Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 790
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Промяна на курса на валутата при плащане през PayPal.
-----------------------
1. Влизате в PayPal
2. Натискате зъбяатото колело - горе в дясно
3. След това от синият ред избирате - Payments
4. Избирате - Preapproved payments
5. Избирете - Set Available Funding Sources
6. Избирате - Conversion Options
7. Избирате - Bill me in the currency listed on the seller's invoice
8. Submit

Добре е преди всяко плащане да се проверява дали настройката е коректна.
Личните ми впечатления - когато купувам от ebay,co,uk настройката си стои запаметена, когато купувам от ebay,com променям преди всяко плащане, защото системата винаги е по подразбиране - Use PayPal's conversion.

# 241
  • Варна
Здравейте!
Имам рефаунд от един сайт, където съмплатила с Пейпал. В акаунта ми е отразено връщането на сумата, но баланса ми е 0.00 и пише, че сумата ще ми бъде върната по картата. Там обаче нямам никакво движение. Има ли някакъв срок, в който трябва да бъде извършено това прехвърляне?
Благодаря!

# 242
  • Sofia
   Нямам проблеми с настройката "Bill me in the currency listed on the seller's invoice.", когато плащам в eBay.com – стои си фиксирана.

Има ли някакъв срок, в който трябва да бъде извършено това прехвърляне?
   До 5 работни дни. Peace

# 243
С търговец от ибей договорихме определена сума и иска да платя през пейпал (даде ми имейлът си), не през ибей. Въпросът ми е: така ще имам ли гаранция, че ще ми изпрати стоката?

# 244
  • Сливен
Момичета и при мен е същото положение, когато плащам. Винаги съм била с отметка плащането да е по курса на моята банка. Днес тръгнах да плащам и видях 1лв=0.42 паунда. веднага си проверих курса, там всичко е както трябва - та къде е проблема тогава? newsm78

# 245
  • Sofia
   Момичета (всички, които имате този проблем), най-добре пишете директно на PayPal, за да разнищим мистерията – и аз съм в недоумение от това, което пишете, и няма как да помогна със съвет.

# 246

34 паунда ми ги обърна на 37,65 евро, по картата имах блокирани 73 лв.
T.e. 1евро го е сметнало за 1,938  newsm78

# 247
  • Варна
   Нямам проблеми с настройката "Bill me in the currency listed on the seller's invoice.", когато плащам в eBay.com – стои си фиксирана.

Има ли някакъв срок, в който трябва да бъде извършено това прехвърляне?
   До 5 работни дни. Peace
Благодаря! В сряда ги видях вече в картата си.  bouquet

# 248
От събота не успявам да потвърдя плащане чрез РР с карта, в която има достатъчно средства, и след проверка в банката няма причини да не може да се плаща с нея.
Излиза ми следното съобщение: You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source.
Предложения?

# 249
  • София
Здравейте на  всички,
имам проблем с пей пал от  1 месец.
Знам че само тук мога  да получа помощ,затова моля  ви  за такава.
Получих  следното съобщение:
Oct 9, 2016: You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do.
и така,предоставих им Driver License но ми искат  valid proof of address -но тук идва проблема,аз по лична карта се водя на адрес, на който нямам нищо на мое  име,нито битова сметка нито нищо.Живея на друг адрес,на който примерно мога  да извадя  сметка от ВИВАКОМ на мое име обаче адреса ще е различен от  този на документите  ми и наистина не  знам какъв документ да им предоставя за верификация, а имам 2 месеца за това ако ли не ще ми закрият акаунта.
Моля  ви за съвет какво да направя  и  какво да предоставя като документ.

# 250
  • София
От събота не успявам да потвърдя плащане чрез РР с карта, в която има достатъчно средства, и след проверка в банката няма причини да не може да се плаща с нея.
Излиза ми следното съобщение: You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source.
Предложения?

Имам абсолютно същия проблем от вчера. И аз проверих в банката, нямало причина според тях. Опитвам с карти от две различни банки, същото положение. Вчера беше друг сайт, там се отказах от Пейпал и платих с карта директно. Днес опитвам в Ибей. Как ли не ги въртах тези карти, нищо не става. Реших да пробвам директно с карта и там удрям на камък при опит да променя начина на превалутиране, за който обсъждате по-горе. Когато отметна да ме таксува по валутата на фактурата ми излиза прозорец, в който да въведа данните от картата, за да я свържа с Пейпал. Но това отдавна е направено. Не мога да разбера какво се случва.

# 251
  • София
Получиха ми се плащанията, но трябваше да сменя отметката и ме изтаксуваха по курса на Пейпал. Другия вариант не става за съжаление. Не знам бъг ли е или са променили нещо.

# 252
Здравейте, от днес не мога да плащам с Пей пал... вижте какво ми изписва системата...

при опит за плащане:
Your account information has changed. Either you clicked "Pay" more than once but the original transfer was already made, or you just received money. To check, please view your account History and make sure you want to perform this transaction.
при следващ опит за плащане
You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source.
махнах картата и пробвах да я качих отново...
Add a card to your PayPal account to raise your sending limit, withdraw funds from your PayPal account, use as backup funding, or confirm your address.
Картата не е верифицирана, възможно ли е това да е проблема? Ще имам ли проблем ако кача нова карта и я верифицирам?

# 253
Получиха ми се плащанията, но трябваше да сменя отметката и ме изтаксуваха по курса на Пейпал. Другия вариант не става за съжаление. Не знам бъг ли е или са променили нещо.

Благодаря за споделеното.
И при мен след смяна на курса ми се получи плащането. Търсих помощ от РР, но ми отговарят с традиционен общ отговор. Т.е. въобще не се "трогнаха". За сега ни "цакат" с техния по-висок курс.

# 254
  • София
Супер странно ми е това, veronika.
Правя редовни покупки чрез Пейпал от 6 години и никога не ми се е случвало. Но си признавам, че досега не съм прочела нито един път, когато ми пращат имейл за ъпдейт на политиките им. Скоро имаше пак такъв имейл и ако там е писано нещо по въпроса, така и не съм разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт