Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 553
  • 992
  •   1
Отговори
# 300
Комплекс Лазур ми хареса,набелязвам го за догодина,но не се ли намира на Буджака

# 301
Комплекс Лазур ми хареса,набелязвам го за догодина,но не се ли намира на Буджака
Там е, но това е в самото начало на Буджака, в края на Харманите.

# 302
Там е, но това е в самото начало на Буджака, в края на Харманите.
Супер😎

# 303
  • София
Нашата почивка много се перцака....с тези червени флагове. само един плаж имаме хубав и това беше. Вчера и днес е студено Sad
Относно местата за хранене - в Диамант много, ама много не ни хареса, храната беше зле приготвена и с боклучави продукти. В р-т Лотос /към хотела/ беше вкусно. В Морски Дяволи беше супер, рибата беше добре сготвена и вкусна, хората използваха много приятни сладки домати за салатите, но пък картофите бяха бланширани.... то никъде не попаднахме на домашни картофки де.

# 304
  • Пловдив
Домашни картофи има в Стария Созопол, на пристанищната улица.

# 305
Нека споделя малко впечатления от моята почивка в Созопол, може би ще бъде полезно за някого  Peace
Хотелът/квартирата беше Созопол Дриймс. Сградата е само с апартаменти, затворен комплекс с подземен гараж. В апартамента имаше всякакви удобства, климатик във всяка стая, който не се заплащаше допълнително,голям хладикник, печка, пералня и какво ли още не. За съжаление се намира доста близо до главната улица и се чуват заведенията вечер, но пък изолацията е добра и при затворени процорци шумът е минимален. На 2-3 минути е от плажа. Почистваха всеки ден, а веднъж на 4 дни сменят хавлиите и спалното бельо. Имаше и оставен чадър за плажа, което беше супер. Като цяло много ми хареса всичко и пак бих се върнала там  Peace
Каваци - за пореден път го казвам - най - хубавият плаж за мен. Голям, чист, много свободна зона. В частта около Мареа бийч има 4 заведения за обяд и едно за палачинки, където около обяд става голяма опашка.
Градина - много боклуци във водата, наистина много. Беше ме гнус да влизам. Чашки, опаковки от какво ли не, хартиики  ooooh! Иначе плажът също е огромен, има къде да се хапва, има и много свободна зона.
Хармани - адска лудница. Толкова много хора в морето не бях виждала. Не може да направиш 3 крачки без да се бутнеш в някой. Тази година ми прави впечатление, че има много повече свободна зона.

Ресторантите - хареса ми един ресторант до лунапарка в новия град с индийска кухня, суши и българска кухня. Готвеха бързо и вкусно. Има и детски кът.
Шатрите - не беше лошо, но някои от нещата, които поръчахме, бяха замразени.
Диамант - ужас. Бавно, гадно - никога повече.
Родопски специалитети - пак трагедия.
р-т Бриз - много приятно малко ресторантче, вкусна храна. Особено за обяд много ми хареса.
Хубаво си четете касовите бележки - имахме случаи на поръчани по - евтини неща, а маркирани по - скъпи ,надписани безалкохолни и т.н. А любимото ми е с филиите хляб - или идват преди салата или след основното. И винаги има поне 2-3 повече в касовата бележка  ooooh!

Като цяло Созопол е пренаселен и трудно събира толкова много хора. Първият ден обиколих 4 паркинга, докато намеря къде да си оставя колата. Дори на големия до стадиона нямаше места  Stop

# 306
Здравейте!Някой да има впечатления от къща за гости Мелоди?

# 307
Нека споделя малко впечатления от моята почивка в Созопол, може би ще бъде полезно за някого  Peace
Хотелът/квартирата беше Созопол Дриймс. Сградата е само с апартаменти, затворен комплекс с подземен гараж. В апартамента имаше всякакви удобства, климатик във всяка стая, който не се заплащаше допълнително,голям хладикник, печка, пералня и какво ли още не. За съжаление се намира доста близо до главната улица и се чуват заведенията вечер, но пък изолацията е добра и при затворени процорци шумът е минимален. На 2-3 минути е от плажа. Почистваха всеки ден, а веднъж на 4 дни сменят хавлиите и спалното бельо. Имаше и оставен чадър за плажа, което беше супер. Като цяло много ми хареса всичко и пак бих се върнала там  Peace
Каваци - за пореден път го казвам - най - хубавият плаж за мен. Голям, чист, много свободна зона. В частта около Мареа бийч има 4 заведения за обяд и едно за палачинки, където около обяд става голяма опашка.
Градина - много боклуци във водата, наистина много. Беше ме гнус да влизам. Чашки, опаковки от какво ли не, хартиики  ooooh! Иначе плажът също е огромен, има къде да се хапва, има и много свободна зона.
Хармани - адска лудница. Толкова много хора в морето не бях виждала. Не може да направиш 3 крачки без да се бутнеш в някой. Тази година ми прави впечатление, че има много повече свободна зона.

Ресторантите - хареса ми един ресторант до лунапарка в новия град с индийска кухня, суши и българска кухня. Готвеха бързо и вкусно. Има и детски кът.
Шатрите - не беше лошо, но някои от нещата, които поръчахме, бяха замразени.
Диамант - ужас. Бавно, гадно - никога повече.
Родопски специалитети - пак трагедия.
р-т Бриз - много приятно малко ресторантче, вкусна храна. Особено за обяд много ми хареса.
Хубаво си четете касовите бележки - имахме случаи на поръчани по - евтини неща, а маркирани по - скъпи ,надписани безалкохолни и т.н. А любимото ми е с филиите хляб - или идват преди салата или след основното. И винаги има поне 2-3 повече в касовата бележка  ooooh!

Като цяло Созопол е пренаселен и трудно събира толкова много хора. Първият ден обиколих 4 паркинга, докато намеря къде да си оставя колата. Дори на големия до стадиона нямаше места  Stop

Точно срещу плаж хармани има един паркинг / или нещо като паркинг / винаги беше почти наполовина празен. Заградена поляна е по-скоро, но хората го ползват, за да се спасят от паяка. Едни цигани стоят там да въдворяват ред и да събират такси. Ние покрай него отивахме на плаж затова имам впечатления. А този до стадиона найстина все пишеше, че няма свободни места.

# 308
Възможно е да е имало някъде, аз проверих тези, които знам и които бяха най - близо до нашия хотел, все пак исках колата да ми е по - близо, защото я ползвах да ходя на плаж извън Созопол.  А е възможно да са били наполовина празни, защото хората си взимат колите да ходят някъде, но вечер се връщат  Peace

# 309
Възможно е да е имало някъде, аз проверих тези, които знам и които бяха най - близо до нашия хотел, все пак исках колата да ми е по - близо, защото я ползвах да ходя на плаж извън Созопол.  А е възможно да са били наполовина празни, защото хората си взимат колите да ходят някъде, но вечер се връщат  Peace

Да права си. Аз помислих, че сте приходящи за деня за плаж. Той и мъжа ми ако не си гледа постоянно колата през прозореца няма да е спокоен  Laughing Laughing Laughing Laughing. Нека други да го знаят този паркинг, че найстина паркоместата в Созопол са голям проблем. Пак е някакъв вариант от никакъв.

# 310
  • София
въпросният паркинг срещу Хармани / близост до Св.Зосим/ наистина през деня беше полупразен, но вечер се пръскаше по шевовете!

# 311
- за "Художниците", за да седнем, само на улицата  дето не ни изкараха маса, но след това мудно обслужване, малки порции/особенно на фона на цените/, а домашната им лимонада ме удиви лим. сок с мноооого вода за 3.50 лв.Накрая  на вечерта буквално ни изгониха/ беше около 12ч./

Но пък  имат интересни салати, но и те са в бутикови порции.

# 312
  • Berlin
Ау, аз съм останала с много добро впечатление от това заведение. За клуба на художниците, ако така се казваше точно. Или по-скоро локацията му много ми хареса.

# 313
  • София
И аз съм с много добро вчечатление от Художниците. Вдичко, което ядохме, беше страхотно. Обслужването-също. Гледката (масата ни беше на терасата)-също.

# 314
И аз съм с много добро вчечатление от Художниците. Вдичко, което ядохме, беше страхотно. Обслужването-също. Гледката (масата ни беше на терасата)-също.
Това пресни впечатления ли са - от тази година /нали бяхте в Санта Марина, май/. Ние пътуваме другата седмица и мислех това да бъде един от ресторантите, който да посетим, но някои от последните постове взеха да ме разколебават..... За гледките е ясно, но много мразя лошото обслужване, особено в скъпи ресторанти....

Общи условия

Активация на акаунт