Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 541
  • 992
  •   1
Отговори
# 165
  • София
В момента сме в Санта Марина. Ще ми се да идем един ден поне на плаж на Каваци. Има ли къде да се паркира и какви са цените на чадър/шезлонг?
На Златна рибка са по 8 лв., на Санта Марина-по 6лв.
Знаете ли каква е цената на платения паркинг точно на завоя, където на ляво е  стария град, а нагоре-новия (идвайки от Златна рибка)? Има ли и друг паркинг в нач.на Стария град?

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 11:58 от desitka*

# 166
  • в ябълковата градина
Има ли детска кухня в Созопол?

# 167
  • София
На Каваци паркинга е 5лв на ден. Може да се влезе в къмпинга или преди него на първата отбивка за св. Никола и Аполония Бийч има паркинг до пътя и  после друг в края на улицата, непосредствено до плажа. Там е и свободната зона. Иначе чадърите и шезлонгите са по 5лв, шатрата е 20лв. Включва 2 шезлонга и масичка. На Марея и Суиит са по-високи цените.
Паркинг има на пристанището, точно зад автогарата. 2лв на час.

# 168
Има детска кухня,точно зад училището,но не знам как е името на улицата.
С купони е,плащат се предварително,но много трудно ставало записването за деца,които не са от Созопол.Обаче пък има много нови майки,та не мисля,че някой са върнали...
Храната им е супер,детето ми само с тази храна е хранено.

# 169
Здравейте. В петък пътуваме за Созопол и се сещам да питам някой знае ли дали има там тропс къща?

# 170
  • München, Deutschland
Toчно тропс къща не съм виждала, но на Хармани има такова заведение с кухня. Намира се точно между бар Херон (това е този с тераската на второ ниво - мисля, че няма друг бар на 2 нива) и чалготеката (не й знам името).

# 171
Toчно тропс къща не съм виждала, но на Хармани има такова заведение с кухня. Намира се точно между бар Херон (това е този с тераската на второ ниво - мисля, че няма друг бар на 2 нива) и чалготеката (не й знам името).

Това по веселата уличка ли се намира? Май се сещам. Ще го проверим и без това. Благодаря.

# 172
В момента сме в Санта Марина. Ще ми се да идем един ден поне на плаж на Каваци. Има ли къде да се паркира и какви са цените на чадър/шезлонг?
На Златна рибка са по 8 лв., на Санта Марина-по 6лв.
Знаете ли каква е цената на платения паркинг точно на завоя, където на ляво е  стария град, а нагоре-новия (идвайки от Златна рибка)? Има ли и друг паркинг в нач.на Стария град?

На златна рибка къде паркирате и има ли свободна зона на плажа? Благодаря

# 173
  • София
Ние сме в Санта Марина и колата си е в комплекса, а на плажа слизаме по надлеза.
Плажът пред къмпинга точно е платен, но след него, пред Лагуна Бийч и Созополи е свободна зона. После почва следв.платена зона.

Missmarina, благодарности за подробната информация.  bouquet

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 09:18 от desitka*

# 174
  • София
Деситка, как е плажа пред Созополи и морето - има ли водорасли, щипалки, че ние отиваме там на 31-ви

# 175
Имате ли впечатление от апартаментите Созопол Дриймс?

# 176
  • София
Дзвер, вчера бяхме решили да сме там, на платения пред къмпинга, но в морето имаше много водорасли-една линия 3-4 метра много гъсто, направо жабурняк. Трябва да се премине, навътре има далеч по-малко. Може да е заради вятъра-вчера и днес духа доста. Щипалки няма.
От Созополи нататък (към Градина) не съм ходила...
Карваната, която мин.година беше пред алеята за Лагуна Бийч я няма вече, там са се нстанили момчетата с джетовете и т.н., а на тяхното миналогодишно място има ново, огромно заведение на 2 етажа.

# 177
  • София
Благодаря ти много, Деситка, това със заведението много ме зарадва  bouquet
Весела почивка ви желая

# 178
  • Русе
Привет на всички  bouquet
За първи път,ще почиваме в Созопол,прочетох цялата тема и разбрах,че основния проблем е,че няма безплатни паркинги.
Позната ми каза,че е добре да си търсим апартамент около автогарата,защото от там всичко е наблизо.
Аз пък разглеждах комплексите Лазур и Зосим защото имат паркинги,които са безплатни,поне по написаното в интернет.
Та моля за малко помощ къде е по-добре да отседнем,искаме да си имаме осигурен паркинг за колата,а не всеки път като се прибираме да не знаем дали,ще има свободно място за паркиране.
С две деца сме и колата ще се ползва ежедневно,та помагайте  newsm78.,объркана съм,никога не съм почивала в Созопол,а от четене из интернет станах така  #Crazy
Благодаря Ви,и приятна почивка на всички

# 179
Обикновено на платените общински паркинги ви изискват предплата и така си гарантирате мястото. Може да ходите през деня, където поискате и вечерта си имате запазено място. Много от хотелите пишат, че имат паркинг, който в последствие се оказва, че е близкият платен общински паркинг, който дори не се охранява. Също така много от хотелите си дават паркинга срещу заплащане. Рядкост са тези, които имат безплатен собствен паринг и има място за колите на всички отседнали  Peace

Общи условия

Активация на акаунт