Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 583
  • 992
  •   1
Отговори
# 90
  • München, Deutschland
Съгласна съм. Аз улиците с имена на планини също ги избягвах в началото. Сега вече ще почиваме за трета година в същия хотел, та вече съвсем не търся.

# 91
На плаж Хармани дали има свободна зона Rolling Eyes

# 92
На плаж Хармани дали има свободна зона Rolling Eyes

Има ... редуват се чадъри с шезлонги и после свободна зона и пак така ....

# 93
Благодаря,adamal,а знаете ли платените на каква цена са

# 94
Благодаря,adamal,а знаете ли платените на каква цена са

Не ги ползвам и незнам ... с години ходя и хотелите винаги са ни били срещу свободната зона и даже бих казала, че сядам с хавлията почти в морето, за да наблюдавам децата ... с по-големия така изкарах моретата сега и с брат му ...

# 95
Интересуват ме добри заведения за хранене на сносни цени в новия град.

# 96
Аз да помоля за координати на добър педиатър.  И да питам ако се наложи къде се ходи има ли нещо като поликлиника? Денонощен спешен център и изобщо всичко по темата. С 2 деца съм и искам да съм ориентирана как се действа в случаи на нужда. Ние ще сме в Грийн Лайф Бийч Ризорт и доколкото разбрах там има медицинско лице, но не ми е ясно лекар ли е и до колко може да се разчита, затова ми се щеше да имам и вариант за в самия Созопол.

# 97
  • София
В самия Созопол точно под сградата на Общината, като се мине през паркинга отзад има спешен кабинет. Доколкото знам има 1-2 лекаря в самия град, които обаче трябва да познаваш или поне да им имаш телефоните, защото май кабинети няма или поне не са широко известни. За истински педиатри (т.е. за хора с такава специалност) - не разчтайте. Дори и да има, никой масово не знае за тях. Тази година за първи път пътувах с лекарства в багажа именно заради детето. Слава Богу, не се наложи да ги ползваме, освен псило балсама за мазане на ухапвания от комари. В Грийн Лайф имахме доста такива гадинки при налични мрежи на вратата на терасата и единия прозорец на спалнята, затова оглеждайте се преди лягане. На нас една нощ ни се случи да си спретнем бой с възглавници и кърпи  Laughing

# 98
Миналото лято отвориха  център с разни лекари,имаше и педиатър,срещу стадиона някъде беше,добре че не се наложи да ги посещаваме.Личните лекари в града няма да коментирам-2ма са,но за помощ не ги търсете.Най-добре в Бургас.За спешното пък съвсем съм без думи-температура на дете не могат да измерят...Поне ме закараха в болница за минути,че бях умряла.Града е хубав,но ума не ми побира как е възможно да няма болница,че и не възнамеряват да правят  #Crazy

# 99
  • Пловдив
Аз преди няколко години имах натравяне на кръвта. Някакво насекомо ме ухапа във водата, след това стана рана, появиха се и други ранички, вследствие на отравянето. Съветът на лекаря в спешното беше да го мажа с риванол.До миналата година стояха белезите, вече са изчезнали. В Пловдив пих антибиотици, за да ми се изчисти инфекцията.

# 100
  • София
беба28, вземи си обичайните температуро понижаващи, против повръщане и подобни. Със сигурност няма да ти се наложи да ги ползваш, но да знаеш, че имаш. 
Не бъди като мен  Mr. Green- никога на почивка не нося лекарства, всъщност, не ми и хрумва да ги сложа в багажа. Докато преди 1 или 2 лета не бях петата на опашката на първата отваряща аптека в Созопол /това доста преди началото на работното време/ търсеща Вомитусхил.
Иначе, Dao   е написала - спешния кабинет е под общината - /на границата м/у стария и новия град/.
Едно време /когато аз бях дете... а това беше много отдавна/ поликлиниката беше на ул. Кирил и Методий в стария град, но мисля, вече я няма и се разчита на въпросното място.

# 101
беба28, вземи си обичайните температуро понижаващи, против повръщане и подобни. Със сигурност няма да ти се наложи да ги ползваш, но да знаеш, че имаш. 
Не бъди като мен  Mr. Green- никога на почивка не нося лекарства, всъщност, не ми и хрумва да ги сложа в багажа. Докато преди 1 или 2 лета не бях петата на опашката на първата отваряща аптека в Созопол /това доста преди началото на работното време/ търсеща Вомитусхил.
Иначе, Dao   е написала - спешния кабинет е под общината - /на границата м/у стария и новия град/.
Едно време /когато аз бях дете... а това беше много отдавна/ поликлиниката беше на ул. Кирил и Методий в стария град, но мисля, вече я няма и се разчита на въпросното място.

Аз пък първо лекарствата приготвям ... с две деца и алергичен мъж съм цяла медицинска сестра  Laughing

# 102

Аз пък първо лекарствата приготвям ... с две деца и алергичен мъж съм цяла медицинска сестра  Laughing

То и аз така. Пътувам с 1 чанта с лекарства, а сега ще  нося и инхалатора... С баткото ни се наложи в поморие да стигнем до лекар и добре, че така предварително си бях записала телефон. На много кадърна лекарка попаднахме, жалко че сега не можете да ми препоръчате такава...

# 103
Има ли някой посещавал или минавал този сезон край къмпинг Каваци? Дали изобщо работи все още? Впечатления от състоянието на бунгалата?  Hug

# 104
Здравейте, да се запиша и аз с пресни впечатления. Тази година цените по магазините и заведенията са доста понижени. Отседнахме отново в стария град при отзивчивата хазяйка Весела, ходихми до новия Далян Чайка, хареса ни, но имаше много кумари и пътя до там е доста кофти. в къщата на Весела се намира и ресторант Ди валли, четох тук в темите положителни отзиви, да ресторантът е много добър.Трябва да опитате крем брюле - не сравним е. Тази година къщата имат ФБ страница и ме помолиха да я споделя с приятели , та ако някой има желание нека да разгледа и даде лайк. https://m.facebook.com/%D0%9A%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0 … 1238593936174630/

Общи условия

Активация на акаунт