Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 592
  • 992
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ние сме в Созопол и времето си е много хубаво. Снощи бяхме При Художниците и много ми хареса храната .

# 196
  • София
И ние бяхме преди 3 дни "При художниците",  много сме доволни от всичко.
Снощи бяхме на кино.
Времето е ОК-слънчево и духовито, особено следобед. На Каваците бяхме два дни за плаж (в сев.край, пред бунгалата точно)-много чисто море, няма водорасли, плитко. Чадъри/шезлонги по 5 лв., на 1-ва линия са комплекти-голям чадър+4
шезлонга и масичка за 30 лв.,в пон-четв. ги дава и за 15-20.
Паркинг ползваме зад автогарата,  покрай пристанището видях още 2 платени, 2 лв/час.
Благодаря на МисМарина, че ми каза за паркинга, не го знаех, а е много удобен. Първата вечер дадохме 15 лв за влакче+такси...

# 197
  • Бургас
Здравейте,
тази година мисля да отида на плаж на къмпинг Градина, но се чудя има ли къде да си оставя колата? Има ли платен паркинг и къде се намира?
Някде в района на Kite Bar, Bash Bar?
Има платен паркинг /едно буренище  Laughing/ срещу централния вход на Градина. Иначе между Градина и Златна рибка паркират кой, където свари...

# 198
Къде го виждате това мрачно време? В Синоптик дават слънце и високи температури за следващите 10 дни, няма грам облаче освен днес и в неделя

Тук гледах https://www.gismeteo.ru/city/weekly/15240/, но имаше повечко облачни дни, сега глдам само 3 дена ги дават облаци и дъжд.

Дано синоптик да познаят:)

# 199
А денонощна аптека има ли?

# 200
Към тези, които са на Каваци - има ли комари? Чудя се дали да вземам репелент. И знаете ли дали заведението на хотел Марина е ок за хранене?

# 201
В Созопол няма денонощна аптека

# 202
  • София
Има комари

# 203
В Созопол няма денонощна аптека

Тези хора не са наред. Помня и в Черноморец нямаха. При толкова туристи, чак ми е странно как може поне за летния сезон да няма.

# 204
На ул. Ропотамо и казват веселата уличка нали?

# 205
  • София
Към тези, които са на Каваци - има ли комари? Чудя се дали да вземам репелент. И знаете ли дали заведението на хотел Марина е ок за хранене?
Аз съм на Каваци. Има комари, ако няма вятър, но то привечер си духа обикновено до към 9ч. Обаче спре ли вятъра...носете си репеленти. В Созопол няма вятър и има много комари.
Заведението на Марина тази година не работи. Може да се храните на Каваци в едно ново зад стария ресторант. Или в ресторанта на Св.Никола. В Марина ли ще сте?

# 206
Аз съм на Каваци. Има комари, ако няма вятър, но то привечер си духа обикновено до към 9ч. Обаче спре ли вятъра...носете си репеленти. В Созопол няма вятър и има много комари.
Заведението на Марина тази година не работи. Може да се храните на Каваци в едно ново зад стария ресторант. Или в ресторанта на Св.Никола. В Марина ли ще сте?

Е, това с ресторанта на Марина е кофти...Да, там ще сме и съответно си мислих там да обядваме и вечеряме, но явно ще се ориентираме към тези, които ми казваш.

# 207
  • Bulgaria
На ул. Ропотамо и казват веселата уличка нали?

Да

# 208
Здравейте! Имам следния въпрос : случайно някой да знае някакъв транспорт до къмпинг Градина или Южен бряг? Или ако няма дали има възможност да се стигне пеша до там от Санта Марина без да се минава по големи улици.

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 01:20 от ММ6

# 209
  • София
От Санта Марина по надлеза слизате на плажа и от там само по него си ходите-първо е къмпинг Златна рибка, после хотелите Лагуна бийч, Созополи, Блу Ориндж, и след тях по плажа е Градина.
В Санта Марина предлагат и превоз до разл.места, може да питате и за тяхна кола или такси.

Общи условия

Активация на акаунт