Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 786
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Loreve благодаря!
Отворих диспут, сега преговарям с търговеца, нали трябва преди ескалирането. Опитват се да разводняват разговора, дали пък не ставало въпрос за друга поръчка и  някакви такива работи, защото съм питала по мейл дали имат налични бройки... това пазят, а мейлите, че имам недоставена пратка не ги виждат..  #2gunfire
Сега се обърнаха и твърдят, че има разписка.. чудя се дали няма да излъжат... защото ако наистина извадят, пейпал може да не отсъди в моя полза newsm78
Това е, че от тях имам 4 поръчки и само първата липсва, другите 3 пристигнаха.  ooooh!

# 271
  • Sofia
и така, аз се сетих, че имам имейл от техния сервиз... и може би там трябва да си потвърдя данните- и го попълних.... ето и ги фалшивия имейл за сервиза на Пей Пал: service@paypal.com

service@intl.paypal.com е автентичният e-mail адрес, 4 буквички в повече...

# 272
  • София
Аз да си побутна питането Embarassed
Здравейте на  всички,
имам проблем с пей пал от  1 месец.
Знам че само тук мога  да получа помощ,затова моля  ви  за такава.
Получих  следното съобщение:
Oct 9, 2016: You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do.
и така,предоставих им Driver License но ми искат  valid proof of address -но тук идва проблема,аз по лична карта се водя на адрес, на който нямам нищо на мое  име,нито битова сметка нито нищо.Живея на друг адрес,на който примерно мога  да извадя  сметка от ВИВАКОМ на мое име обаче адреса ще е различен от  този на документите  ми и наистина не  знам какъв документ да им предоставя за верификация, а имам 2 месеца за това ако ли не ще ми закрият акаунта.
Моля  ви за съвет какво да направя  и  какво да предоставя като документ.

# 273
  • София
.....
Живея на друг адрес,на който примерно мога  да извадя  сметка от ВИВАКОМ на мое име обаче адреса ще е различен от  този на документите  ми и наистина не  знам какъв документ да им предоставя за верификация, а имам 2 месеца за това ако ли не ще ми закрият акаунта.

Най-добре попитай в банката. Предполагам /нямам опит!/, че ще се реши проблемът, ако ти издадът удостоверение с подпис и печат.

# 274
.....
Живея на друг адрес,на който примерно мога  да извадя  сметка от ВИВАКОМ на мое име обаче адреса ще е различен от  този на документите  ми и наистина не  знам какъв документ да им предоставя за верификация, а имам 2 месеца за това ако ли не ще ми закрият акаунта.

Най-добре попитай в банката. Предполагам /нямам опит!/, че ще се реши проблемът, ако ти издадът удостоверение с подпис и печат.

за удостоверението от банката - адреса е по лична карта в банката

# 275
Здравейте на  всички,
имам проблем с пей пал от  1 месец.
Знам че само тук мога  да получа помощ,затова моля  ви  за такава.
Получих  следното съобщение:
Oct 9, 2016: You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do.
и така,предоставих им Driver License но ми искат  valid proof of address -но тук идва проблема,аз по лична карта се водя на адрес, на който нямам нищо на мое  име,нито битова сметка нито нищо.Живея на друг адрес,на който примерно мога  да извадя  сметка от ВИВАКОМ на мое име обаче адреса ще е различен от  този на документите  ми и наистина не  знам какъв документ да им предоставя за верификация, а имам 2 месеца за това ако ли не ще ми закрият акаунта.
Моля  ви за съвет какво да направя  и  какво да предоставя като документ.

Аз успях с извлечение от банковата ми сметка, на което пише адресът ми по лична карта.Аз съм в ПИБ и само на извлечението горе в дясно пише адреса, преди това исках официален документ "уж", но на него не изписват адреса, т.е.не ти върши работа.Пробвай в твоята банка.

# 276
Loreve благодаря!
Отворих диспут, сега преговарям с търговеца, нали трябва преди ескалирането. Опитват се да разводняват разговора, дали пък не ставало въпрос за друга поръчка и  някакви такива работи, защото съм питала по мейл дали имат налични бройки... това пазят, а мейлите, че имам недоставена пратка не ги виждат..  #2gunfire
Сега се обърнаха и твърдят, че има разписка.. чудя се дали няма да излъжат... защото ако наистина извадят, пейпал може да не отсъди в моя полза newsm78
Това е, че от тях имам 4 поръчки и само първата липсва, другите 3 пристигнаха.  ooooh!

Ескалирането зависи от теб, явно няма да се разберете, затова направо действай и тогава да видим какво ще стане, ще показват всички документи на пей пал.Споко!😊

# 277
  • София
много благодаря, bouquet в понеделник ще отида  и дано свърша работа,че иначе не  знам какъв документ да  им представя Rolling Eyes

# 278
Относно фалшивите email-и от "PayPal" - моля всеки който е получил такъв, да го препраща веднага на spoof@paypal.com за да се предотврати измамата и да не пострадат и други потребители на PayPal.

# 279
  • София
Аз получих мейл от  следния адрес
service@paypal.con
забележете  че  е .con

Confirm your PayPaI account

Confirm your PayPaI Account now to let us know it really belongs to you.

Once that's done, you're ready to receive money.

If you are unable to click the button below to confirm your account

Confirm your account

Yours sincerely,
PayPaI

# 280
Промяна на курса на валутата при плащане през PayPal.
-----------------------
1. Влизате в PayPal
2. Натискате зъбяатото колело - горе в дясно
3. След това от синият ред избирате - Payments
4. Избирате - Preapproved payments
5. Избирете - Set Available Funding Sources
6. Избирате - Conversion Options
7. Избирате - Bill me in the currency listed on the seller's invoice
8. Submit

Накрая трябва да натиснеш   SAVE

# 281
  • Sofia
   "Submit" и "Save" са едно и също. Peace

# 282
You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source.
Предложения?

какво направихте с това съобщение... на мен ми изписва същото...

# 283
  • София
Ми аз нищо не направих. Колкото и да събмитвам и да сейфвам не ще да ме таксува по курсовете на виза и мастеркард. Преместя ли на пейпалския курс, няма проблеми. Режат ми главата и плащането минава  Grinning
Но не съм го правила от акаунта ми, а при самата покупка опитвам, ако има въобще някакво значение от къде ще се прави тази настройка.

# 284
  • Sofia
   Ох, ужас, и аз скоро трябва да правя покупки... ooooh! Ако това с настройката продължава да е проблем, ще е наистина неприятно. С колко горе-долу се оскъпява на долар, ако те таксуват по курса на PayPal?

Общи условия

Активация на акаунт