Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 197 455
  • 992
  •   1
Отговори
# 690
Това за водораслите е полезно да се знае. Но нямаше ли нещо, че те основно излизат през август?

# 691
Момичета, как е морето в Созопол, има ли водорасли? Кой плаж е по-чист и е за предпочитане?
Ние ходим само на свободната зона на плаж Харманли, тъй като на платения има много камъчета и миди, малко неодобно е за предвижване по тази част, но си купихме чадърче ☔ и сме само на свободния , многооооо е хубава пясъчната ивица, чиста е , без камъчета, миди, а вододарасли на Харманли няма, но вчера на централният плаж имаше.

# 692
  • München, Deutschland
Миналата година основно почистваха платената зона, през безплатната минаваха набързо, колкото да отчетат дейност. Хотелът ни гледа към плажа, та имах възможност да ги наблюдавам всяка вечер. Също така, свободната зона е АДСКИ фраш, един път отидохме за 1/2 ден и си станахме след 2ч и си тръгнахме. То просто е крак до крак, деца търчат като обезумели и рият пясък, кучета се разхождат.

Има го и под големите чадъри това, но там поне виждаш околните седнали и може да избереш групи / двойки без деца. Кучета нямаше в платената зона ние като бяхме. В свободната зона, колкото и близо да ти се струва, че си до следващия, се наместват хора между вас.  Shocked Shocked Shocked

Повечето хора на платената зона, поне в последните 3 години, остават целия ден, може би 20% си тръгват по обяд, така че методиката да избереш по-възрастна двойка, 20+ годишни без деца или някаква група младежи пак без деца, в общия случай работи. А при последните даже и музичка ще слушаш. Wink

# 693
Здравейте! Някой има ли отзиви за къща за гости Чери? Намира се на ул. Люлин 3. Смятате ли, че ще е много шумно понеже е близо до Веселата уличка?

# 694
  • в края на града
Ние се върнахме в началото на седмицата. Бяхме в началото на Буджака, близо до Баму бийч. На плаж ходехме с колата, в околностите, созополските ни бяха твърде пренаселени. Водата и плажовете бяха много чисти, въпреки, че имаше буря и доста силни ветрове. В момента не знам как е, водораслите по принцип цъфтят втората половина на юли, август. До новия град, като разстояние пеш е близо, но се минава по натоварена, прашна улица и е доста неприятно. След 2-3 подобни разходки, почнахме да ползваме влакчето или такси, цените и на 2те за 3ма ни бяха аналогични (6-8лв). С кола е неудобно, паркирането е трудно. Хранехме се само в препоръчани заведения (благодарности на всички за идеите!), нямахме ентеро-проблеми Simple Smile. Не ми хареса застрояването, буквално до ръба на скалите, няколко ката сгради... Можеше да се остави една пешеходна зона за разходки...

# 695
Скрит текст:
СПЕШНО!!! Къде в Созопол можем да потърсим медицинска помощ, при възможност да работят със здравната каса? Ние сме с чревната инфекция от тази нощ!Тъй като сме за първи път тук, не познаваме добре мястото! Моля Ви майки помогнете! Дъщеря ми е с повръщане и разстройство, а и на представа си нямам къде да я водя? Отседнали сме в комплекс Лазур 1 ! Предварително Благодаря .

Купете пробиотик от аптеката и започнете да давате, да се възстанови чревната флора. Успех
Давах й биогайа три дни преди да дойдем в Созопол и ехинацея една седмица преди това , всяка сутрин мед, и пак ни хвана:(
Колко е голямо детенцето ти?
На 8 год. е и повярвайте, стареехме се много, миене, къпане, личната хигиена беше на 6, пробиотици, природни средства използвах също и пак ни хвана тази чревна инфекция, но поне беше по-кратъка този път (една нощ и един ден).

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 09:10 от bubanka

# 696
Скрит текст:
СПЕШНО!!! Къде в Созопол можем да потърсим медицинска помощ, при възможност да работят със здравната каса? Ние сме с чревната инфекция от тази нощ!Тъй като сме за първи път тук, не познаваме добре мястото! Моля Ви майки помогнете! Дъщеря ми е с повръщане и разстройство, а и на представа си нямам къде да я водя? Отседнали сме в комплекс Лазур 1 ! Предварително Благодаря .

Купете пробиотик от аптеката и започнете да давате, да се възстанови чревната флора. Успех
Давах й биогайа три дни преди да дойдем в Созопол и ехинацея една седмица преди това , всяка сутрин мед, и пак ни хвана:(
Колко е голямо детенцето ти?
На 8 год. е и повярвайте, стареехме се много, миене, къпане, личната хигиена беше на 6, пробиотици, природни средства използвах също и пак ни хвана тази чревна инфекция, но поне беше по-кратъка този път (една нощ и един ден).
Запасих се и аз с доста лекарства заради тоя стомашен вирус ,че скоро ще тръгваме към морето,а детето ни е малко още

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 09:11 от bubanka

# 697
Здравейте, в Созопол и около Созопол ( Смокиня, Каваци) има ли барчета, които с консумация  на напитки да се ползват безплатни шезлонгчета или чадъри ?

# 698
  • София
Носете си медицински въглен!  Детето ми повърна през нощта, а аз имам винаги, при всяко пътуване. С 2 приема и 1 ден отпадналост се отървахме. Иначе по телефона личната лекарка ни лекува.

# 699
  • София
Здравейте, в Созопол и около Созопол ( Смокиня, Каваци) има ли барчета, които с консумация  на напитки да се ползват безплатни шезлонгчета или чадъри ?
Кръглият бар на Смокиня. Но от ранни зори чадърите и дюшеците са окупирани от семейства с деца, което за мен не е ок. 

# 700
Кръглият бар на Смокиня. Но от ранни зори чадърите и дюшеците са окупирани от семейства с деца, което за мен не е ок. 
еххх , жалко , и за мен не е ок Sad Но поне има такова заведение, благодаря , че споделихте  bouquet

# 701
  • София
еххх , жалко , и за мен не е ок Sad Но поне има такова заведение, благодаря , че споделихте  bouquet
Днешния ден ме опроверга малко. Wink  Сега се връщам от там. Беше пълно с младежи и компании. Музиката - както от славните времена на бара, а мохитото им е чудно! Но днес е събота. Преди няколко дни картинката беше както го описах по-горе. Но атмосферата на Смокиня я има още.

# 702
Мнение за хотел Sunny 🙂🏝http://www.hotelsunny.net/bg/home_bg.htm

# 703
Как е времето на Созопол? Тук, в Пловдивско, вали и е 16 градуса

# 704
Здравейте! Радвам се, че намерих тази полезна тема. Резервирала съм в Cherry Villa, ул. "Виа Понтика" 29. Някой има ли отзиви? Сега се замислих, че няма никакви звезди и май е доста далечно от града... Била близо до Бамбу бийч. Дали ще става за малки деца?

Общи условия

Активация на акаунт