ВТОРИ КЛАС 2016/17 (набор 2008) - Тема 7

• 91 370
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. Току що ви открих, докато търся информация как да направим родословно дърво  Simple Smile
Дъщеря ми цяла година ще е втора смяна. Не ходи на занималня.
Ходи 3 пъти седмично на художествена гимнастика и 2 на китара. Събота и неделя на плуване. За гимнастиката е голямо бързане, че тренировките са от 17 до 20 и винаги закъсняваме.

# 616
Момичета,кажете от къде да си поръчам диск или касета към учебника Blue skies for Bulgria?

# 617
Не ходи на занималня.
Всеки ден е в залата по спортна гимнастика от 13 до 16ч приблизително. През лятото и в ранната есен ходеше и на ориентиране вечер. Тренировките са на 100м от къщи, в парка, т.е. на място където така или иначе сме всяка вечер. Та добре се получи и там. Следобед в залата са сериозните тренировки, вечер разпускане с бягане из гората. През зимата ще се събират само през почивните дни.
Моят син иска всичко. Ако зависи от него ще ходи на 100 неща, но сме се разбрали, че няма време за нищо друго и не може да се разпокъсва. Твърде много усилия е хвърлил в гимнастиката за тези вече 4 години, а той определено си цени труда.

# 618
  • Майничка
Моята ходи два пъти седмично на шах, а отскоро и два пъти седмично на танци в училището. Въздържах се да я запиша през уикенда на курсове по език, защото много от състезанията й са точно тогава, често и в друг град, не ми се ще да се налага да избира. Езикът ще е с частни уроци.
Ще ми се и едно плуване да  вмъкна някак, но логистиката е проблем, ще трябва да е в късните часове на деня, защото през по-голямата част от годината са втора смяна.

# 619
  • Пловдив
Детето ходи 2 пъти на испански и в събота за 3 часа английски. Логистиката и така ми идва в повече.Шанс за още нещо няма.Много ми се искаше някакъв спорт,но засега няма как да стане.
Иначе нито през седмицата,нито през уикенда забранявам нещо.Играе и на компютър ,и на телефон,а телевизията даже не я коментирам.Не съм фен на тоталните забрани.Следя колко време играе и според мен не е много.Доста често учи на компютъра.Има доста упражнения по езиците,или пък гледа клипчета на съответния език.
От известно време когато си пише домашните по математика нарочно пускам телевизора на Дисни или друг любим канал.Искам да може да си раздвоява вниманието или не знам как е точния термин.Аз мога да следя филма,да чета форума и да говоря с някой.Мъжът ми например,ако прави нещо нищо друго не чува-ужасно дразнещо е.
Тези експерименти си ги правя обаче само когато има препис или по математика.По време на четене, състезателни задачи или диктовки телевизор не пускам.

# 620
  • Велико Търново
Момичета,кажете от къде да си поръчам диск или касета към учебника Blue skies for Bulgria?

Аз също търсих да закупя, но намерих само това:

https://bglog.net/chujdiezici/post/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8 … %D0%B5-Blue-Skies

# 621

Аз също търсих да закупя, но намерих само това

https://bglog.net/chujdiezici/post/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8 … %D0%B5-Blue-Skies
Точно си мислех, че преди години с баткото някой ги беше качил и ето...
Благодаря! Аз нямам навика да пазя неща. Колко материали съм ползвала с баткото, които сега ги търся и не мога да ги намеря  ooooh!

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 15:55 от didoni

# 622
# 623
  • София
Дъщеря ми ходи два пъти седмично на балет и 1 път седмично по два учебни часа на английски език. Видях, че доста дечица ходят и на математика. Бихте ли споделили кои школи избрахте и дали сте доволни? Моята госпожица от миналата година е увлечена по математическите състезания, но си решава задачи у дома.

# 624

Аз също търсих да закупя, но намерих само това

Точно си мислех, че преди години с баткото някой ги беше качил и ето...
Благодаря! Аз нямам навика да пазя неща. Колко материали съм ползвала с баткото, които сега ги търся и не мога да ги намеря  ooooh!

Благодаря,момичета.

# 625
  • София
Моят ходи 2 пъти седмично на плуване и 2 пъти на английски език. В събота идва едната тренировка по плуване. Искаше да ходи на уроци по програмиране, но просто е невъзможно с времето. В събота гледам да напише домашните и в неделя да почива.
Голям мързел е и едва си пише домашните - много проверки са и мрънкане от моя страна. По математика е бетон, но по БЕЛ му е по-трудно, и почеркът е един  ooooh!

# 626
  • София
Мисля, че в сайта на longman имаше.
 Renydent ако не се лъжа, май беше научно доказано, че мъжете не го умеят това упражнение  Laughing

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 11:30 от hristina851

# 627
Момичета, при вас раздават ли безплатни закуски, както в първи клас? При нас не дават за сега и аз съм много доволна от това, че миналата година колко боклуци се носеха. Интересно ми е, защото ни питаха дали някое дете има алергия от мляко, но нищо не са им давали.

# 628
  • София
Раздават им, същата отврат са като миналата година.

# 629
  • София
Момичета, при вас раздават ли безплатни закуски, както в първи клас? При нас не дават за сега и аз съм много доволна от това, че миналата година колко боклуци се носеха. Интересно ми е, защото ни питаха дали някое дете има алергия от мляко, но нищо не са им давали.

И при нас раздават - яде понякога, но почти винаги си изпива поне чая Simple Smile . Пак има неща, които са по-скоро химически опити в кухнята отколкото храна или пък нещо останало от предния ден в някоя баничарница, но тя слава на Бога не ги яде... Аз слагам достатъчно боклуци, за да не е съвсем различна от другите...

Общи условия

Активация на акаунт