Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 287
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Пробвах още вчера, не е това, сега пак опитах и ми изписва това - The code you entered still doesn't match the 4 numbers we sent to the summary of financial activity provided by your card issuer. If you try again and the entries still don't match, we'll have to disable your card for use with PayPal.

трябва да минат 2-3 дни, дакато банката ти осчетоводи транзакцията и тогава ще видиш кода.
Или да минеш през банката и те могат да ти кажат кода веднага.
Но не пробвай отново преди да видиш код, подобен на PayPal*1234 CODE или PP*1234 CODE в описанието на транзакцията, защото ще блокират картата в ПейПал и не знам след това каква е процедурата..

# 601
Здравейте Simple Smile
Извинявам се за неандерталския въпрос, ама има ли начин да си заредя акаунта в PayPal с обикновен банков превод? Правила съм го преди години, но сега нещо не се ориентирам...

# 602
  • София
Не, някой трябва да ти изпрати парите, за да са в РР баланса.

# 603
Здравейте Simple Smile
Извинявам се за неандерталския въпрос, ама има ли начин да си заредя акаунта в PayPal с обикновен банков превод? Правила съм го преди години, но сега нещо не се ориентирам...

Като влезеш в профила си има опция "Add funds with Trustly" - оттам те прехвърля на друг сайт, но доколкото видях има само някои банки..

# 604
  • Марс
Пробвах още вчера, не е това, сега пак опитах и ми изписва това - The code you entered still doesn't match the 4 numbers we sent to the summary of financial activity provided by your card issuer. If you try again and the entries still don't match, we'll have to disable your card for use with PayPal.

трябва да минат 2-3 дни, дакато банката ти осчетоводи транзакцията и тогава ще видиш кода.
Или да минеш през банката и те могат да ти кажат кода веднага.
Но не пробвай отново преди да видиш код, подобен на PayPal*1234 CODE или PP*1234 CODE в описанието на транзакцията, защото ще блокират картата в ПейПал и не знам след това каква е процедурата..

Привет момичета, аз все още нямам код за верификация, не знам вече какво да правя, ако отида в банката, дали ще ми помогнат нещо. А и да попитам, че било уж ново и аз се вързах, но вие повече знаете. Имало ново изискване за верификация на акаунта в пейпал, трябвало да се обадиш на пейпал да им продиктуваш адрес, да им продиктуваш някаква платена сметка на твой адрес и още куп глупости...иначе ако стигнеш 250 евро ти блокирали акаунта. Малко ми се струва поизмислено, но все пак да ви попитам, благодаря предварително.

# 605
Цитат
Привет момичета, аз все още нямам код за верификация, не знам вече какво да правя, ако отида в банката, дали ще ми помогнат нещо. А и да попитам, че било уж ново и аз се вързах, но вие повече знаете. Имало ново изискване за верификация на акаунта в пейпал, трябвало да се обадиш на пейпал да им продиктуваш адрес, да им продиктуваш някаква платена сметка на твой адрес и още куп глупости...иначе ако стигнеш 250 евро ти блокирали акаунта. Малко ми се струва поизмислено, но все пак да ви попитам, благодаря предварително.

странно, досега трябваше вече да го имаш..
Като си влезеш в акаунта какви опции имаш? Аз сега се сещам, че скоро като добавих карта и аз чаках код, а се оказа, че след като запишеш данните на картата, те само слагат един запор от 1.5 евро, което реално е за проверка на валидността и после се освобождава. А трябва да имаш бутон за Confirm, който реално да пусне тази транзакция, от която да видиш код след няколко дни.
Относно верификацията - къде го прочето това? Имат по принцип лимит от 2500 евро годишно за получаване, ако го доближиш - те ти пишат и искат да им пратиш ID и битова сметка, за да верифицираш акаунта, иначе няма нужда.

# 606
  • Марс
сега ще ти снимам екрана, имам един запор и това е...без код, без нищо.
http://snimki.be/view.php?id=116519
Дано видиш че няма опция нещо за качване в бгмамата вече или не я намирам. А относно верификацията на акаунта, ми го каза един приятел който много пазарува и продава, та били го направили заради нап нещо ми обясняваше, и било от няколко месеца...пак повтарям струва ми се доста нереално, но от таз държава мога всичко да очаквам.

# 607
  • Марс
Къде да погледна дали ми е верифицирана картата в акаунта, в смисъл какви опции ще ми отключи за да знам че е верифицирана, аз вече пращах пари, но то това няма нищо общо доколкото знам с верификацията.

# 608
  • София
Картата на твое име ли е? Не трябва да има разминаване в имената на регистрацията в Paypal и тези на картата, която се опитваш да верифицираш.

# 609
  • Марс
Картата на твое име ли е? Не трябва да има разминаване в имената на регистрацията в Paypal и тези на картата, която се опитваш да верифицираш.
Да, да всичко е еднакво, даже онзи ден преведох пари, получателя ги получи, но просто исках и да верифицирам, но явно нещо бъркам макар че са ми блокнали парите които трябва.

# 610
  • София
Два варианта мога да предложа.
Първият е да се свържеш с Paypal и да обясниш проблема. Предполагам, че ще ти искат копия от документи за потвърждаване, че си въпросното лице от този акаунт и с посочения в него адрес.
Вторият е да махнеш картата от акаунта и да се опиташ отново да я добавиш. Ще те таксуват отново. Първата сума, с която вече са те таксували ще ти я отблокират и върнат в картата в период от 75 дни.

# 611
  • Марс
Два варианта мога да предложа.
Първият е да се свържеш с Paypal и да обясниш проблема. Предполагам, че ще ти искат копия от документи за потвърждаване, че си въпросното лице от този акаунт и с посочения в него адрес.
Вторият е да махнеш картата от акаунта и да се опиташ отново да я добавиш. Ще те таксуват отново. Първата сума, с която вече са те таксували ще ти я отблокират и върнат в картата в период от 75 дни.

Благодаря, утре ще махна картата и ще направя нова регистрация, дано се получи.

# 612
  • София
"Нова регистрация", надявам се, означава ново добавяне на картата към същия акаунт, от който първо трябва да я махнеш.

# 613
  • Марс
Да, да, ще я махна и после пак ще я добавя, дано стане, утре ще кажа.

# 614
сега ще ти снимам екрана, имам един запор и това е...без код, без нищо.
http://snimki.be/view.php?id=116519
Дано видиш че няма опция нещо за качване в бгмамата вече или не я намирам. А относно верификацията на акаунта, ми го каза един приятел който много пазарува и продава, та били го направили заради нап нещо ми обясняваше, и било от няколко месеца...пак повтарям струва ми се доста нереално, но от таз държава мога всичко да очаквам.

явно това е транзакцията, но трябва да има още детайли.. Може би имаш някъде из менютата Банкови карти / Транзакции и там да се виждат повече данни и да се види и кода на Пейпал в основанието.

Общи условия

Активация на акаунт