Изчерпан ли ми е резерва

• 17 888
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Бианка, това твоето си е чудо!

# 31
Знам, обявиха ми го в клиниката, в която ходя и казаха, че ще съм обнадеждаващ пример на други жени. Бях изчела доста по въпроса и досега нямам обяснение как е станало. Имах и други проблеми в този период, за бременност не съм си и помисляла. След двумесечно отсъствие на цикъла ми изписаха противозачатъчни Логест, пих ги мисля около десетина дена, за да ми дойде. След това съм забременяла. Според лекаря Логеста е "събудил" за момент яйчниковата ми дейност, която иначе хич я нямаше.

Макар че преди това миналата година бях пила 3 месеца подобни хапчета Зоели, които имаха обратен ефект - след тях хормините ми рязко се влошиха...

# 32
thzveta, zvezdi4ka14 е права.Може просто цикълът в който си правила изследването да е бил ановулаторен и ако изследваш пак другият месец да покаже съвсем други стойности.
И при жени с два яйчника се случва да има цикли,в които яйчниците си "почиват",така че не се отчайвай  Peace

# 33
Браво Бианка много се радвам за теб.Това е невероятно обнадеждаващо.Пожелавам такъв късмет като твоя на всички мили момичета от форума....Сега ще продължавам да се боря с уреаплазмата,а другия месец съм на преглед при Димитрова.

# 34
Честито Bianka_b, наистина си е чудо!  bouquet
thzveta, пусни си изследвания като излекуваш уреаплазмата, според мен всичко влияе на хормоните.
Другото важно е да видиш дали тръбите са ти проходими.

# 35
Някой от вас пил ли е климонорм...Поне така го разчитам от рецептата...Изписаха ми доксациклин за уреаплазмата..Казаха ми да почна и с климонорма 21 дена 7дневнапочивка и после отново да повторя , за да ми нормаризирали хормоните и FSH то. Така щели да ме подготвят и за медикаменти за стимулация...Но аз не смея да го взема този медикамент искам да изчакам прегледа и при д-р Лилия Димитрова...Какво ще ми кажете момичета?

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 12:03 от thzveta

# 36
thzveta, не разбирам, кой ще те подготвя за стимулация преди да си била на преглед при специалист и да са ти направени всички изследвания на базата, на които да се постави правилна диагноза и съответно лечение? Мъжът ти също трябва да се лекува от уреаплазма, на него правена ли е спермограма, за да се изключи мъжкия фактор?

# 37
последно изборът ми е за клиника Стефанов - Стара Загора...Отивам там на 25.07.16 имам час за преглед при д-р Стефанов...Избрах там защото е по-близка дестинация и отзивите за този специалист са много добри...Дано това е моя шанс!!!
Ще пиша подробно след първоначалния ми преглед при него.

# 38
thzveta,успех утре на прегледа,ще чакаме да споделиш bouquet

# 39
Сега излизам от преглед напълно разочарована. ЕДИНСТВЕНИЯ МИ ШАНС БИЛ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА. Такава била политиката на клиниката...Не искал да ме мъчи излишно и да ми взема парите...Ами плачи ми се!!!! Какво да правя...утре имам час при д-р Лилия Димитрова София и незнам въобще дали да ходя.. Отчаяна съм!Каза ми че щял да се бори да извади от 1до две яйцеклетки,а процедурите били мъчителни. И според него нямало смисъл.

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 15:06 от thzveta

# 40
Цвета,аз не бих се съгласила за донорска яйцеклетка на този етап!Докато все още имаш резерв,имаш шанс и за дете.
Отиди на друго място.Чувала съм за д-р Калчев в София,че е много добър специалист и не връщал жени,заради изчерпан резерв.Не съм ходила при него,но има много добри отзиви,виж в нета,има информация.
Според мен не се отказвай.

# 41
thzveta, отиди при д-р Лилия Димитрова. Тя не се отказва. Винаги има някакъв шанс. Не може да се откажеш преди дори да си пробвала. Колко антрални фоликула преброи д-р Стефанов?

Понякога трябва да се дебне цикъл с повече антрални фоликули и тогава да се започне стимулация. С д-р Димитрова така правихме - дебнахме. Един път ме връща, защото не й хареса нещо.

ФСХ може да трябва да се свали ... забравих с какво се сваляше. Не бързай да се отписваш.

На мен така д-р Попов ми беше казал, ако АМХ е под 1 - няма смисъл. Моят последно беше 0,99 и пак направих след това 2 опита и сега чакам резултата от последният опит - трансферираха ми 2 ембриончета. (Аз дори съм нагла и алчна за близнаци.... предвид 100-те хиляди проблеми... на близнаци дори се надявам...)

# 42
thzveta, не се отчайвай, на твое място бих потърсила повече мнения.  Понякога чудото става и с една, не губи вяра!  Hug

# 43
Цвета, стискам палци да попаднеш на по-подходящ лекар. С моите лоши показатели и на мен никъде не ми даваха шанс, освен с донорска, а забременях по естествен път. Значи не може с нормално инвитро да няма шанс!

# 44
През целия път до Бургас сълзите ми напираха в очите . Тежка диагноза е да ти кажат,че нямаш шанс за собствено дете. Незнам какво да напиша-ПРОСТО ПЪЛНА БЕЗПОМОЩНОСТ!

Общи условия

Активация на акаунт