Скандали заради името на бебето

• 174 162
  • 1 589
  •   1
Отговори
# 1 140
Поукрасена е историята според мен, отказвам да повярвам, че четири човека ще са толкова зомбирани  и ще оставят нещата без последствия. Може да им е майка, но е изрод.

# 1 141
Радвам се, че не вярвате. Аз съм виждала в едно село свекърва да бие снаха си, докато държи новороденото си бебе. Насред улицата, а никой не се намеси, защото "си били техни работи". Крещеше й, че ще я убие, за нищо не ставала, че и само женски раждала.Било е 1992-93 някъде, направо я окървави от бой. Не издържах и извиках дядо, който я озапти, че и тя му се озъби, че и той един шамар й отпра.  ShockedНе сме ни цигани, ни турци, Sick Бяхме на гости на прабаба ми. Още помня как ми разказа за тия хора, че там свекървата коли и беси, синовете й не гъкват, а снахите обадят ли се - бой. И така си живеят Flutter ooooh! А снахата била прегрешила, първо родила второ момиче, че и с бебето се занимавала, вместо кравата да нахрани Stop

# 1 142
Оф не знам кого да съжаля честно. Клоня към кравата, че живее с такива луди. ooooh!

# 1 143
  • при късмета
За теб бой и хвърляне на бебе през прозорец равностойни ли са? На няколко бебета, всъщност

# 1 144
Тя кравата явно си е добре, щом заради нея пребиват хора. Явно е имало защо 40 дена жените след раждане да стоят отделно. Целта е била да ги предпазят от психопати.

Моят баща е роден в 7ми месец и едвам е оцелял, защото изпратили баба ми да работи в жегата бременна тежък физически труд. Бабата никога не прости на дядо ми, че се е отнесъл така с нея.

# 1 145
  • при късмета
Гледам, че Тоблеронка след разказаната случка нещо не пише. Защо ли?

# 1 146
Работен ден е.

# 1 147
За теб бой и хвърляне на бебе през прозорец равностойни ли са? На няколко бебета, всъщност
Боят беше насред улицата, имаше поне 10 човека да гледат как бие с пръчка и блъска и скубе родилка, държаща бебе. Това ми е най-гадният детски спомен. Мислиш, че като блъскаше майката, не нацелваше и бебето ли?
Просто казвам, че щом съм видяла с очите си такава вещица, ми се струва възможно друга вещица да хвърли бебе през прозореца. Това са луди хора.

# 1 148
Светлина, какво стана с тия хора. Разведоха ли се, бебето оцеля ли при такива грижи.

# 1 149
Кристина, докато прабаба ми беше жива, т.е. допреди 12-13 години, си живееха там старите с двамата синове и снахите и около 5-6 внуци, които бяха постоянно навиквани и бити. Оттогава не съм била там, къщата на прабаба беше продадена.

# 1 150
Някои семейства така си живеят и не познават друг вариант.

# 1 151
  • София
Охо, сега се сетих, че съм чела спомените на някаква шопкиня. Бременна, сутринта се оплакала на зълвата/етървата, че нещо я стяга и опъва, онази поставила диагноза, че е препила студена вода и я пратила на нивата да пожъне и да се загрее. Жената съответно си родила там, като занесла детето, етървата я овикала защо го изтърсила навън като циганките.

# 1 152
Един съсед ни е обиден до смърт, че мъжът ми го изгони като куче, понеже си позволи да набие едно дете пред нашия дом. Зяпачите ме отвращават ужасно, евала на дядото, който е опитал да спре ненормалницата.

# 1 153
След като е било толкова безпроблемно да се хвърлят бебета, без да има наказания, значи и бабата е можело да поступат, без да се страхуват от тогавашната милиция.
За мен всичко написано по-горе звучи абсурдно. Аз си спомням, че мой познат, прекрасен човек, лежа в затвора за инцидент на пътя, при който загина човек. Нямаше смекчаващи обстоятелства и т.н. Не мога да повярвам, че при тогавашната милиция е можело просто така да се изхвърлят бебета от прозорци. Това не е битов проблем, а опит за убийство.

# 1 154
  • Бургас
Все едно за някакъв цигански катун слушам  ooooh! Ама явно младите предпочитат да ги обиждат и бият пред това да се напънат да работят и да се изнесат като големи хора. Заради единия мързел на младите, новите поколения растат заразени с първобитната простащина на старите поколения и нрави.

Общи условия

Активация на акаунт