сумата е голяма и ми трябват парите, не мога да ги оставя в баланса

# 583
  • NE
Честно казано не знам. Все някоя трябва да стане.

# 584
  • София
Честно казано не знам. Все някоя трябва да стане.
Друго си мисля , ако ги пратя на приятел , те да ми ги пратят след това дали ще стане , или ако си въведа Айбана със сметката , как да разбера каква сума ще ми дръпнат като комисионна , в банката ли да питам ,чудя се , сумата е 1400 паунда или 1880 евро , голяма е , и друго се чудя , защо парите ми отидоха в баланса , бях ги пратила на лице , но парите не бяха получени , стояха си само pending , днес си ги върнах , но вместо в кредитната карта отидоха в баланса .

Общи условия

Активация на акаунт