Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 528
  • 992
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ние в крайна сметка запазихме Фиорд, за съжаление с частичен изглед към морето, но хотелът много ми хареса и отзивите са много добри. Нямам търпение вече, иска ми се още утре да заминем за прекрасния Созопол.  Heart Eyes

# 331
  • Някъде там
Здравейте,някой има ли мнение за семеен хотел Барекс.Наистина ли е на 1 мин от плажа?

# 332
  • Пловдив
До плажа е близо, но до Стария град е далече.

# 333
  • Някъде там
Благодаря.Отказах се защото в момента нямам кредитна карта на разположение.Избрах си къща за гости Димитракиеви.Пише че има безплатен паркинг наблизо. За нея мнение имате ли?

# 334
Благодаря.Отказах се защото в момента нямам кредитна карта на разположение.Избрах си къща за гости Димитракиеви.Пише че има безплатен паркинг наблизо. За нея мнение имате ли?

За къщата не знам, но безплатният паркинг наблизо ме съмнява, особено в стария град. Не се доверявайте лесно. На всеки обществен паркинг се изисква такса в летния сезон  Peace

# 335
Здравейте отново!
От толкова чудене къде да отседнем в крайна сметка избрахме семеен хотел Кандрови.Предлагат закуска,паркинг,басейн и ми се видя доста уютно.Обясниха ми,че плажа е на 200м. но дали е така ще видим.Само дано не се развали времето,че ще ни отиде почивката Praynig

# 336
  • München, Deutschland
Sweet_Dreams@ (ух, че сложен ник за изписване),

В Кандрови сме нощували преди около 3 години. Много хубаво хотелче, има паркинг, плажът е според мен на максимум 50м, не на 200  Wink. Хубавото е, че не е точно на веселата уличка, а едно ниво назад, т.е. няма шум. Паркингчето им е за около 8 коли, но се затапват едни дурги, трябва да предупреждавате по-рано, когато ще излизате. Хората са адски мили, минаваха редовно да чистят.

Басейнчето беше празно, защото плажът е супер близо, но следобед се появяваха някакви деца. За малки деца или такива, които не плуват, според мен е дълбочко... Имаше и плувни пронадлежности, топки и т.н., които можеше да се ползват от всички деца.

Единственото, което не ми хареса, е липсата на асансьор. Иначе всичко беше много хубаво. Simple Smile

Приятна почивка.  bouquet

# 337
Sweet_Dreams@ (ух, че сложен ник за изписване),

В Кандрови сме нощували преди около 3 години. Много хубаво хотелче, има паркинг, плажът е според мен на максимум 50м, не на 200  Wink. Хубавото е, че не е точно на веселата уличка, а едно ниво назад, т.е. няма шум. Паркингчето им е за около 8 коли, но се затапват едни дурги, трябва да предупреждавате по-рано, когато ще излизате. Хората са адски мили, минаваха редовно да чистят.

Басейнчето беше празно, защото плажът е супер близо, но следобед се появяваха някакви деца. За малки деца или такива, които не плуват, според мен е дълбочко... Имаше и плувни пронадлежности, топки и т.н., които можеше да се ползват от всички деца.

Единственото, което не ми хареса, е липсата на асансьор. Иначе всичко беше много хубаво. Simple Smile

Приятна почивка.  bouquet
Много благодаря за информацията!А хората наистина ми се сториха доста мили от няколкото разговора по телефона.Като се върнем ще докладвам как е било.Само дано времето е с нас!

# 338
  • Bulgaria
В началото на септември все още ли е пренаселено в Созопол ?

# 339
В началото на септември все още ли е пренаселено в Созопол ?
В началото на септември започва Аполония, затова в стария град е пълно. Но повечето руснаци са си тръгнали вече, защото децата им от първи са на училище, а те предимно в новия град се настаняват, и там става по- свободно.

# 340
С риск да стана досадна се включвам пак.Някой от Созопол да сподели как е времето?
Не мога да си намеря място от яд за това време.В понеделник тръгваме,а времето се разваля.Мин.година прекарахме пак дъждовно море и сега ако е така направо ми се плаче.Отиде ми цялото настроение. #2gunfire

# 341
Сутрин и вечер е хладно.От 9 сутрин започва да се стопля и хората тръгват на плаж.

# 342
В Созопол почти никога не вали дълго, а може и да не вали изобщо, въпреки, че го дават.

# 343
В Созопол почти никога не вали дълго, а може и да не вали изобщо, въпреки, че го дават.
Ох направо ми оправи настроението!Дано да става за плаж,че детето пак нищо няма да разбере от море.Благодаря  bouquet

# 344
Здравейте, изчетох темата преди да дойдем. Ние сме в хотел Кандрови. Засега съм с добри впечатления. Паркинга е за около 10 коли. Днес са напуснали 13 стаи, може би затова имаше 5 свободни места. Времето е дост горещо 37 градуса. На влизане в Созопол имаше тапа. Доста народ има все още. Желая приятна почивка на всички

Общи условия

Активация на акаунт