Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 496
  • 992
  •   1
Отговори
# 435
търсим близо до плажа,без значение къде се намира,в кой район?Предложиха ми вила в близост до Централния плаж,но не го знам къде е
Много е лесно като отворите картата да видите къде е. Големият плаж е Хармани, а другият е Централния Wink

# 436
  • София
Вили в смисъла на самостоятелни къщи в града, т.е. до Хармани и Централния няма. Или ако има те са някакви иизключения. Потърсете си самостоятелни апартаменти - такива има много и навсякъде.

# 437
По цялото протежение на плаж Хармани ул. Ропотамо /така наречената Веселата уличка/ е пълно с кооперации, къщи, апартаменти, които се отдават под наем. Пресичаш улицата и си на плажа. Ако се наеме нещо в северния край на плаж Хармани, то от там до центъра на стария град е не повече от 15 мин. пеша. Има и доста малки приятни хотели. Само гледайте да има възможност за паркране, че на Созопол това му е големият минус. Погледнете в сайта Почивка бг или напишете в Гугъл апартамент, студио, къща на плаж Хармани. Като адрес следва да гледате ул. Ропотамо. На ул. Одеса в южната й част пък са хотелчетата - сещам се за хотел Амон Ра. Аз централният плаж в стария град не го  харесвам. Много малък е и морето там е по-мръсно с водорасли. Някакси сбутан между сградите и няма простор.

# 438
  • Пловдив
Имаше малък комплекс от 3 или 4 вили над хотел ВИП Зона, между Хармани и Стария град. За жалост, не мога да дам повече информация. Peace

# 439
  • Plovdiv
Централния плаж е до Стария град. Там не е ли по-възможно да има самостоятелни къщи, които се дават под наем? newsm78

# 440
В града има малко  такива къщи, които се дават цели, повечето се дават на стаи. Освен това, тези вили, които са на Буджака, обикновено си имат голям двор, басейн. В стария град това са просто къщи. Има едно единствено, което се нарича "Вилите Созопол" и има басейн, но това е хотел.
В новия град някои къщи си имат басейн и дворче, но не знам за такива, които се дават като цяла къща, може и има.
Другото което е специфично за Созопол, че близо до плажовете има само хотели, и  там е шумно заради нощните барове и дискотеки, които са на плажа.
За ВИП-а нищо не мога да кажа, как ги дават, мястото е красиво, но този комплекс се намира между двата плажа, около 7 минути, на нос Боруна.

# 441
  • Пловдив
А аз още се чудя на всички хора, които ходят на плаж в самия град Созопол Mr. Green

# 442
А аз още се чудя на всички хора, които ходят на плаж в самия град Созопол Mr. Green
Последните две години и Хармани и Централния бяха ужасно мръсно и с вълни  Crossing Arms Затова пък няма толкова кристална вода като на Каваците, обожавам го този плаж. Тази година ще отделя няколко дни на Созопол, само заради Каваците.

П.П. Защо всеки път като вляза в тази тема и антивирусната ми писка, че има проблем  Thinking

# 443
  • Пазарджик
Ще ви следя

# 444
  • Пазарджик
Някой бил ли е в хотел Селена?

# 445
Здравейте някой от вас посещавал ли е хотел Созополи Стайл моля ако някой може да ми помогне да пише!Благодаря предварително

# 446
Някой бил ли е в хотел Селена?

Много добър хотел , топ разположение . Цените са високи , но за мен си заслужава. Стаите на високите етажи са със страхотен изглед.

# 447
Здравейте някой от вас посещавал ли е хотел Созополи Стайл моля ако някой може да ми помогне да пише!Благодаря предварително
И аз питах в друга тема На море в България 2017 - 1, тъй като бях видяла добра оферта на ОИ във Всичките оферти. Форумка сподели, че комплексът не се поддържа добре и че няма ресторат, така че на практика не е ясно откъде и как ще предлагат ОИ.  От едни познати руснаци, които там имат собствен апартамент, знам че повечето апартаменти са също на руснаци. Иначе бил близо до плажа на Златна рибка.

# 448
И аз питах в друга тема На море в България 2017 - 1, тъй като бях видяла добра оферта на ОИ във Всичките оферти. Форумка сподели, че комплексът не се поддържа добре и че няма ресторат, така че на практика не е ясно откъде и как ще предлагат ОИ.  От едни познати руснаци, които там имат собствен апартамент, знам че повечето апартаменти са също на руснаци. Иначе бил близо до плажа на Златна рибка.
Благодаря ви няма да рискувам с това малко дете

# 449
Здравейте

Последна бяхме в любимия ни Созопол през 2015г. Тогава бяхме само двамата със съпруга ми, но вече имаме и бебе, което това лято ще е на 1г.
Първо се бяхме насочили към Албена, защото ни казаха, че е спокойно и много  подходящо за семейства с деца, но пък ми се виждат доста високи цените.
Заради лудницата в Созопол го изключихме като вариант, но нещо все ме тегли натам.
Досега сме били все в семейни хотелчета, на някое стръмно баирче,но сега с малкия ще търсим нещо по възможност близо до плажа. Най-добре ще е да е ОИ, защото ми се вижда най-удобно в случая. Ще се радвам за отзиви на някой хубав, поддържан хотел.
Ще се връщам и да чета отново темата за мнения.

Общи условия

Активация на акаунт