Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 810
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Здравейте,
отказах една поръчка и ми върнаха парите.
 Виждам ги в PayPal акаунта, но не и в картата.
Моля, някой ако е наясно, да ми обясни защо се случва това и трябва ли да предприема нещо?
Благодаря.

Вероятно си платила с пари от Пей пал баланса и затова се връщат там. Ако е платено с пари от картата се връщат в картата  Peace
Не съм  сигурна, че те разбирам, но благодаря,че ми обърна внимание bouquet
Платила съм с Пей пал, баланс не е имало преди плащането, и сега виждам рифънда там. Но не виждам парите в картата ми - гледам електронното банкиране.
Отговорено е на същия въпрос в някоя от последните страници в темата.

# 526
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте,
Моля, някой ако е наясно, да ми обясни защо се случва това и трябва ли да предприема нещо?
Благодаря.
Вероятно си платила с пари от Пей пал баланса и затова се връщат там. Ако е платено с пари от картата се връщат в картата  Peace
Платила съм с Пей пал, баланс не е имало преди плащането, и сега виждам рифънда там. Но не виждам парите в картата ми - гледам електронното банкиране.
Благодаря за отговора. Прочела съм темата. Човекът, задал същия въпрос вижда парите в картата си. Аз не ги виждам. Затова си позволявам да попитам.

# 527
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте,
Благодаря.
Благодаря за отговора. Прочела съм темата. Човекът, задал същия въпрос вижда парите в картата си. Аз не ги виждам. Затова си позволявам да попитам.

Вижда ги, но след няколко дни. Има си процедури и отнема време.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=926577.msg34630882#msg34630882

# 528
  • Prismatica Aerie
Благодаря и се извинявам, не съм следила датите, на които се пише/отговаря.

# 529
  • София
Здравейте,
моят случай се разреши и получих refund т.е. парите са върнати по сметката на картана, с която съм платила, нали? И сега трябва да затворя case-a, нали?

# 530
Здравейте! Направих си регистрация Пейпал, но изобщо не съм запозната с това. Регистрирала съм карта Мастеркард а сега разбрах че трябва да е Visa. Трябва да получа пари от Alibonus и съм ги прехвърлила към тази карта. Има ли някакъв шанс да ги получа, ако регистрирам нова карта?

# 531
Здравейте! Направих си регистрация Пейпал, но изобщо не съм запозната с това. Регистрирала съм карта Мастеркард а сега разбрах че трябва да е Visa. Трябва да получа пари от Alibonus и съм ги прехвърлила към тази карта. Има ли някакъв шанс да ги получа, ако регистрирам нова карта?

парите ще ги получите в ПейПал при всички положения. Ако искате да си ги дръпнете в картата - трябва да добавите Visa

# 532
Здравейте,
искам да пусна реклама през Фейсбук на една страница, плащането ще е през ПейПал, но там системата  ми иска на фейсбук автоматично да му позволя плащане от Пей пал... някой плащал ли е така и има ли някаква опастност да започнат да ми теглят пари, като ми пускат някакви реклами без мое знание?

# 533
  • София
Здравейте, виждам сумата на refund-a, който получих в PayPal account-a си, но не виждам парите в кредитната си карта, с която платих стоката? Защо?

# 534
След три до пет дни ще бъде видима и там, нямаш повод за притеснение.

# 535
  • София
След три до пет дни ще бъде видима и там, нямаш повод за притеснение.
Мерси! Peace

# 536
Здравейте,
искам да пусна реклама през Фейсбук на една страница, плащането ще е през ПейПал, но там системата  ми иска на фейсбук автоматично да му позволя плащане от Пей пал... някой плащал ли е така и има ли някаква опастност да започнат да ми теглят пари, като ми пускат някакви реклами без мое знание?

няма такава опасност, ти си определяш рекламата и бюджета за нея - ще си дръпнат толкова пари, колкото посочиш като рекламен бюджет. И то ще си ги дръпнат чак след като мине рекламата, а не предварително.

# 537
Здравейте и аз с въпрос  Simple Smile
Аз съм в Германия и искам да намеря най-евтиния начин да си зареждам картата в БГ  с която погасявам кредит.
Когато просто  прехвърлям пари от моята сметка тук в картата в БГ ,там си удържат за  валутен превод 20лв.
Идеята ми,ако си верифицирам тази БГ карта (VISA,но е в левове)  в ПП ,имам интернет банкиране и ще си видя кода и после от ПП акаунта  да си прехвърлям парите в тази карта ,освен таксата на пейпал ще имам ли пак ,удържане за валутен превод в БГ?

# 538
  • София
Пак ще ти удържат толкова + таксите на PP за превод и превалутиране.

# 539
  • Sofia
Здравейте и аз с въпрос  Simple Smile
Аз съм в Германия и искам да намеря най-евтиния начин да си зареждам картата в БГ  с която погасявам кредит.
Когато просто  прехвърлям пари от моята сметка тук в картата в БГ ,там си удържат за  валутен превод 20лв.
Идеята ми,ако си верифицирам тази БГ карта (VISA,но е в левове)  в ПП ,имам интернет банкиране и ще си видя кода и после от ПП акаунта  да си прехвърлям парите в тази карта ,освен таксата на пейпал ще имам ли пак ,удържане за валутен превод в БГ?

Мисля, че TransferWise може да ти е от полза. Peace Цък.

Общи условия

Активация на акаунт