Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 334
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Честно казано не знам. Все някоя трябва да стане.
Друго си мисля , ако ги пратя на приятел , те да ми ги пратят след това дали ще стане , или ако си въведа Айбана със сметката , как да разбера каква сума ще ми дръпнат като комисионна , в банката ли да питам ,чудя се , сумата е 1400 паунда или 1880 евро , голяма е , и друго се чудя , защо парите ми отидоха в баланса , бях ги пратила на лице , но парите не бяха получени , стояха си само pending , днес си ги върнах , но вместо в кредитната карта отидоха в баланса .

ако си ги пратила от картата, която е изтекла, може и затова да не са ги върнали по картата, а да са ги оставили в баланса.
Карта с друго име не пробвай, може и да ти блокират профила за такова нещо.
Или си изкарваш нова карта Виза /дебитна/, регистрираш я и дърпаш към нея, или пробваш дърпане към сметка - таксата варира според банката и трябва да си видиш на твоята банка каква е тарифата за входящ валутен превод /на Уникредит е 0.1% от сумата или минимум 7 евро/

# 586
  • Марс
Прочетох хиляди теми назад, доста трудно беше при положение че са сменили сайта и едва се ориентирах, но мисля че успях да направя регистрация, не успях обаче да я верифицирам... Или успях като кликнах на картата но сложих кредитна карта, а тя е дебитна, дали е грешка (извинявам се за русия въпрос ). Благодаря предварително.

# 587
Каква е таксата за ЦКБ?

# 588
  • NE
За таксите най-добре се обадете в банката. Аз знам за Уникредит защото питах лично оператор и в банката.

# 589
  • София
Да благодаря ви, картата с която платих е кредитна американ експрес, но в момента сменят картите американ експрес , с нея може да се плаща, но вероятно това е причината да отидат в баланса, проверих тарифата в банката за входящ валутен превод, 0,10% или минимум 10евро в пощенска банка. Ще пробвам със сметка или ще си изкарам нова карта виза , и ще ги дръпна там . По картите виза пак ли има такси за препращането от баланса в картата?

# 590
  • Sofia
По картите виза пак ли има такси за препращането от баланса в картата?

2 евро е таксата, но вероятно ще имаш и входящ валутен превод към банката си.

# 591
Прочетох хиляди теми назад, доста трудно беше при положение че са сменили сайта и едва се ориентирах, но мисля че успях да направя регистрация, не успях обаче да я верифицирам... Или успях като кликнах на картата но сложих кредитна карта, а тя е дебитна, дали е грешка (извинявам се за русия въпрос ). Благодаря предварително.

не е грешка, те май всички карти ги третират като кредитни, поне моите 2 дебитни са в раздел Credit Cards.
Ако си въвела правилно вида на картата, номер и други данни и е записана успешно, трябва да можеш да я верифицираш.

# 592
  • Марс

не е грешка, те май всички карти ги третират като кредитни, поне моите 2 дебитни са в раздел Credit Cards.
Ако си въвела правилно вида на картата, номер и други данни и е записана успешно, трябва да можеш да я верифицираш.

Благодаря ти, чакам вече трети ден код, дано с русата главица съм се справила Simple Smile Весели празници.

# 593
  • NE
Е то кода се вижда в платежното от онлайн банкирането.
Момичета, аз прехвърлих 5€ от баланса в картата и таксата при този метод е 2€. Друго си е. Mr. Green

# 594
  • Марс
Е то кода се вижда в платежното от онлайн банкирането.
Момичета, аз прехвърлих 5€ от баланса в картата и таксата при този метод е 2€. Друго си е. Mr. Green

Значи все пак не съм разбрала добре, влязох в онлайн банкирането си и не виждам този четирицифрен код, аз си мислех че трябва да го чакам няколко дни...но явно не мога да го намеря...

# 595
  • NE
При мен излиза в полето, където пише името на получателя.

# 596
  • Марс
400002xxxxxx7001 ОПЕРАЦИЯ НА ПОС 26.04.2017 16:50
Авт. код: B65036
Блокирана до 10.06.2017         2.94   

Само това имам.

# 597
  • NE
7001 е кода според мен.

# 598
  • Марс
Пробвах още вчера, не е това, сега пак опитах и ми изписва това - The code you entered still doesn't match the 4 numbers we sent to the summary of financial activity provided by your card issuer. If you try again and the entries still don't match, we'll have to disable your card for use with PayPal.

# 599
  • NE
Нека някой още се изкаже, но недей да пробваш още кодове.

Общи условия

Активация на акаунт