Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 283
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз също съм към ДСК и имах сходни проблеми при първата регистация на карта и после, при подновяването. И двата пъти се наложи да изпратя сумата отново, за да видя кода.
После и двете такси отидоха в баланса.

Не знам дали и при теб е така, най-добре отиди в някой офис и поискай разпечатка.

# 616
сега ще ти снимам екрана, имам един запор и това е...без код, без нищо.
http://snimki.be/view.php?id=116519
Дано видиш че няма опция нещо за качване в бгмамата вече или не я намирам. А относно верификацията на акаунта, ми го каза един приятел който много пазарува и продава, та били го направили заради нап нещо ми обясняваше, и било от няколко месеца...пак повтарям струва ми се доста нереално, но от таз държава мога всичко да очаквам.
Здравейте! Много се радвам че попаднах на тази тема след като дълго време си блъсках главата как да се регистрирам и да верифицирам картата. Моята е виртулна към ДСК. При мен проблема беше в това, че имам разминаване в името на латиница по лична карта, с което си направих регистрацията в PayPal и името върху картата. След като го промених успях да я верифицирам.

До колкото си спомням при вкарването на картата ПП препоръчват да имаш активно СМС известяване. Аз имам и кода ми пристигна с СМС-а почти веднага. Ако и ти имаш провери си СМС-ите може вече да го имаш. Иначе и при мен се бавят понякога с осчетоводяването. Понякога до две седмици след като е извършена трансакцията. Ако нямаш СМС известяване ще трябва да посетиш клон на банката, за да ти дадат разпечатка.

# 617
  • Марс
Разгеле имам код някакъв, обаче от толкова много влизане за верификация, днес вече тотално изключих къде трябва да вляза за да напиша кода, в някакъв кръговрат съм  Grinning Laughing Grinning
Ако може два-три стъпки да ми кажете, в новия сайт как да се ориентирам за верификацията, благодаря предварително.

# 618
  • София
Ето как:

1.Click Wallet.
2.Click the card that needs to be confirmed.
3.Enter the 4 digit code in the box and click Confirm

# 619
  • Марс
http://prikachi.com/images.php?images/432/9112432s.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/433/9112433W.jpg

Значи не съм забравила, това се опитвах преди малко, но нямам нищо с което да потвърдя, имам само сейф и това е, дефакто само сейф на данните, нищо друго...дали са я верифицирали без кода?

# 620
  • София
На втората снимка се вижда, че не е попълнен CSC кода на картата.
Скрит текст:
Трябва да го въведеш и да дадеш save.
След това да следваш стъпки
1.Click Wallet.
2.Click the card that needs to be confirmed.
3.Enter the 4 digit code in the box and click Confirm
Трябва да ти се появи това
Скрит текст:
Кодът за верификация, който трябва да получиш за верификация е в този вид
Скрит текст:

# 621
  • Марс
Да въвеждам кода и давам сейф, казва готово и после като вляза пак го няма кода и така си въвеждам до безумие, и да кода е такъв за верификацията най-накрая. Преди да получа правилния код за верификация въведох два пъти грешен и имаше полето за верификация, не е блокирана картата само ме предупредиха трети път да не пробвам...сега пък няма изобщо опция за верификация, ще полудея егати.

# 622
  • София
Искам да си прехвърля парите от баланса в картата, но ми казва че превишавам лимита ,как да ги вдигна , кое да натисна и избера , и ми иска документ за самоличност , кое да избера от изброените , ако искам да представя лична карта

# 623
Искам да си прехвърля парите от баланса в картата, но ми казва че превишавам лимита ,как да ги вдигна , кое да натисна и избера , и ми иска документ за самоличност , кое да избера от изброените , ако искам да представя лична карта

колко се опитваш да прехвърлиш? Има дневен лимит от 500 евро, той доколкото знам не може да се махне, дори и да си верифицираш акаунта.

# 624
  • Варна
Здравейте!
Опитвам се, да си сменя курса на превалутиране с този на банката. Нищо от това, което е обяснено на първа страница не мога да го намеря на страницата на Пейпал. Не го правя за първи път и се чудя, аз ли съм затъпяла или в сайта има някакви промени.

# 625
  • София

колко се опитваш да прехвърлиш? Има дневен лимит от 500 евро, той доколкото знам не може да се махне, дори и да си верифицираш акаунта.
1800 evro

# 626
Здравейте, вероятно назад по темите е дискутирано, но не успях да открия това което търся. Имам акаунт в ПейПал от много време, но в момента нямам вързана карта към него. От фрийленс дейност започнах да получавам пари през ПейПал, става въпрос за около 300 евро на седмица и бих искал да ги прехвърля към банковата ми сметка, за да мога да се разплащам тук. "Пациент" съм на Първа инвестиционна, но дебитната ми карта е Мастър Кард заради чудесните условия които предлага. Доколкото разбирам от писаното дотук, най-евтино би ми излязло ако си открия сметка с Виза карта. Въпросът е следният, според вас има ли смисъл да открия виза сметка в първа инвестиционна, или в някоя друга банка, която е по-гъвкава по отношение на ПейПал? Също така според вас кое е по-удачното от гледна точка на трансфера Виза сметката да е в евро или лева. Ще си харча парите тук в България, но не съм наясно с превалутирането в ПейПал. Също така ме интересува, има ли горен праг на сумата която получавам по ПейПал, и ако да, какъв е начина да го променя. Благодаря предварително за вниманието Simple Smile

# 627
Здравейте, вероятно назад по темите е дискутирано, но не успях да открия това което търся. Имам акаунт в ПейПал от много време, но в момента нямам вързана карта към него. От фрийленс дейност започнах да получавам пари през ПейПал, става въпрос за около 300 евро на седмица и бих искал да ги прехвърля към банковата ми сметка, за да мога да се разплащам тук. "Пациент" съм на Първа инвестиционна, но дебитната ми карта е Мастър Кард заради чудесните условия които предлага. Доколкото разбирам от писаното дотук, най-евтино би ми излязло ако си открия сметка с Виза карта. Въпросът е следният, според вас има ли смисъл да открия виза сметка в първа инвестиционна, или в някоя друга банка, която е по-гъвкава по отношение на ПейПал? Също така според вас кое е по-удачното от гледна точка на трансфера Виза сметката да е в евро или лева. Ще си харча парите тук в България, но не съм наясно с превалутирането в ПейПал. Също така ме интересува, има ли горен праг на сумата която получавам по ПейПал, и ако да, какъв е начина да го променя. Благодаря предварително за вниманието Simple Smile

Всички банки са еднакви по отношение на ПейПал, стига картата да е с логото на Виза. Разликата е само в процента такса при получаване на суми /обикновено е 1% от сумата, но зависи от банката/. Може да направиш сравнение на другите такси по карти Виза /откриване, месечна такса, такса при теглене и плащане../
Превалутирането го настройваш в ПейПал да ползва курса на твоята банка. Но кое е по-изгодно - карта в лева или евро не знам, но щом ще плащаш тук може би няма смисъл да е в евро.
Лимита е 500 евро дневно, 2500 евро годишно. Вторият може да се увеличи като пратиш копие на лична карта и битова сметка, за да ти верифицират напълно акаунта.

# 628
Благодаря за бързия отговор! Някъде бях чел че с ДСК трансферите минават по-бързо и не се удържали такси. Но вероятно не е точно така. Все пак мисля да си извадя Виза към съществуващата банкова сметка, няма смисъл от сто сметки. За лимита ще го направя със сигурност, тъй като ще го превиша така или иначе. Още веднъж благодаря Simple Smile

# 629
  • София
Първо провери условията в твоята банка, може да са по-изгодни.

В ДСК не се удържат такси до 100 евро.
Обикновено преводът пристига за 4-5 дни, но се е случвало да се забави и повече.

Общи условия

Активация на акаунт