Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 513
  • 992
  •   1
Отговори
# 375
Днеска реших да обядвам на Флагман, обаче се оказа, че обедното им до два часа, а вече беше към четири, и имаше само някакви десерти и кифлички за чай. Иначе ми направи добро впечатление масата, да, там има шведска маса, може би някой път ще пробвам пак.
А аз отидох в едно заведение по- нагоре, което се казва "Палма", при тях обедното меню беше до пет и струваше 6 и нещо лева. Порциите не бяха много големи, но всичко беше пресно и много вкусно. Обедното меню съдържа супа , основно, десерт и напитка, няколко вида по избор.

# 376
  • Реъкйавик
Има едно такова заведение в началото на плажа Харманите.
и там готвят добре в сравнение с повечето лъскави заведения. бях в созопол тази година за първи и последен път за съжаление не ми хареса

# 377
и там готвят добре в сравнение с повечето лъскави заведения. бях в созопол тази година за първи и последен път за съжаление не ми хареса

А на вас къде Ви харесава най-много? newsm78 Много ми се ика някой ден да отидем в Каваци, но за нас е много скъпо.

# 378
  • Реъкйавик

А на вас къде Ви харесава най-много? newsm78 Много ми се ика някой ден да отидем в Каваци, но за нас е много скъпо.
ami ot bg 4ernomorie ve4e se otkazvam za suzalenie
sega shte spodelja moite vpe4atlenija ot sozopol
sled dulgo putuvane ot 3600 km prez moreta i okeani pristignah sus sina mi v sozopol na 5 avgust imahme zapazeo studio v lucky beach. sudioto beshe na ne pove4e ot 20 m ot plaza koeto beshe super
kogato vljazoh v studioto se okaza 4e vsi4ko be razbito i izobshto njamase nisto obshto s tova koeto e v booking.com i to samo za 520 evro????!!!!!
v banjata vratite bjaha muhljasali. peralnjata ot vtora upotreba i razbita
leglata bez kraka direktno na poda matracite mrusni, stari i izobshto ne stavat za spane, kuhnenskija box sustata rabota pe4kata nepo4istena v hladilnika njakolko butilki s nedoizpiti pitieta ot predishnite po4ivashti.
za kapak kogato napravih zabelezka na sobstvenicite 4e studioto ne otgovara na normalni iziskvanija kato 4istota i udobstvo suprugut na sobstveni4kata mi vdigna takuv skandal 4e proso njama dumi. kaza mi se ( a nie bjahme 4 semeistva v 4 apartamenta) 4e vski4ki trjabva da se iznesem do 11 4asa sustija den.... prosto ostanah bezmulvna njamam dumi da vi opisha kak po4ivkata mi ot 10 dena se provali.
tova za sozopol
restorantite izobshto pod vsjakakva kritika edna ve4er sednahme na restoranta do zakusvlnjata njmam spomen imeto mu i sina mi reshi da si poru4a agneshko 4everme koeto porcijata bi trjabvalo da e ot 250 g
donesoha na deteto mi meso koeto sigurno beshe obirano ot porciite koito bjaha vurnati i na vsi4koto otgore mirishese otvratitelno javno be razvaleno, vsi4ko ostanalo koeto pora4ahme bese na sustoto nivo i vsi4ko tova na zenata ot 95 leva. razbira se pove4e ne sednahme na restorant ami jadohme piza ot mom4eto koeto gi rigotvjase na ulicata (italjansjki pizi na pesht) do harmanite, i djuneri i palachinki.

poslednite 3 dni ot po4ivkata mi prekarah po prinuda v slun4ev brjag ... tam restorantite sa na sustoto nivo edinstveno the corner e na nivo.
s nai goljamo suzalenie no na shtata cena s samoletinte bileti bih prekarala po dobre na grand canari sledvastata godina i bez tezi glavobolija.
samo deto njama da moga da se sresna s blizkite mi
[imam i snimki za dokazatelstvo kak izglezda studio 3c v lucky beach bih gi slozila ako njakoi mi kaze kak da gi vdigna tuk

# 379
# 380
Здравейте. Искам да попитам има ли отсядали в "Зелената къща" (Буджака, ул. Виа Понтика 16) ? Споделете мнение за там.  newsm78

# 381
  • София
Привет,  има ли някой на Каваците да каже как е водата там.. Че тук на Харманите е пълно с водорасли.. Направо малката отказа да си топне и крачето.. И  се чудя утре къде да се разходим на плаж,  хем да се повозим на влакчетата..

# 382
  • София
Привет,  има ли някой на Каваците да каже как е водата там.. Че тук на Харманите е пълно с водорасли.. Направо малката отказа да си топне и крачето.. И  се чудя утре къде да се разходим на плаж,  хем да се повозим на влакчетата..

На Градина и на рибката беше чудесно - спокойно море, зелен флаг и без водорасли. Това е другия край на влакчето. До Каваци днес не стигнах.

# 383
  • София
ФРИГ,
Съжалявам, че така се е получило с почивката ви.
Надявам се да дойде момент, българският хотелиер/ресторантьор да промени мисленето си.
Сани,
Приятели бяха на Каваци, водата е била чиста. Ние ходихме на Дюни - традиционно перфектна вода.

# 384
Приятели бяха на Каваци, водата е била чиста. Ние ходихме на Дюни - традиционно перфектна вода.
Къде ходите на Дюни? Веднага след хотела ли или по протежението на плажа някъде?

# 385
  • София
В момента сме на Каваци. Има доста водорасли.

# 386
  • София
Веднага след комплекса има паркинг, там оставяме колата и сме на плажа. Снощи явно е било бурно морето, защото имаше много изхвърлени миди и рапани, малко водорасли....

# 387
Днеска бях там, по- точно на Веселието, който иначе се нарича плажа на Грин Лайф. Морето беше чисто, никакви водорасли не съм видяла, имаше вълни, но и зелен флаг имаше.

# 388
  • Пловдив
Здравейте. Искам да попитам има ли отсядали в "Зелената къща" (Буджака, ул. Виа Понтика 16) ? Споделете мнение за там.  newsm78
В старите теми има доста мнения.  Peace

# 389
  • София
Supi4ka. Благодаря за информацията. Вчера бяхме на Златна рибка. Плажа е чуден,  водата чиста и топла. Днес пак ще повторим.

Общи условия

Активация на акаунт