Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 812
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
   Visa ли ти е картата? Доколкото знам, само с нея става. Peace

# 466
Да виза е, картата е дебитна на ДСК.

# 467
Здравейте, имам проблем с Пейпал и се надявам да ми помогнете. Имам регистрация в пейпал, картата ми е верифицирана, пазаря от Ибей, връщали са ми пари без проблем, получавам си ги по сметката. Проблема ми е следния, приятели от чужбина ми пратиха пари по пейпал, но не ми разрешава да си ги прехвърля. Цъквам на Withdraw funds, там ми показва каква сума имам, въвеждам сумата която иска да си прехвърля, избирам си картата и като потвърдя, ми изписва че избраната сума не може да се прехвърли. Пробвах с 90$, пробвах и с 10$ и не става, не ми разрешава. Моля кажете къде може да е проблема ми?

мернах някъде из форумите, че новият им интерфейс правил проблеми от време на време.
Имаше съвет да се пробва през стария интерфейс:
http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_withdraw-funds

Ако и тук не става, ще трябва да им пишеш и да питаш къде е проблема. С Visa би трябвало да разреши да изтеглиш пари..

# 468
Благодаря ще опитам и това.

# 469
Опитах и ми излезе това "You have exceeded your monthly withdrawal limit. To lift this limit, click View Limits on your Account Overview page." Как съм си превишила лимита, до сега не са ми пращали пари?

И да попитам мога ли да си закрия акаунда в Пейпал и със същия имейл адрес и същата Виза карта да си направя нов?

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 22:04 от desi dd

# 470
моля за малко помощ, как да верифицирам картата си, прочетох 1-ва стр, но такова меню няма, а и сайта е с нова визия, профила ми е на 80% изпълнен, просот не виждам къде да направя верификацията.
Благодаря bouquet

# 471
Опитах и ми излезе това "You have exceeded your monthly withdrawal limit. To lift this limit, click View Limits on your Account Overview page." Как съм си превишила лимита, до сега не са ми пращали пари?

И да попитам мога ли да си закрия акаунда в Пейпал и със същия имейл адрес и същата Виза карта да си направя нов?

нещо се е объркало явно..
Можеш да си закриеш акаунта, но не можеш да ползваш същия e-mail за нов акаунт. Ако искаш да ползваш същата карта в нов акаунт - ще трябва да им пишеш, няма да ти позволи да я закачиш отново.

# 472
моля за малко помощ, как да верифицирам картата си, прочетох 1-ва стр, но такова меню няма, а и сайта е с нова визия, профила ми е на 80% изпълнен, просот не виждам къде да направя верификацията.
Благодаря bouquet

Wallet, кликваш на картата, въвеждаш 4-цифрения код от транзакцията и даваш Confirm

# 473
  • Sofia
Можеш да си закриеш акаунта, но не можеш да ползваш същия e-mail за нов акаунт.

Може, системата го позволява. Аз направих именно това преди време.

# 474
Знаете ли към днешна дата дали има лимити за получаване на пари от друг PayPal акаунт?И ако има колко е?Благодаря предварително!

# 475
Знаете ли към днешна дата дали има лимити за получаване на пари от друг PayPal акаунт?И ако има колко е?Благодаря предварително!

няма лимити, но ако ще получаваш повече от 2500 евро в рамките на 1 година, ще трябва да верифицираш акаунта освен с банкова карта, и с копие на лична карта и копие на битова сметка или банково извлечение за доказване на адрес

# 476
Здравейте момичета  bouquet
В акаунта ми имам три различни валути,като искам да изпратя парите в картата ми не мога всички заедно,а трябва всяка сума в различната валута поотделно.
Може ли да ми кажете как да направя всички суми в една валута?

# 477
Имам следния проблем. Опитвам се да изпратя пари на определен мейл. Не ми де получава . Знаете ли дали пейпал изписва, ако мейла е невалиден  или просто изписва ,че има проблем без да уточнява.

# 478
  • София
В акаунта ми имам три различни валути,като искам да изпратя парите в картата ми не мога всички заедно,а трябва всяка сума в различната валута поотделно.

Кликваш  "Wallet", после  "Details" срещу баланса и оттам отиваш на  "Manage currencies".
Взимат такса върху сумата която конвертираш, мисля че беше около 2-3 %.

# 479

Кликваш  "Wallet", после  "Details" срещу баланса и оттам отиваш на  "Manage currencies".
Взимат такса върху сумата която конвертираш, мисля че беше около 2-3 %.

Много благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт