Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 492
  • 992
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Момичета,имате ли впечатления от бунгала Делфините?
Семейство сме с две деца на 10г. и на 5г..Миналата година бяхме в комплекс Лазур,но тази година ни се искаше да сме в нещо по-евтино.
В комплекс Лазур ни предлагат апартамент за 110лв,но ми се струва малко висока цената.

# 496
Здравейте

Някой отсядал ли е в къща за гости Стефанови? Пише, че се намира на улица Одеса, но нещо на картата не мога да се ориентирам. Плажът и центърът близо ли са? Спокойно ли е?

# 497
  • München, Deutschland
Мария91, не намирам адрес за тази къща, но ако приемем, че в booking.com са дали точното местоположение, то за моите критерии е МНОГО далече от плажа. Центърът е далече също, ако под център  разбираш стария град. В района е прашно.

Отделно от това, къщата е във високата част на Созопол, т.е. на връщане от плажа ще качвате баир.
За спокойно - сигурно е спокойно, то там няма нищо, то дори в Гугъл мапс е тагнато само 1 заведение... За толкова години в Созопол, никога не е ме е привлякло чак толкова далече от плажа по баирите, та все пак да кажа, че точно там не съм ходила.

# 498
Не е много далеч от плажа и не е нагорнище. Одеса си е права улица, няма катерене.
Като гледам адреса, е на  около 10 минути макс от плаж Хармани. Не е далеч от Веселата уличка, но точно в този район, където е адреса мисля, че не е шумно.

# 499
  • Русе
Семеен хотел Аполония къде точно се намира,някой има ли впечатления от самия хотел?
Благодаря предварително  bouquet

# 500
Хотел Аполония се намира на метри от центъра на Новия град, който е площад Черно море. Има малко на нагорнище, но не е кой знае какво. В самия хотел има ресторант, в който готвят вкусно и не е скъпо. Не знам доколко е шумно обаче покрай ресторанта, не съм спала там. Мястото е хубаво. Близо и до Новия и до Стария град.

# 501
  • Русе
Хотел Аполония се намира на метри от центъра на Новия град, който е площад Черно море. Има малко на нагорнище, но не е кой знае какво. В самия хотел има ресторант, в който готвят вкусно и не е скъпо. Не знам доколко е шумно обаче покрай ресторанта, не съм спала там. Мястото е хубаво. Близо и до Новия и до Стария град.

Благодаря за бързия отговор  Hug

# 502
  • München, Deutschland
За мен Хотел Аполония също е далеч от плажа, защото централния не го смятам за плаж. В самия хотел не съм отсядала.

# 503
  • Пловдив
Нас пък не ни вълнува колко са далече плажовете на самия Созопол, там не стъпваме. И двата не ни харесват.

# 504
За "Аполония". От тази улица се отваря раскошна панорамна гледка към Стария град. Обаче се чува шосето отдолу и дискотеките от Стария град, но поносимо.
За "Стефанови". Ул. Одеса е много дълга, от картата изглежда, че тази сграда е близо до стадиона, ако е там, това не е много далече от плажа. Обаче нещо ми се струва, че има една такава в нашата махала, за която съм писала преди няколко постинга. Но 100% не съм сигурна, трябва да мина да видя.

# 505
За "Аполония". От тази улица се отваря раскошна панорамна гледка към Стария град. Обаче се чува шосето отдолу и дискотеките от Стария град, но поносимо.
За "Стефанови". Ул. Одеса е много дълга, от картата изглежда, че тази сграда е близо до стадиона, ако е там, това не е много далече от плажа. Обаче нещо ми се струва, че има една такава в нашата махала, за която съм писала преди няколко постинга. Но 100% не съм сигурна, трябва да мина да видя.

Тази къща мисля, че се пада вече в новия квартал Месари, някъде срещу входа на двора на станцията на Мвр. Но пак не е далеч.

# 506
Здравейте

Някой отсядал ли е в къща за гости Стефанови? Пише, че се намира на улица Одеса, но нещо на картата не мога да се ориентирам. Плажът и центърът близо ли са? Спокойно ли е?
Това е далече от плаж Хармани - пише си на 500 м сещу станцията на МВР. По мои спомени ПС на МВР  си е на бая баир!
Близо до южният край на плаж Хармани на ул. Ропотамо/Веселата уличка/ са: Апартамент Хармани 16, Апартамент 22.
На ул. Одеса, близо до кръстовището с  ул. Ропотамо и до северният край на плаж Хармани, и същевремнно близо до центърът на стария град - Общината, парка, центр. плаж и т.н.: Апартамент Фейвоур 2* ; Дом Каравихалеви - Одеса 23; Къща Вълко - Одеса 17; Къщата до плажа 3*** - Одеса 19; Стаи за гости Димитрови - Одеса 33. На улица Ропотамо 26/Веселата уличка/ Къща за гости М. Димитрова в близост до ъгъла с ул. Одеса. Пак там в близост до ул. Одеса и ъгъла с ул. Ропотамо до общинският паркинг - ул. Тракия 9: Къща Валантай 2** - стара къща, но с двор и асма; Пак на ул.Тракия няма номер, Къща Симеонови - нова къща без двор. Всичките съм извадила и разгледала, заради синът ми от сайтовете: http:/mob.pochivka.bg/apatamenti-sozopol-t65
http:/mob.pochivka.bg/kashti-sozopol-t65

# 507
Не е далеч, пада се откъм долната част на двора станцията, която не е на баир. Станцията е разположена върху доста голяма площ, като само погледната от горната й част е на баир. Специално този адрес се намира на равното. Като се обърнеш с гръб към къщата и тръгнеш напред все по Одеса, излизаш на супермаркет Болеро. Няколко метра след него, все по същата улица се излиза на Веселата улица и оттам на плажа.
Даже довечера, ако успея, ще се разходя до  мястото и ще преценя какво е разстоянието и дали правилно си мисля коя е къщата.

# 508
Излезнах на терасата и го щракнах.   Мисля, че за тази сграда става въпрос, ето я, в центъра на снимката.  Simple Smile

# 509
Тази в розово и червеникаво, която се вижда зад строежа, нали? И аз за нея си мислех.

Общи условия

Активация на акаунт