Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 791
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Момичета, какво означава, когато срещу плащането пише hasn't accepted yet? Плащането е в ибей, парите са ми дръпнати от картата, но дамата твърди, че не е получила пари. В ибей срещу плащането стои пясъчен часовник.

Последна редакция: нд, 26 фев 2017, 19:39 от Gushanka

# 481
  • София
Здравейте!
Ако адреса ми в ибей и пейпал не съвпада, мога ли да платя там или трябва да е еднакъв и на двете места newsm78 Проблема е, че искам да доставят покупката на адреса на превозвача в UK, а адреса ми в пейпал е домашния в БГ Blush Thinking

# 482
  • София
Момичета, какво означава, когато срещу плащането пише hasn't accepted yet? Плащането е в ибей, парите са ми дръпнати от картата, но дамата твърди, че не е получила пари. В ибей срещу плащането стои пясъчен часовник.

Да не би да те е блокирала погрешка? Може и имейлът да е объркан.
Не мисля, че е в теб причината.

Здравейте!
Ако адреса ми в ибей и пейпал не съвпада, мога ли да платя там или трябва да е еднакъв и на двете места newsm78 Проблема е, че искам да доставят покупката на адреса на превозвача в UK, а адреса ми в пейпал е домашния в БГ Blush Thinking

В английския ибей единствено китайци съм срещала с такова изискване.
Чети внимателно обявите, ако е упоменато, подминаваш.

# 483
Здравейте , искам да прехвърля 7.50 евро от пейпал акаунта си към сметката . Излиза ми такса 2 евро за да го направя , нормална ли е такава такса , или аз не правя нещо правилно ?

# 484
  • Sofia
   Да, толкова е таксата за прехвърляне. По принцип, такава малка сума е напълно безсмислено да я прехвърляш – нека си стои в баланса ти и ще я оползотвориш за следващата си онлайн покупка. Peace

# 485
   Да, толкова е таксата за прехвърляне. По принцип, такава малка сума е напълно безсмислено да я прехвърляш – нека си стои в баланса ти и ще я оползотвориш за следващата си онлайн покупка. Peace

Благодаря  Hug  и аз така мисля

# 486
  • София
Здравейте,
от два-три дни имам в акаунта си refund, на стойност 17.99 паунда. При опит да прехвърля сумата в кредитната карта чрез опцията withdraw funds, получавам следното:
There’s nothing to withdraw right now. Try again when you have paypal balance.
Имал ли е някой опит с подобно нещо? Сумата седи, изписана с червено и е отбелязана с плюс.

# 487
Здравейте,
от два-три дни имам в акаунта си refund, на стойност 17.99 паунда. При опит да прехвърля сумата в кредитната карта чрез опцията withdraw funds, получавам следното:
There’s nothing to withdraw right now. Try again when you have paypal balance.
Имал ли е някой опит с подобно нещо? Сумата седи, изписана с червено и е отбелязана с плюс.

ако е refund на покупка, платена с картата, сумата ще бъде автоматично върната по картата, няма да остане в баланса.

# 488
Здравейте момичета  bouquet
В акаунта ми имам три различни валути,като искам да изпратя парите в картата ми не мога всички заедно,а трябва всяка сума в различната валута поотделно.
Може ли да ми кажете как да направя всички суми в една валута?

Кликваш  "Wallet", после  "Details" срещу баланса и оттам отиваш на  "Manage currencies".
Взимат такса върху сумата която конвертираш, мисля че беше около 2-3 %.

Много благодаря  bouquet

А как беше това за...изпращайки пари в картата ми те да са по нашият курс,че ми "гепаха"45 кинта ей така,по техният курс Sad

# 489
  • София

ако е refund на покупка, платена с картата, сумата ще бъде автоматично върната по картата, няма да остане в баланса.
Благодаря, martibb . bouquet
Наистина сумата вече е в картата.

# 490
Ако някой може да ми обясни може ли да използвам paypal за получаване на пари и как става, таксите и т.н. ще е супер. Че го използват за плащане някои фирмички и явно е по-удобно отколкото да направят банков превод, но не разбирам. Може на ЛС. Разполагам с VISA и май трябва и пари да вкарвам даже, което е неприятна част в случая.

# 491
  • София
Здравейте, трябва ми спешно помощ. Исках да купя нещо в ибей, което трябва да платя колкото се може по-скоро, но с изненада установявам, че акаунта ми е блокиран, до вчера плащах без проблем. Картите ми са верифицирани.

Дава ми това съобщение:
Your account is limited

We noticed some unusual activity with the card linked to your PayPal account. To help keep you and the PayPal community secure, we need to better understand this activity.
Help us understand your account activity by completing the following steps

Upload a photo ID

Provide credit card statement

До колкото разбирам ми искат копие на док за самоличност и извлечение от картата, възможно ли е да изискват такава информация newsm78
Може ли някой да ми помогне или да търся вариант за плащане чрез някой друг акаунт и карта, за да не си изпусна покупката ooooh!

# 492
Ползващите пейпал не може ли просто да си въвеждате данните от картата и готово? Или е по-сигурно някак си?

Има ли такса "управление" в това същество paypal?

# 493
  • Sofia
До колкото разбирам ми искат копие на док за самоличност и извлечение от картата, възможно ли е да изискват такава информация newsm78
   Да, това е стандартна процедура, но не знам защо се е стигнало дотук при теб.

Има ли такса "управление" в това същество paypal?
   Ако купуваш – в общи линии, не. Ако продаваш или пращаш пари – да, има такси.

# 494
  • София
   Да, това е стандартна процедура, но не знам защо се е стигнало дотук при теб.

И аз съм озадачена, при положение, че за последните 10 дни имам само 6 транзакции към ибей и то за малки суми newsm78 В крайна сметка предоставих исканата ми информация и трябва да чакам до 2 работни дни за отговор от пейпал ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт