Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 803
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Да,благодаря за отговора.Той вероятно е объркал нещо с профила си.Ако е въвел други данни дано да си спомни.Явно наистина е каша,ще говорим пак с paypal другата седмица и ако не стане една студена вода.Но на практика не е в тях грешката и са си напълно прави хората.

# 511
Здравейте, преди няколко дни получих една сума през PayPal, виждам я в баланса на профила ми. Към профила ми съм свързала една единствена карта. Как мога да прехвърля тази сума в картата ми?
Благодаря ви!

И аз със същия въпрос, нещо не ми се получава прехвърлянето, с Visa дебит съм. bouquet

# 512
  • София
От значение е, дали сте получили сумата от близки, като подарък или от продажби.
Във вторият случай, ако не сте достигнали 25 успешни продажби чрез РР и 3 месеца от първата, се чака 21 дни, за да се освободят.

Когато парите са свободни за теглене, отивате на "Withdraw funds", оттам избирате картата и сумата и след няколко работни дни /обикновено от 3 до 5/ ще са в сметката.

# 513
  • Пловдив
От значение е, дали сте получили сумата от близки, като подарък или от продажби.
Във вторият случай, ако не сте достигнали 25 успешни продажби чрез РР и 3 месеца от първата, се чака 21 дни, за да се освободят.

Когато парите са свободни за теглене, отивате на "Withdraw funds", оттам избирате картата и сумата и след няколко работни дни /обикновено от 3 до 5/ ще са в сметката.

При мен не са от продажба, въпреки това не мога да ги прехвърля. Отивам там където сте описали и ми дава да въведа Iban, но като си въведа моя Iban на сметката, към която е картата не го приема, защото България я няма в списъка на страните, с които системата работи.
ПП Сега прочетох в хелпа, че плащанията се обработвали по сметка в рамките на 14 работни дни. При мен не са изтекли още.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 16:27 от Linkata

# 514
Скрит текст:

При мен не са от продажба, въпреки това не мога да ги прехвърля. Отивам там където сте описали и ми дава да въведа Iban, но като си въведа моя Iban на сметката, към която е картата не го приема, защото България я няма в списъка на страните, с които системата работи.

Linkata, твърдо се залепям за теб! Simple Smile Същата история, гледах го тоя списък и се чудих снощи, а в банката ме увериха, че Visa-та, която ми предлагат била с не знам си какви възможности и навсякъде приета. Аз отидох за Visa Electron всъщност, но вече не я издавали ми казаха. Може би наистина трябва да се изчака, знам ли, но не намирам в нета инфо за това. пак ще търся. Peace

# 515
  • София
На мен никога не са ми искали Iban.
Парите ги тегля чрез картата, към сметката. При мен се вижда като кредитна карта под Bank accounts.
Ако не виждате картата, не знам как и дали изобщо ще стане. Ако я виждате, отивате на нея и попълвате сумите които ще теглите.

За последно теглих в края на миналата година, не знам дали междувременно не са променили нещо.

# 516
Здравейте,
Имам 2 въпроса Simple Smile
1. При получаване на сума в евро от един пейпал акаунт в друг, има ли такса и каква (чух, че при преводи в евро нямало такса и не ми се струва достоверно)?
2. Къде мога да видя курсовете на Пейпал, за да сметна превалутирането от лева в евро, тъй като сумата е левова, но преводът ще се обозначи да е в евро?
Благодаря предварително.  Hug

# 517
  • София
здравейте,

искам да отворя диспут в paypal, защото не съм получила над 30 дена закупена стока, но никъде не виждам това, което сте описали на стр. 1.
Отварям транзакцията, но не намирам " Resolve a problem with this transaction". Къде може да е проблемът?
Развитие по моя проблем.
Свързах се с e-bay team по chat (както ме посъветва The Black Cat. Благодаря ѝ!). Провериха случая и ми помогнаха да оспоря танзакцията в Paypal. Сега чакам, за да видя какво ще предприемат от paypal.

# 518
  • Бургас
Здравейте,и по нашият случай има развитие.Намерихме парите.Моят близък е глупчо и като се е регистрирал е объркал нещо,наистина акаунтът му е на друг мейл,не на този,на който очакваше парите.Спомнил си е другият,обадихме се,хората ни помогнаха да влезем и всичко вече е ок.Казах му много да внимава и да си провери сто пъти сметката,на която ги прехвърля.Прави си бяха хората,грешката си беше в нас.

# 519
  • Sofia
   mariqivanova799, радвам се, че след тази епопея всичко се е развило благополучно за вас, с твоя приятел. Hug Peace

# 520
  • Бургас
Ох,и аз много се радвам.Наистина трябва да се внимава какви данни се въвеждат.Аз питах за физически офис,нямат.Както ти каза е само по телефон и по мейл.Като му дойде сметката за телефон на моя приятел ще се зарадва много,защото половин час се обяснявахме с офиса им в Германия,а звъним от България.Но хората са много коректни,момчето много внимателно ни обясни всичко,стъпка по стъпка.И доста дълго ни изчакваше.Обаче за човек,който не разбира езика би било трудно,те имат обслужващи офиси само с немски и английски доколкото разбрах аз.

# 521
  • Sofia
   Само да вметна нещо, което мисля, че ще е полезно и за други, четящи темата – международните телефонни разговори чрез Skype са изключително изгодни. Peace

# 522
  • Prismatica Aerie
Здравейте,
отказах една поръчка и ми върнаха парите.
 Виждам ги в PayPal акаунта, но не и в картата.
Моля, някой ако е наясно, да ми обясни защо се случва това и трябва ли да предприема нещо?
Благодаря.

# 523
Здравейте,
Моля, някой ако е наясно, да ми обясни защо се случва това и трябва ли да предприема нещо?
Благодаря.

Вероятно си платила с пари от Пей пал баланса и затова се връщат там. Ако е платено с пари от картата се връщат в картата  Peace

# 524
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Здравейте,
Благодаря.

Вероятно си платила с пари от Пей пал баланса и затова се връщат там. Ако е платено с пари от картата се връщат в картата  Peace
Не съм  сигурна, че те разбирам, но благодаря,че ми обърна внимание bouquet
Платила съм с Пей пал, баланс не е имало преди плащането, и сега виждам рифънда там. Но не виждам парите в картата ми - гледам електронното банкиране.

Общи условия

Активация на акаунт