Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде са паркингите в Стария град на Созопол?
Къде мога да отседна в Созопол, без да е луксозно и има възможност за приготвяне на барбекю?
Има ли безплатни места за паркиране в Созопол?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде са паркингите в Стария град на Созопол?
-
Къде мога да отседна в Созопол, без да е луксозно и има възможност за приготвяне на барбекю?
-
Има ли безплатни места за паркиране в Созопол?
-
Какви са цените на чадърите и шезлонгите в Созопол?
-
Къде мога да намеря готвени рибни ястия за вкъщи в Созопол?
Аз не знам как трябва да се разбира"стая за 3-ма възръстни и 1 дете" Не мажаха да ни преместят в друга стая,защото било пълно.Нямаше и наоколо свободни други стаи и решихме да го преглътнем.Пък и детето вече беше изморено.В крайна сметка ни дадоха разтегателен фотьойл на който що годе може да легнеш.Естествено и цената не остана същата както ми бяха казали предварително.Когато попитах къде да си паркирам колата ме насочиха към обществен паркинг до стадиона някъде за 6лв на ден.След като попитах дали и за собствения им паркинг съм се объркала и не съм разбрала по телефона,намериха място за колата точно за 2мин.
.Имахме и закуска,но определено не си заслужава.Еднообразна и студена.Едната сутрин палачинките бяха вкиснати.Явно бяха от предния ден и само са претоплени.Направиха ни и забележка,че не може да закусваме навън до детския кът ами вътре.Персонала е любезен,но неопитен.Всяка сутрин по едно и също време слизах да взимам кафета.Нямаше една сутрин където да не са ми объркали нещо,а за 3 кафета с мляко оставях по 7лв.Не съм доволна от хотела и не бих отишла пак там.Най-големия плюс е локацията му.На 2 крачки от плажа и улицата с ресторантите,но далече от стария град.