Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 197 425
  • 992
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, моля за мнения за хотел Лагуна бийч в Созопол! Интересува ме всичко локация,  плаж, храна, детска анимация, обслужване, чистота.Има ли къде децата да играят? Благодаря предварително.

# 646
  • Ланкър, планините Овнерог
Може ли хелп относно Booking-а? В мейла с резервацията горе пише "Плащането се извършва директно към мястото на настаняване. От Къща за гости La Rose обработват всички плащания, затова за повече информация, моля, проверете по-долу."
А по-надолу е този текст "Ще бъдете таксувани предплащане в размер на стойността на първата нощувка в рамките на 14 дни преди пристигането."

Къде е истината според вас? Как ще бъдем таксувани, като не сме регистрирали кредитна карта?

# 647
  • София
За който търси романтично заведение за хапване, мога да препоръчам много тихо, малко ресторантче в стария град, любимо на мои приятели и от миналата година заведоха и нас.
Скъпо е, но спрямо останалите цени е добре, защото храната е приготвена в кухнята, няма полуфабрикати и заместители.
"Корал" - намира се на най-левия "ръкав" , като се тръгне от пощата, недалече, по една полегата, къса пресечка вляво.
Пълни са масите.

Чакаме аквапарка в Равадиново Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 00:36 от ЗаСлон

# 648
  • София
Може ли хелп относно Booking-а? В мейла с резервацията горе пише "Плащането се извършва директно към мястото на настаняване. От Къща за гости La Rose обработват всички плащания, затова за повече информация, моля, проверете по-долу."
А по-надолу е този текст "Ще бъдете таксувани предплащане в размер на стойността на първата нощувка в рамките на 14 дни преди пристигането."

Къде е истината според вас? Как ще бъдем таксувани, като не сме регистрирали кредитна карта?
От мястото на настаняване ще се свържат с вас и ще ви поискат заплащане най-вероятно по банков път.

Момичета, моля за мнения за хотел Лагуна бийч в Созопол! Интересува ме всичко локация,  плаж, храна, детска анимация, обслужване, чистота.Има ли къде децата да играят? Благодаря предварително.
Лагуна бийч не е в Созопол - намира се на Златна рибка. Някъде имаше тема за нея - отвън хотела изглежда добре, има полянка за игра на децата, миналите години имаше и детска дискотека /почивали сме две години в хотела точно до Лагуна/, плажа е хубав, отзивите за храната и чистотата не са много добри по мои спомени, но не съм почивала в хотела.

# 649

Ами дали опитахте да попълвате формата за резеррация? Обичайно дори за оферти Без кредитна карта при попълване на формата пак Ви изисква номер на карта - кредитна или дебитна. След ката в самите условя пише, че може да Ви блокират сума от картата за една нощувка, значи че ще го направят. Плащането на цялата сума ще бъде на място. Ако междувременно са Ви блокирали сума от картата, трабва като платите там на място, задължително да ги накарате веднагй да я отблокират. В противен случай, може  да забравят или пък дълго време да Ви разтакават докато го направят. Защо изобщо се занимявате с Букинг при положение, че тези къщи се предлагат и през други сайтове. С Букинг винаги е най-скъпо. Пишете на къщите по имел и така действайте.

# 650
  • София
Канализацията на Равадиново се влива в рекичката в близост до бензиностанция Петрол, а рекичката в морето...
Смрад жестока е в един участък на пътя. Бонус за хотелите и за плажуващите.

# 651
Сигурна ли си? Там близо има новопостроена пречиствателна станция, и аз си мислих, че смрадта идва от нея... Rolling Eyes

# 652
  • Bulgaria
Извинете ,ако е спам ,но някой знае ли дали е отворен резерват Ропотамо! Миналата година мислех да отида ,но в сайта пишеше че е затворено ?
Мисля да отида да видя аквапарка ,но ще чакам от вас коментари.
Аз ви препоръчвам капан Рибарска среща в Новия град.Чух добри мнения за един ресторант ,който е сравнително нов-от миналата година е .Казва се La veranda и е до пристанището .

# 653
  • София
Нарче, човек от бранша ми го каза. А и миризмата не е при пречиствателната станция, а по-близо до рекичката.
Построили са помпена станция до базата на ТУ, но не са ги свързали.

# 654
  • Ланкър, планините Овнерог

Ами дали опитахте да попълвате формата за резеррация? Обичайно дори за оферти Без кредитна карта при попълване на формата пак Ви изисква номер на карта - кредитна или дебитна. След ката в самите условя пише, че може да Ви блокират сума от картата за една нощувка, значи че ще го направят. Плащането на цялата сума ще бъде на място. Ако междувременно са Ви блокирали сума от картата, трабва като платите там на място, задължително да ги накарате веднагй да я отблокират. В противен случай, може  да забравят или пък дълго време да Ви разтакават докато го направят. Защо изобщо се занимявате с Букинг при положение, че тези къщи се предлагат и през други сайтове. С Букинг винаги е най-скъпо. Пишете на къщите по имел и така действайте.

Как ще блокират сума, като няма данни за кредитна/дебитна карта? Нито във форма, нито в извън форма съм я вкарвала. Никъде.

# 655
  • София
Канализацията на Равадиново се влива в рекичката в близост до бензиностанция Петрол, а рекичката в морето...
Смрад жестока е в един участък на пътя. Бонус за хотелите и за плажуващите.

Миналото лято слагаха тръбите на дълбоководното заустване - точно малко след рекичката, доста навътре в морето /до колкото помня, трябва да е на 2 км., може и да бъркам/. Не са ги свързали ли ? Чудих се всъщност къде отива и всичко, дето се излива от Оринджа, Лагуната и другите.

# 656
  • München, Deutschland
Гита Ог,

Може да се обадиш на място, но така резервирах в Несебър мин. год. и на място в брой плащахме.

Разбира се, че няма как да ти изтеглят пари, ако не си въвела карта, освен ако не ти е запазена в профила в букинг.

# 657
  • София
Хотелите са със септични ями и при дъжд - който пръв извика лай_арката. Останалото -  пак там.

# 658
"Как ще блокират сума, като няма данни за кредитна/дебитна карта? Нито във форма, нито в извън форма съм я вкарвала. Никъде.
[/quote]
Ами тъй като не стана ясно от питането Ви, че сте попълвали формата, аз за това питах дали сте го направили.Има форми, които ако не въведете номер на карта не Ви допуска да продължите резервацията. След като при Вас не са Ви поискали номер на  карта и не сте въвждали, знами няма как да Ви блокират средства. Сигурна ли сте обаче, при това положение, че действително имате направена резервация? Получихте ли потвърждение по имейл?Ако да, значи всичко е наред. Ако сте оставила тел. за връзка от хотела ще се свържат с Вас, а може и по ел. поща да Ви пишат. Пак казвам през Букинг винаги излиза по-скъпо, но Вие си решавате!

# 659
  • München, Deutschland
Пак казвам през Букинг винаги излиза по-скъпо
Не съм съгласна. Отделно, че аз лично буквам оттам, защото хотелите в Букинг са една идея по-добри. Най-смотаните изобщо не ги пускат в Букинг, та така няма нужда да отсявам хотелите. Специално за Созопол си имаме място вече и си буквам по телефона, но попринцип.

А и съм намирала оферти, които ако букна оттук през буукинг ми излизат по-евтини, отколкото от някаква агенция в Бг или пък през самия сайт на хотела.

Общи условия

Активация на акаунт